- 10 Ağustos 2018
- 153
- 147
- 18
3 sene olacak inşaallah canım. Sen?Ne kadarlık evlisin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sene olacak inşaallah canım. Sen?Ne kadarlık evlisin :)
Beyli canim o kupa kapatma falan miYa kızlar belini çektiren varmı? Ya da duyan varmı
Ya hahahaEşim benden kaçıyordu artık![]()
bende bu ay 2 yıl olcak canm3 sene olacak inşaallah canım. Sen?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinÇok sağol canım ya hala inanamıyorum ben teste bakıp bakıp duruyorum suratımdaki gülümseme zaten hiç gitmiyo divane gibiyim ortalıkta :):):)
Keyfini çıkar canım Bnim.. Hayali bile bu kadar güzelse seni tahmin bile edemiyorum . Kuzum çok olduk ama kadın bana 3 gün üst üste aynı sütü kullan demişti sen nasıl yaptın her iki seferde yeniliyeyim mi sütü 2 lt demişti banaÇok sağol canım ya hala inanamıyorum ben teste bakıp bakıp duruyorum suratımdaki gülümseme zaten hiç gitmiyo divane gibiyim ortalıkta :):):)
Kupa ile de yapılıyomuş kupasız da varBeyli canim o kupa kapatma falan mi
Hayırlı olsun yeniymişsinYa hahaha
bende bu ay 2 yıl olcak canm
Amin canım sağol darısı size olsun inşaallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Anladım canim bende hacamat yapmak istiyorum temiz bir yer arıyorum . Tabi korkuyorum daKupa ile de yapılıyomuş kupasız da var
Bir de etrafa sorHayırlı olsun yeniymişsin![]()
Evet duydum ben balım, bende fıtık var o yüzden yanaşmadım :)Ya kızlar belini çektiren varmı? Ya da duyan varmı
Onu ölsem yaptıramam kan tutuyor beni ölürüm o kanları görünceAnladım canim bende hacamat yapmak istiyorum temiz bir yer arıyorum . Tabi korkuyorum da
Estağfirullah kuzumm aynı sütle yapmadım ben 1lt süt bir demet maydanozla yaptım yenile sütü kuzum zaten tuhaf bi hal alıyoKeyfini çıkar canım Bnim.. Hayali bile bu kadar güzelse seni tahmin bile edemiyorum . Kuzum çok olduk ama kadın bana 3 gün üst üste aynı sütü kullan demişti sen nasıl yaptın her iki seferde yeniliyeyim mi sütü 2 lt demişti bana
Bu ay yaptırdım ben onu belimde 1-2 cm açıklık vardı düzeldi ama adet geciktiriyormu o acaba anneme sordum geciktirmez dedi :/ kaş yaparken göz mü çıkardık ne ettik offEvet duydum ben balım, bende fıtık var o yüzden yanaşmadım :)
Öyle deme kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum eşimde hiç yanaşmıyor söylemiyor ama o da korkuyor galibaOnu ölsem yaptıramam kan tutuyor beni ölürüm o kanları görünceiyi bilindik bir yer bul canım herkes yapamaz onu
korkulacak bir şey yok canımAnladım canim bende hacamat yapmak istiyorum temiz bir yer arıyorum . Tabi korkuyorum da
Adetle ilgisi var mı bilmiyorum kuzum ama şifadır illa kiBu ay yaptırdım ben onu belimde 1-2 cm açıklık vardı düzeldi ama adet geciktiriyormu o acaba anneme sordum geciktirmez dedi :/ kaş yaparken göz mü çıkardık ne ettik off
Beni uyustursalar zaten sezeryandan tecrübeliyim uyuşmak konusundakorkulacak bir şey yok canımZeyah3917 da yaptırdı =))
Zaten bi kaç çizik sonrası hissetmiyomuşsun öyle diyorlarBeni uyustursalar zaten sezeryandan tecrübeliyim uyuşmak konusunda![]()
Beybi yapmadim ama yapasim var sanki...Gece söküldü manyak gibi kanamam oldu canım, sen yapmadın mı test