Bi gün sonraya kaliteli sperm oluşur mu normalde iki günde bir dıyolar yaa benimde kafam iyice karıştıCanim dr ne diyorsa onu yap. Bir bildigi vardir. Yenilenmesi kotu degil aksine iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi gün sonraya kaliteli sperm oluşur mu normalde iki günde bir dıyolar yaa benimde kafam iyice karıştıCanim dr ne diyorsa onu yap. Bir bildigi vardir. Yenilenmesi kotu degil aksine iyidir.
Valla ben de oyle, bi gecen ay yapmamistim ama bu ay biraz umutluydum... Neyse hayirli zamanda olsun insallahCanim inan ki yaptigim testin haddi hesabi yok. 1 yildir yuzlerce ovu onlarca gebelik testi yaptim. Bir kez bile silik cizgi cikmadi. Yetmedi kan testi yaptirdim guvenemedim kitlere malesef kan testi idrar kitlerini onaylamaktan baska bir ise yaramadi.
Birsey varsa vardir yoksa yoktur. Aci bir sekilde ogrendim.
Simdi gununde yapacagim cikmazsa yok cikarsa var diyip onume.bakacagim.
Uzulme desemde kim uzulmez ki bunu cok iyi biliyorum. Umudunu yitirme calismaya devammm
Maşallah hamarat hatuun :)Buyur, afiyet olsun kuzum![]()
Ohhhhh ağzım sulandı beBuyur, afiyet olsun kuzum![]()
Valla dışarı boşalmayla sperm kalitesinin arasındaki bağlantıyı çözemedim kuzum, sen boş geçirme benceKızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Dışarı boşalsın dedi çünkü sperm bekledikçe kalitesi düşüyor maksat canlı spermler ile ilişkiye girmek canım o yüzden söylemişKızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Ah kuzum ya keşke yakın olsaydık valla, ben cuma Ankaraya gidiyorum o yüzden bugün yapayım dedim :) Ellerine sağlık şimdiden balımYaaa nasıl cnm istiyor Bnim ki cumaya kaldı... Ellerine sağlık kuzum
Kuzum benim anlamadığım şey niye dışarı boşalsın ki kalitesiz bile olsa içeri boşalsın yahu adam :)Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Biraz şekerini fazla kaçırmışım sanırım eşim de kararında diyor, ilk deneyimim böyle olsun ballışımOhhhhh ağzım sulandı beeline sağlık canım allah kabul etsin harika görünüyor tadıda öyledir kesin
utandım kiiiMaşallah hamarat hatuun :)
Şunu demeye çalıştı şimdi perşembe günü iğne ya perşembe ilişki olmıcak o yüzden ondan Bi gün önce yenilenmiş olsun diye test yaparken de perhiz yapıyorlar ya onun gibi birsey herhalValla dışarı boşalmayla sperm kalitesinin arasındaki bağlantıyı çözemedim kuzum, sen boş geçirme bence
Ha anladım balım ilişki olmycak yani :))Şunu demeye çalıştı şimdi perşembe günü iğne ya perşembe ilişki olmıcak o yüzden ondan Bi gün önce yenilenmiş olsun diye test yaparken de perhiz yapıyorlar ya onun gibi birsey herhal![]()
Evet kuzum bnde tam bunu söylemeye caluşıyorum ama zaten dün oldu ilişki canlı sperm için iki gün demiyorlar mı tamda iki gün olucak doktorun dediğiyle bi gün olmuş olacak amaDışarı boşalsın dedi çünkü sperm bekledikçe kalitesi düşüyor maksat canlı spermler ile ilişkiye girmek canım o yüzden söylemiş
Ha haaa off ya ne cekiyoz be gelin artık minnak seyler yazık bizeKuzum benim anlamadığım şey niye dışarı boşalsın ki kalitesiz bile olsa içeri boşalsın yahu adam :)
Utanma balım ne güzel marifetli olmak :)utandım kiii![]()
Aynen kuzu napsam ki bilemedim Bnim sorum şu içeri mi dısarımı boşalması değil valla yapsın yapısında Bı gün sonraya kalitelisi bana kalacak mıHa anladım balım ilişki olmycak yani :))
Ah bi gelseleer... eşim diyo bi gelsin kıçını ısırcam onun bekletiyo bizi diyo :)Ha haaa off ya ne cekiyoz be gelin artık minnak seyler yazık bize![]()
Valla Bn her yerini ısırcam totosuyla kurtulamazAh bi gelseleer... eşim diyo bi gelsin kıçını ısırcam onun bekletiyo bizi diyo :)
Evet bi gelse zaten kurtulamaz yenmedik ısırılmadık yeri kalmazValla Bn her yerini ısırcam totosuyla kurtulamaz![]()