- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Yarın kan vercem cnm gecikme bugün 3. Günü yada 4. Günü 27-28 günde bir oluyorum çünkü dün normal testte yaptım negatiftiCanım bunda çizgi görünüyo, bence gecikmeden kan testi yaptır. 3 gün gecikmen var, çizgi net değil gecikmeye göre ama geç döllenme ya da kimyasal olabilir malesef, o yüzden bir an öğrenirdin ne olduğunu
Bilmiyom ki canım d vitamini için takviye alman gerekir o zamanbenim bu ay testte d vitamini 5 çıktı referansta en az 25 olması gerekiyormuş bilmemki ilğisi varmı
Cevapla kısmının yanında dosya yükle var ordan yükleniyor canımKizlar test yaptim bir garip cikti anlamadim.... fotograf yukleyemiyorum...
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımYarın kan vercem cnm gecikme bugün 3. Günü yada 4. Günü 27-28 günde bir oluyorum çünkü dün normal testte yaptım negatifti
Fotoğrafı telefonunda kırp canım, testin görüncek kadar olsunboyutu buyuk diyor
Canım testin bozuk sanki, doğru bi sonuç vermemişhah oldu: kuculttum :
Test bozuk kız kaç damla koydun yada üstünemi çiş yaptınhah oldu: kuculttum :
Cok koydum galiba cidden...Test bozuk kız kaç damla koydun yada üstünemi çiş yaptın
Elbette, burada herkese kapımız açık canım :))hoşbuldum , aranıza beni de alır mısınız?
Biraz daha bekle canımzaten bence negatifti test... zaten 4 gun var daha az daha bekleyeyim...
Allah seniTest bozuk kız kaç damla koydun yada üstünemi çiş yaptın
Çoğu zaman benim de öyle oluyo okuyamıyorum bazen :)22 sayfa olmuşasallah hanımlar. :) elinize sağlık. okuyamadım hayırlı haberlerle... :)
Yeni okumaya basladim mesajları gözün aydın canımm gözümüz aydın.tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?