Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2189952 Bende hala inanamıyorum ama olmuş kızlar hemencecik çıktı yaaa
Ayy kuzum inanamıyoruuum valla nasıl duygulandım burnumun direği sızladı, çok sevindim yaa bize anlatır mısın neler yaptın nasıl tutturdun bebişi :) bi de belirtilerin var mıydı canım

bata 4 kaldi canim ama gece bulantisi mi olur oyle? sabah oluyor diye biliyorum ben...
1-2 gün daha bekle daha net sonuç olur canım. Yok bulantı ilerleyen dönemde sabahları yoğun oluyomuş ama onun dışında bi zamanı yok her an olabilir

13 aylık evliyim işte kuzum. O dediğin kontroller tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadığı için doktor rahim filmi için 1 yıl deneyin olmazsa hsg çekeriz dedi.
Şimdi gidebilirsin o zaman canım onuda çektir sorun yoksa akışına bırak sorun yoksa kesin aşılama önerir bana önerdi henüz ücret vs. Görüşmedim. beklicem biraz daha tutmama ihtimali yüksekmiş sanırım etraftan öyle duydum

Merhaba kızlar. İsteyen herkese sağlıkla hamile kalmalarını ve bebeklerinin olmasını temenni ediyorum

Şöyle bir post açtım ilgilenen olursa
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ti-sinirsiz-kullanim-satiyorum-50-tl.1090623/
Gebe kalmadan önce 150 tl ye aldığım tükürükle Lady Q ovülasyon testini satıyorum. Şu anki fiyatı en ucuz 189 tl. Hamile kaldım. Nasipse başka çocuk düşünmüyoruz. İhtiyacım olmayacak. 2 ay kullandım sadece. Minik bir mikroskop, internette videoları var. Mikroskoba zarar vermeyen dezenfektanla temizledim. Küçük temizleme mendilini de yıkadım. Kutusuyla göndereceğim. Türkiye içine kargo karşı tarafa ait yollayacağım.

ay cok sevindim var yaa.... senin bata kac vardi canim?
ay cok sevindim var yaa.... senin bata kac vardi canim?
Sağol canım benim bat 4 gün geçti :)
Ayy kuzum inanamıyoruuum valla nasıl duygulandım burnumun direği sızladı, çok sevindim yaa bize anlatır mısın neler yaptın nasıl tutturdun bebişi :) bi de belirtilerin var mıydı canım
ayy Allah razı olsun canım benim darısı size inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallah kuzum benim bu aydan umudum yoktu kaza geçirdim üstüne acillik falan olunca takmadım da bu birinci yaptığım ikincisi de ilişkiden sonra yatıyoruz ya sperm çıkmasın diye hep peçete koyardım bi yerde okudum peçete spermi öldürüyomuş peçete koymayı kestim canım :):):)

Aaaa onu bende çok yapıyorum akmasın diye peceteyle kapatirdim

Sen çektirdin dimi kuzum, bi sorun yok dimi

Anladım canım. Ben peçete koymuyorum, yükseğe uzatıyorum ayaklarımı ama yok hala. Kürtajla sonuçlanan bebeğim ilk ayda gelmişti, sadece ayaklarımı yükseğe uzatıp yarım saat kadar kalkmıyodum. Şimdi de hep yapıyorum aynısını, yok olmuyo. İnşallah biz de bu ay veririz müjdeli haberi kuzum

Balım erken gebelik testi dedin de burda Z zynpzn8989 erken gebelik testi yapmıştı 3 gün kalaydı sanırım çıkmamıştı :) Sonra hamile olduğunu öğrendi normal testle :)
Canim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…