Test yaptım negatif, ama adet sancılarım ve kanamam çok fazla. Bilmiyorum Rabbim esirgesin :/Test yaptın mı yada kan ver. Ben dış gebelik geçirdiğimde adet oldum sandım. Allah korusun ya öyle bir şey varsa. İhmal etmeyin lütfen. Lafım sadece sana değil. Adeti normalden farklı olan herkes test yapsın. Test yaparak bir şey kaybetmezsiniz. Ama kötü bir durum varsa canımızdan olma ihtimali bile var. Dış gebelik iç kanama bile yapıyor. Kork diye söylemiyorum ama ihmal etme yani.
Yumurtlama döneminde misin kuzum normaldeKuzum ya şimdi test yaptım cnm sıkıldı acaba dün yumurtalar mı çatladı yada test mi bozuk
Ay Allah :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın balım, bizleri de ihmal etme :)Kuzum bi oyun indirmistm tele esim aksmlari aliyo elimden teli oyunu oynuyo gunduzde isten bakamiyrm ole gerilerde kalmistm geldm kuzum :))
İyi geliyorsa yapayım balım. Çok fena haldeyim gerçekten :/Kuzumm sicak su torbasi varsa bi havluyla kasiklarina koy kuzummm rahatlatir biraz bi de ben kekik demleyip icerm agrim ck oldugunda ck iyi gelirr
Kuzum dün anlattım ya iki tane yumurtam oluşmuştu ya bu nasıl Bı test şok oldumYumurtlama döneminde misin kuzum normalde
Yumurta çatlatma iğnesi kullandınmı? Bide ovulasyonu kaçıncı gün başladın yapmayaKuzum dün anlattım ya iki tane yumurtam oluşmuştu ya bu nasıl Bı test şok oldum
Biliyorum balım genelde yumurta 20-22 mm civarı olunca çatlıyor ya, bi de ov testini sabah 2. idrarla yapman lazım diye biliyorum canımKuzum dün anlattım ya iki tane yumurtam oluşmuştu ya bu nasıl Bı test şok oldum
İnşaallah öyledir canım sonucu bulamadım e nabızda bakamadım bende bekliyorum hala :)Ayy heyecanla bekliyoruz sonucunu canım :) valla 2.çizgi gayet netti 200 lü bi sonuç muhtemel görünüyo :)
İnşaallah güzel olur canım e nabızdan baktım ama görünmüyorallahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)
poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.
MLKn kız biraz da ben seni darlayayım :) bu buhar olayı nedir, adetin kaçıncı günü yapılmalı, bir de o sıcak suyun içine mi oturuyorsun, yoksam buharın mı?
amin canım benim hepinizin güzel haberlerini alcaz inşaallahHadi inş canım ya bende çok okudum öyle hamile kalan çok insan var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Saat sabah 10 ve akşam 6 arası yapılıyo diye biliyom bende ama sıvı alımı 1 saat önceden kesilecek canmBiliyorum balım genelde yumurta 20-22 mm civarı olunca çatlıyor ya, bi de ov testini sabah 2. idrarla yapman lazım diye biliyorum canım
Canım barkod vermediler mi sana hastanenin kendi sitesinden baksanaİnşaallah öyledir canım sonucu bulamadım e nabızda bakamadım bende bekliyorum hala :)
Doğrudur kuzum, ben hiç yapmadığım için burda okuduklarımı söyledim :)Saat sabah 10 ve akşam 6 arası yapılıyo diye biliyom bende ama sıvı alımı 1 saat önceden kesilecek canm
Aynen buhar mı erken catlattı dıyorum bnım çünkü sürekli 14 günde catlıyor.. Bugun 11 gün ama çok silikBiliyorum balım genelde yumurta 20-22 mm civarı olunca çatlıyor ya, bi de ov testini sabah 2. idrarla yapman lazım diye biliyorum canım
merhaba canim hoşgeldinHayırlı akşamlar kızlar
Hosbuldum canimmerhaba canim hoşgeldin
Hyr dün doktora gittim kontrol etti biri 16 diğeri 17 cm yumurta oluşmuş dedi yarın sabah yani perşembe de iğneyi yaparız demiştiYumurta çatlatma iğnesi kullandınmı? Bide ovulasyonu kaçıncı gün başladın yapmaya
Bence henüz çatlamamıştır canım, yine de değerlendir. Ay buhar zarar vermemiştir inşaallahAynen buhar mı erken catlattı dıyorum bnım çünkü sürekli 14 günde catlıyor.. Bugun 11 gün ama çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?