- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Evet kuzum çoğaldıSöküldü mü canım![]()
![Mad :@ :@](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum çoğaldıSöküldü mü canım![]()
Kuzum benım kı de oyle mışıl mışıl uyuyor onlar çok rahat zaten bizde oyle olsaydık çoktan gelmişti sıpalar... Sen hep gül bizde haykırcaz hamıleyız dıye inan buna diyorum ya sırf heray yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüden acaba görebilecek miyim bnde ikinci çizgiyi demekyen bıkmış olsamda o ay gelicek ve butun ayların acısını cıkartıp her gün test yapıcam hatta o testleri cerceve yaptırcam... Gönül rahatlığıyla kahvemi yudumlıcam karsısındaHay Allah razı olsun senden canım ya,, tebessüm ettirdin :) Ben de inanıyorum gelecek o minnaklar, ama geç ama erken :) eşler pozitif balım ama biz çok kafaya takıyoruz, benimki fosur fosur uyuyor meselao zaman ne yapıyoruz, kafaya tokadan başka bir şey takmıyoruz :)
Rabbim yüzünü güldürsün cnm bnımGeçen ay kullandım ilk defa canım, sonra bu ay bayramda adet oldum ve doktora gidemedim kullanamadım yani. Şimdi bu ay 2.kez olucak klomen kullanışım kuzum
Üzüldüm canım hayırlısı olsun Rabbim hayırla tez vakitte hepimize versin inşaallahEvet kuzum çoğaldı![]()
Aynen kuzumTabii ki canım, herşey Allah'tan :/ Zamanı gelince kendiliğinden gelir artık :)
Adam haklı diğer türlüsü robotik hareket ediyorBnim ki uymaz öyle şeylere ona neymiş diyo canım ne zaman isterse o zaman olur dıyo![]()
Çektirmemişmiydim canm sen doktor önermedimiartık hsg çektirelim bari![]()
Adam haklı diğer türlüsü robotik hareket ediyor![]()
Ben de istiyorum ama doktorum bi kaç ay daha deneyelim daha 5 ay oldu dedi, daha önce hamile kaldığın için bi sorun olduğunu sanmıyorum tüplerde dedi. Bakalım 1-2 ay sonra ben de istiyorum canımartık hsg çektirelim bari![]()
Amiin kuzum hepimizin yüzünü güldürsün RabbimRabbim yüzünü güldürsün cnm bnım
bakalım bu sefer adamın zevkine göre yaşıcam. .
bazen aklıma esiyor ayakları dıkeyim diyorummm amann boşver bu zevkıneydı diyo
![]()
şüphesiz rabbim ne derse ama 1 gün arayla benim belirti yaşamam mucizevalla orası hiç belli olmaz balım :) Rabbim ol der ve olur yani balım
Ohh sefan olsun balım :) valla öyle güzel anlattın ki içim kıpır kıpır oldu, ayy düşünsene bi sürü çift çizgi :))Kuzum benım kı de oyle mışıl mışıl uyuyor onlar çok rahat zaten bizde oyle olsaydık çoktan gelmişti sıpalar... Sen hep gül bizde haykırcaz hamıleyız dıye inan buna diyorum ya sırf heray yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüden acaba görebilecek miyim bnde ikinci çizgiyi demekyen bıkmış olsamda o ay gelicek ve butun ayların acısını cıkartıp her gün test yapıcam hatta o testleri cerceve yaptırcam... Gönül rahatlığıyla kahvemi yudumlıcam karsısında
Amiinn kuzum inşaallah yaa inşaallahÜzüldüm canım hayırlısı olsun Rabbim hayırla tez vakitte hepimize versin inşaallah![]()
Hayır canım doktor efendi 1 yıl deneyin öyle gel dedi şimdi diyorum keşke 3-4 yıllık evliyim deseydim belki de hemen çektirirlerdiÇektirmemişmiydim canm sen doktor önermedimi
düşükten sonra tüplerde yapışıklık olabilir balım, tabii inşaallah senin filme gerek kalmadan gelmiştir bebikin :)Ben de istiyorum ama doktorum bi kaç ay daha deneyelim daha 5 ay oldu dedi, daha önce hamile kaldığın için bi sorun olduğunu sanmıyorum tüplerde dedi. Bakalım 1-2 ay sonra ben de istiyorum canım
Tabii orası öyle canım, vücudun bi oyunu olabilir kanmamak lazım kuzum :)şüphesiz rabbim ne derse ama 1 gün arayla benim belirti yaşamam mucizeyani 1 gün içinde yerleşmesi bile MUCİZE. cümle içinde çok mucize oldu ey allahım duy bizi
3-4 yıl demene gerek yokki 1 yıl diyince önce hormon tahlili yapıyo sonra yumurta takibi klomen ve çatlatms iğnesi veriyo eğer olmazda rahim filmi diyo genel olarak tedavi bu yönde canım şuan ne kadarlık evlisinAmiinn kuzum inşaallah yaa inşaallah
Hayır canım doktor efendi 1 yıl deneyin öyle gel dedi şimdi diyorum keşke 3-4 yıllık evliyim deseydim belki de hemen çektirirlerdi
düşükten sonra tüplerde yapışıklık olabilir balım, tabii inşaallah senin filme gerek kalmadan gelmiştir bebikin :)
Tabii orası öyle canım, vücudun bi oyunu olabilir kanmamak lazım kuzum :)
Sağol kuzum Bnim hepimizin inş emin olun ki dualarımın başındasınız önce size sonra kendime diliyorum rabbim duamızı kabul etsin inş...Ohh sefan olsun balım :) valla öyle güzel anlattın ki içim kıpır kıpır oldu, ayy düşünsene bi sürü çift çizgi :))
Bu son ayın olsun inşallah kuzum, 9 ay sonra yavrunu kucağına alıp koklamayı nasip etsin Rabbim![]()
Haklısın tabi canım, zaten ben de bi çektirmek istiyorum merak ediyorumAmiinn kuzum inşaallah yaa inşaallah
Hayır canım doktor efendi 1 yıl deneyin öyle gel dedi şimdi diyorum keşke 3-4 yıllık evliyim deseydim belki de hemen çektirirlerdi
düşükten sonra tüplerde yapışıklık olabilir balım, tabii inşaallah senin filme gerek kalmadan gelmiştir bebikin :)
Tabii orası öyle canım, vücudun bi oyunu olabilir kanmamak lazım kuzum :)
13 aylık evliyim işte kuzum. O dediğin kontroller tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadığı için doktor rahim filmi için 1 yıl deneyin olmazsa hsg çekeriz dedi.3-4 yıl demene gerek yokki 1 yıl diyince önce hormon tahlili yapıyo sonra yumurta takibi klomen ve çatlatms iğnesi veriyo eğer olmazda rahim filmi diyo genel olarak tedavi bu yönde canım şuan ne kadarlık evlisin
Önce sonra yok kuzum hepimiz beraber güzel haberler verelim birbirimize inşaallahSağol kuzum Bnim hepimizin inş emin olun ki dualarımın başındasınız önce size sonra kendime diliyorum rabbim duamızı kabul etsin inş...