- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Aynen kuzum hele başkası için yapılan dua daha makbul:)Valla dua ne güzel şey kuzum, çok büyük bir nimet :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum hele başkası için yapılan dua daha makbul:)Valla dua ne güzel şey kuzum, çok büyük bir nimet :)
Sağlıkla kucağına al inşaallah balım eşine sürpriz yaptın mı neler yaptın anlatsana :))Canim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun en tez vakitte inşaallahHoley be çok şükür kuzu Ayy inanmıcaksın elim titriyor şuan çok çok mutlu oldum gözünaydın
Evet kuzum pesinden bizde gelelim:)O zaman dua istiyoruzZeyah3917 kuzum :)
İnşaallah canım ya, inşaallah :)Evet kuzum pesinden bizde gelelim:)
Test yaptinmi canım senHamileler cogaliyordu :)))
Kuzum hic surpriz yapmadim valla bir an once öğrensin istedim :)) ben biliyordum zaten. Test almisti bana. Adetin gecikti hadi yap diye. Arefe günüydü test yaptım. Tatile gitmistik. Ogrendikten sonra en son esimi sahilde koşarken hatırlıyorumSağlıkla kucağına al inşaallah balım eşine sürpriz yaptın mı neler yaptın anlatsana :))
ahahhh alemsiniz yaKuzum hic surpriz yapmadim valla bir an once öğrensin istedim :)) ben biliyordum zaten. Test almisti bana. Adetin gecikti hadi yap diye. Arefe günüydü test yaptım. Tatile gitmistik. Ogrendikten sonra en son esimi sahilde koşarken hatırlıyorum![]()
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah canım. Ama benim malesef negatif olduğu kesinleşti adet oldum bugün. Hayırlısı, artık bu ay gelir inşallah bebişimCanim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)
Çektirdim canım bi sorun çıkmadı allaha şükür. Bugün bende adet olurum herhaldeSen çektirdin dimi kuzum, bi sorun yok dimi
3. Gün gecikmeyle yaptım negatif inş senin gibidir bekliyomCanim simdi gordum mesajini. Evet ben predictor early ile yapmistim. Guya 6 gun oncesine kadar sonuç veriyor. 3 gun kala bariz negatifti. Su an 8.5 haftalık hamileyim :)
Valla mevsimin kazığını yedik toptan :/Çektirdim canım bi sorun çıkmadı allaha şükür. Bugün bende adet olurum herhalde
Sağol canım darısı size inşaallah:)Gözün aydın canımmm
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun tez vakitte hayırla inşaallah kuzum ben bu ay o peçete mevzusuna dikkat ettim bide bebiş için değil ama enfeksiyon var diye süt maydanoz buharına oturdum yum öncesi sen eşine mutlaka çakşır suyu ve keçiboynuzunu devam ettir 2.5 ay kullandık biz etkisi oluyo mutlaka içsin onuAyyy kuzumm nasıl sevindim yaaa hayırlı olsun darısı bize inşallah sağlıcakla kucağına alırsın buay ne kullanmıştım senle bizim durum aynıydı sanki kuzum
Tadını çıkar kuzuKızlar telden giriyorum net biraz yavaşladı o yüzden yavaş yavaş yazıyorum hakkınızı helal edin hepinize yazacak inşaallah zaten salak gibi dolaşıyorum ortalıkta daha idrak edemedim![]()
Eylülün böyle gelmesini istememiştimValla mevsimin kazığını yedik toptan :/
Eylülün böyle gelmesini istememiştim![]()