Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl bişey cnm bu ay bişey kullandınmı
Yok balım sadece yumurtlama öncesi vicks koymuştum.
Bulanık açık kahve akıntıyla karışık, ay valla kendimden tiksindim balım

Sağol canım darısı size inşaallah:)

Allah razı olsun canım benim darısı size olsun tez vakitte hayırla inşaallah kuzum ben bu ay o peçete mevzusuna dikkat ettim bide bebiş için değil ama enfeksiyon var diye süt maydanoz buharına oturdum yum öncesi sen eşine mutlaka çakşır suyu ve keçiboynuzunu devam ettir 2.5 ay kullandık biz etkisi oluyo mutlaka içsin onu
Süt maydanoz buharı da hamileliğe yardımcı oluyomuş zaten canım, nasıl yaptın acaba? Ben de denemek istiyorum bu ay

Valla ben kararımı verdim o ebeye gidicem kuzular..Tedbir kuldan takdir Allah'tan

Zeyah3917 Zeyah3917 kuzum eşin ne kullanmıştı buay yaptığı bişi varmiydi
Kuzum bu ay eşim hiç bi şey kullanmadı biz çakşır suyunu 2.5 ay kullandık bıraktı eşim demiştim sana da yeni yeni etki etti demek ki mutlaka içir onu
Anladım canım. Ben peçete koymuyorum, yükseğe uzatıyorum ayaklarımı ama yok hala. Kürtajla sonuçlanan bebeğim ilk ayda gelmişti, sadece ayaklarımı yükseğe uzatıp yarım saat kadar kalkmıyodum. Şimdi de hep yapıyorum aynısını, yok olmuyo. İnşallah biz de bu ay veririz müjdeli haberi kuzum
kuzum olacak mutlaka Rabbim hepimizi görüyo benim düşükten bir buçuk yıl sonra oldu olacak inşaallah dua et kendine dikkat et

Kuzum bu ay eşim hiç bi şey kullanmadı biz çakşır suyunu 2.5 ay kullandık bıraktı eşim demiştim sana da yeni yeni etki etti demek ki mutlaka içir onu

kuzum olacak mutlaka Rabbim hepimizi görüyo benim düşükten bir buçuk yıl sonra oldu olacak inşaallah dua et kendine dikkat et
İnşallah canım, dua ediyorum bol bol inşallah olur artık

ayyy :) Kuzum benim yaaa çok sevindim canım çokkk, gözlerim doldu sevinçten :KK19:sağlıkla kucağına al canım arkadaşım :) :halay:
Allah razı olsun canım benim darısı sana olsun en tez vakitte inşaallah hep dualarımda olacaksınız bizi bizden iyi kimse anlamıyo valla Rabbim isteyen hasret çeken herkese nasip etsin hayırla tez vakitte :dua::dua: bu sefer inşaallah kucağıma alabilirim sağlıkla kuzum yaaa çıldırcam kız suratı
O zaman dua istiyoruz Zeyah3917 Zeyah3917 kuzum :)
tabiki sabahtan beri size dua ediyoruz eşimle Rabbim en güzelinden tez vakitte hepinize nasip etsin :dua: sizde bana dua edin bu sefer sağlıcakla kucağıma alayım :dua:

Allah razı olsun canım benim darısı sana olsun en tez vakitte inşaallah hep dualarımda olacaksınız bizi bizden iyi kimse anlamıyo valla Rabbim isteyen hasret çeken herkese nasip etsin hayırla tez vakitte :dua::dua: bu sefer inşaallah kucağıma alabilirim sağlıkla kuzum yaaa çıldırcam kız suratı

tabiki sabahtan beri size dua ediyoruz eşimle Rabbim en güzelinden tez vakitte hepinize nasip etsin :dua: sizde bana dua edin bu sefer sağlıcakla kucağıma alayım :dua:
Alacaksın Allahın izniyle kuzum, kan vermeye ne zaman gideceksin balım

Süt maydanoz buharı da hamileliğe yardımcı oluyomuş zaten canım, nasıl yaptın acaba? Ben de denemek istiyorum bu ay
Kuzum yumdan 3 gün önce sütle maydanozu kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra bi kovaya döktüm dayanabilecek sıcaklıktayken üstüne oturdum etek giydim bi de buhar kaçmasın diye bi de etrafıma battaniye sardım iki akşam yaptım bunu ilk akşamı ilişkiye girmedim ikinci akşamı ilişkiye girip sababaha kadar ayaklarım Yukarda yattım şifa olur inşaallah

