Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım ya hala inanamıyorum ben teste bakıp bakıp duruyorum suratımdaki gülümseme zaten hiç gitmiyo divane gibiyim ortalıkta :):):)
Keyfini çıkar canım Bnim.. Hayali bile bu kadar güzelse seni tahmin bile edemiyorum . Kuzum çok olduk ama kadın bana 3 gün üst üste aynı sütü kullan demişti sen nasıl yaptın her iki seferde yeniliyeyim mi sütü 2 lt demişti bana

Keyfini çıkar canım Bnim.. Hayali bile bu kadar güzelse seni tahmin bile edemiyorum . Kuzum çok olduk ama kadın bana 3 gün üst üste aynı sütü kullan demişti sen nasıl yaptın her iki seferde yeniliyeyim mi sütü 2 lt demişti bana
Estağfirullah kuzumm aynı sütle yapmadım ben 1lt süt bir demet maydanozla yaptım yenile sütü kuzum zaten tuhaf bi hal alıyo

Evet duydum ben balım, bende fıtık var o yüzden yanaşmadım :)
Bu ay yaptırdım ben onu belimde 1-2 cm açıklık vardı düzeldi ama adet geciktiriyormu o acaba anneme sordum geciktirmez dedi :/ kaş yaparken göz mü çıkardık ne ettik off

Bu ay yaptırdım ben onu belimde 1-2 cm açıklık vardı düzeldi ama adet geciktiriyormu o acaba anneme sordum geciktirmez dedi :/ kaş yaparken göz mü çıkardık ne ettik off
Adetle ilgisi var mı bilmiyorum kuzum ama şifadır illa ki ❤️❤️

Back