Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba.
Dun oglenden sonra cok az bi pembemsi akintim olmustu ve bata 5 gun vardi. Bugun su saat itibariyle ne gelen var ne giden hicbirsey yok. Sol kasigimda cok hafif bir batma tarzi birsey haricinde sifir belirtiyle bat gunumu bekliyorum.
Insallah o pembemsilik yerlesme kanamasidir.
Takipteyim.

Amin canım benim hepinizin haberini en yakın zamanda alırız inşaallah :dua:laboqouik kullandım kuzum insan ağzının payını alınca sürekli beklemek şart oluyo artık bebeğim en güzeli bekleyip yapmak çok şükür kopkoyu çıktı :KK54:
Zehaycimmmmm canim tebrik ederim. Cok bekledin umudunu hic kaybetmedin cok sukur guzel haberi aldin. Darisi bizim basimiza. Bende 4 gun kaldi bekliyorum allahtan umut hic kesilmez.
Sevgiler canim.benim
Bu arada masallah eylul listemiz ayin bitimine 12 gun kala simdiden 7. Insallahhhhhh tek tek adimiz listeye yazilacak. Rabbimin izniyleeee

Sağol canım darısı size inşaallah:)

Allah razı olsun canım benim darısı size olsun tez vakitte hayırla inşaallah kuzum ben bu ay o peçete mevzusuna dikkat ettim bide bebiş için değil ama enfeksiyon var diye süt maydanoz buharına oturdum yum öncesi sen eşine mutlaka çakşır suyu ve keçiboynuzunu devam ettir 2.5 ay kullandık biz etkisi oluyo mutlaka içsin onu
Tamam canım yine alayım ozaman çakşır suyunu keçiboynuzu özünü mu kullandı

Zehaycimmmmm canim tebrik ederim. Cok bekledin umudunu hic kaybetmedin cok sukur guzel haberi aldin. Darisi bizim basimiza. Bende 4 gun kaldi bekliyorum allahtan umut hic kesilmez.
Sevgiler canim.benim
Bu arada masallah eylul listemiz ayin bitimine 12 gun kala simdiden 7. Insallahhhhhh tek tek adimiz listeye yazilacak. Rabbimin izniyleeee
Elhamdulillah canım benim darısı da siZlerin başına inşaallah :dua: arkadan da sen gelirsin belli mi olur :):)

Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı

Eklentiler

• Screenshot_20180910-144558.jpg
    Screenshot_20180910-144558.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 21
Valla insallah canim benim test sonucunda cikmadi pek umudum yok; olsa cikardi gibi geliyor...
Canim inan ki yaptigim testin haddi hesabi yok. 1 yildir yuzlerce ovu onlarca gebelik testi yaptim. Bir kez bile silik cizgi cikmadi. Yetmedi kan testi yaptirdim guvenemedim kitlere malesef kan testi idrar kitlerini onaylamaktan baska bir ise yaramadi.
Birsey varsa vardir yoksa yoktur. Aci bir sekilde ogrendim.
Simdi gununde yapacagim cikmazsa yok cikarsa var diyip onume.bakacagim.
Uzulme desemde kim uzulmez ki bunu cok iyi biliyorum. Umudunu yitirme calismaya devammm

Kızlar şimdi Bn perşembe sabahı iğne vurulcam... Dün ilişki olmuştu.. Doktorum eşin çarşamba bi dışarı boşalıp spermleri yenilensin.. Ondan sonrada perde be günü dinlensin cuma ilişki olarak önerdi.. Yani bi gün var bi gün yok.. Zaten sorun eşimin sperlmerinde sizce o boşalma gereksiz değil mi diğer güne yani bi günde kaliteli sperm oluşur mu kafam çok karıştı eşim test sonucu bu ama 8 ay oldu neredeyse bunu yaptıralı
Canim dr ne diyorsa onu yap. Bir bildigi vardir. Yenilenmesi kotu degil aksine iyidir.

Back