İnşallah canım, dua ediyorum bol bol inşallah olur artık
Bende dua edicem hepinize kuzum oluyo Rabbim veriyo size de verecek inşaallah inanıyorum ben sadece vücudu biraz rahat bırakmak gerekiyormuş bunu anladım
O kadar sevindim ki şu an, gözlerim doldu.. Neler yaptın o ay paylaşır mısın canım
Allah razı olsun canım benim bende sizin için çok istiyorum hepiniz dert ortağı oldunuz şimdi bana düşen size dua etmek Rabbim sizede en tez vakitte hayırla nasip etsin inşaallah :dua: kuzum ben bu ay süt maydanoz buharına oturdum ama bebiş için değil enfeksiyon varsa gitsin diye hacamat yaptırdım şifa için bunları yaptıktan sonra trafik kazası geçirdim acillik oldum serum yedim nasılsa olmıcak diye de saldım umudum yoktu ama Rabbim hepimizi görüyo en olmazda olduruyo inşaallah :dua:

Alacaksın Allahın izniyle kuzum, kan vermeye ne zaman gideceksin balım
İnşaallah bitanem valla hala idrak edemedim eşime dedim bugün gidelim diye bekle yarın gidelim dedi yarın gidicem inşaallah :dua:bide bi msjını aradım bulamadım eşime süpriz yaptım banyoda aynaya baba olacaksın inşaallah şapsik yazdım testi koydum bi de geçen hamileliğimde arkadaşım hediye zıbın almıştı o duruyordu onu astım uyanıp yüzünü yıkamaya gittiğinde gördü gerçekten mi diyo şok oldu öpüp duruyo beni aman sen dur falan Rabbim hepinize bu anı yaşatsın tez vakitte inşaallah şükür namazı kıldık ve size de dua ettik :KK200::KK200:

Kuzum yumdan 3 gün önce sütle maydanozu kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra bi kovaya döktüm dayanabilecek sıcaklıktayken üstüne oturdum etek giydim bi de buhar kaçmasın diye bi de etrafıma battaniye sardım iki akşam yaptım bunu ilk akşamı ilişkiye girmedim ikinci akşamı ilişkiye girip sababaha kadar ayaklarım Yukarda yattım şifa olur inşaallah
Ay hemen yapıcam bu ay, çok teşekkür ederim canımcım. Allahım sana bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşaallah bitanem valla hala idrak edemedim eşime dedim bugün gidelim diye bekle yarın gidelim dedi yarın gidicem inşaallah :dua:bide bi msjını aradım bulamadım eşime süpriz yaptım banyoda aynaya baba olacaksın inşaallah şapsik yazdım testi koydum bi de geçen hamileliğimde arkadaşım hediye zıbın almıştı o duruyordu onu astım uyanıp yüzünü yıkamaya gittiğinde gördü gerçekten mi diyo şok oldu öpüp duruyo beni aman sen dur falan Rabbim hepinize bu anı yaşatsın tez vakitte inşaallah şükür namazı kıldık ve size de dua ettik :KK200::KK200:
Oyy ne güzel sürpriz olmuş kuzum ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ya

Kızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok o_O
İnşaallah yerleşmedir yaa :dua:
canımm senin bu durumlar beni çok işkillendirdi, testin de sıkıntı çıkarmış. bolca dinlenmeye bak, artık eşini ikna edebilirsen kan ver bence en garantisi o..

Amin canım cümlemizi insallah.Babam vefat etti 17 mayısta:KK43: kolon kanserinden ben de dayanamam babalara.Hatta yaşayamayacak gibiydim ama Rabbim sabrını veriyor işte.Unutulmuyor,alışılıyor.Bol dua ediyorum çoğu kez de rüyamda hasret gideriyoruz
allah rahmet eylesin canım.. bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah..

:KK70: valla iyiymiş performans ödevi olmalı :KK70: :KK70:
performans ödevi iyiymiş, güldürdün valla canım :D

Eki Görüntüle 2189952 Bende hala inanamıyorum ama olmuş kızlar hemencecik çıktı yaaa :KK31::KK71:
yavrum şoklardayımmm süper bir görüntü bu maşallah yaa
demek ki kafayı rahatlatmanın ve kürlerin etkisi olmuş çoooooook sevindim, her şey güzel ilerlesin inşallah
bana da çok dua et nolur

Oyy ne güzel sürpriz olmuş kuzum ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ya
Amin canım benim valla bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim Rabbim en tez vakitte hayırla size de nasip etsin bu anları tattırsın bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin:dua: sen U Umithepvar whiterabbit88 whiterabbit88 hep yanımda oldunuz çok dua edicem sizin için herkes için dua edicem ama sizin için ayrı dua edicem İnşaallah

Back