ay cok sevindim var yaa.... senin bata kac vardi canim?
Ayy kuzum inanamıyoruuum valla nasıl duygulandım burnumun direği sızladı, çok sevindim yaa
1-2 gün daha bekle daha net sonuç olur canım. Yok bulantı ilerleyen dönemde sabahları yoğun oluyomuş ama onun dışında bi zamanı yok her an olabilirbata 4 kaldi canim ama gece bulantisi mi olur oyle? sabah oluyor diye biliyorum ben...
Holey be çok şükür kuzu Ayy inanmıcaksın elim titriyor şuan çok çok mutlu oldum gözünaydın
Şimdi gidebilirsin o zaman canım onuda çektir sorun yoksa akışına bırak sorun yoksa kesin aşılama önerir13 aylık evliyim işte kuzum. O dediğin kontroller tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadığı için doktor rahim filmi için 1 yıl deneyin olmazsa hsg çekeriz dedi.
Gözün aydın canımmm
Ayyy kuzumm nasıl sevindim yaaa hayırlı olsun darısı bize inşallah sağlıcakla kucağına alırsın buay ne kullanmıştım senle bizim durum aynıydı sanki kuzum
ay cok sevindim var yaa.... senin bata kac vardi canim?
Sağol canım benim bat 4 gün geçti :)ay cok sevindim var yaa.... senin bata kac vardi canim?
ayy Allah razı olsun canım benim darısı size inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallahAyy kuzum inanamıyoruuum valla nasıl duygulandım burnumun direği sızladı, çok sevindim yaabize anlatır mısın neler yaptın nasıl tutturdun bebişi :) bi de belirtilerin var mıydı canım
Aaaa onu bende çok yapıyorum akmasın diye peceteyle kapatirdimSağol canım benim bat 4 gün geçti :)
ayy Allah razı olsun canım benim darısı size inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallahkuzum benim bu aydan umudum yoktu kaza geçirdim üstüne acillik falan olunca takmadım da bu birinci yaptığım ikincisi de ilişkiden sonra yatıyoruz ya sperm çıkmasın diye hep peçete koyardım bi yerde okudum peçete spermi öldürüyomuş peçete koymayı kestim canım :):):)
Sen çektirdin dimi kuzum, bi sorun yok dimiŞimdi gidebilirsin o zaman canım onuda çektir sorun yoksa akışına bırak sorun yoksa kesin aşılama önerirbana önerdi henüz ücret vs. Görüşmedim. beklicem biraz daha tutmama ihtimali yüksekmiş sanırım etraftan öyle duydum
Anladım canım. Ben peçete koymuyorum, yükseğe uzatıyorum ayaklarımı ama yok hala. Kürtajla sonuçlanan bebeğim ilk ayda gelmişti, sadece ayaklarımı yükseğe uzatıp yarım saat kadar kalkmıyodum. Şimdi de hep yapıyorum aynısını, yok olmuyo. İnşallah biz de bu ay veririz müjdeli haberi kuzumSağol canım benim bat 4 gün geçti :)
ayy Allah razı olsun canım benim darısı size inşaallah Rabbim daha fazla bekletmesin inşaallahkuzum benim bu aydan umudum yoktu kaza geçirdim üstüne acillik falan olunca takmadım da bu birinci yaptığım ikincisi de ilişkiden sonra yatıyoruz ya sperm çıkmasın diye hep peçete koyardım bi yerde okudum peçete spermi öldürüyomuş peçete koymayı kestim canım :):):)
Canim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)Balım erken gebelik testi dedin de burda Z zynpzn8989 erken gebelik testi yapmıştı 3 gün kalaydı sanırım çıkmamıştı :) Sonra hamile olduğunu öğrendi normal testle :)
ayyy :) Kuzum benim yaaa çok sevindim canım çokkk, gözlerim doldu sevinçten
Artık in dua eder bize:)))ayyy :) Kuzum benim yaaa çok sevindim canım çokkk, gözlerim doldu sevinçtensağlıkla kucağına al canım arkadaşım :)
Valla dua ne güzel şey kuzum, çok büyük bir nimet :)Artık in dua eder bize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?