Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim inan ki yaptigim testin haddi hesabi yok. 1 yildir yuzlerce ovu onlarca gebelik testi yaptim. Bir kez bile silik cizgi cikmadi. Yetmedi kan testi yaptirdim guvenemedim kitlere malesef kan testi idrar kitlerini onaylamaktan baska bir ise yaramadi.
Birsey varsa vardir yoksa yoktur. Aci bir sekilde ogrendim.
Simdi gununde yapacagim cikmazsa yok cikarsa var diyip onume.bakacagim.
Uzulme desemde kim uzulmez ki bunu cok iyi biliyorum. Umudunu yitirme calismaya devammm
Valla ben de oyle, bi gecen ay yapmamistim ama bu ay biraz umutluydum... Neyse hayirli zamanda olsun insallah

Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Valla dışarı boşalmayla sperm kalitesinin arasındaki bağlantıyı çözemedim kuzum, sen boş geçirme bence

Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Dışarı boşalsın dedi çünkü sperm bekledikçe kalitesi düşüyor maksat canlı spermler ile ilişkiye girmek canım o yüzden söylemiş

Kuzum benim anlamadığım şey niye dışarı boşalsın ki kalitesiz bile olsa içeri boşalsın yahu adam :)

Ohhhhh ağzım sulandı be :super:eline sağlık canım allah kabul etsin harika görünüyor tadıda öyledir kesin
Biraz şekerini fazla kaçırmışım sanırım eşim de kararında diyor, ilk deneyimim böyle olsun ballışım (:

• Beğen
Reactions: H E
Valla dışarı boşalmayla sperm kalitesinin arasındaki bağlantıyı çözemedim kuzum, sen boş geçirme bence
Şunu demeye çalıştı şimdi perşembe günü iğne ya perşembe ilişki olmıcak o yüzden ondan Bi gün önce yenilenmiş olsun diye test yaparken de perhiz yapıyorlar ya onun gibi birsey herhal:KK70:

Şunu demeye çalıştı şimdi perşembe günü iğne ya perşembe ilişki olmıcak o yüzden ondan Bi gün önce yenilenmiş olsun diye test yaparken de perhiz yapıyorlar ya onun gibi birsey herhal:KK70:
Ha anladım balım ilişki olmycak yani :))

Dışarı boşalsın dedi çünkü sperm bekledikçe kalitesi düşüyor maksat canlı spermler ile ilişkiye girmek canım o yüzden söylemiş
Evet kuzum bnde tam bunu söylemeye caluşıyorum ama zaten dün oldu ilişki canlı sperm için iki gün demiyorlar mı tamda iki gün olucak doktorun dediğiyle bi gün olmuş olacak ama

• Beğen
Reactions: H E
Back