Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 aylık evliyim işte kuzum. O dediğin kontroller tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadığı için doktor rahim filmi için 1 yıl deneyin olmazsa hsg çekeriz dedi.
Doktordan doktora değişebilir canım ben 1 yıl denedim olmayınca hormon testi falan istedi normal çıktı sonra spermiyogram ve hsg istedi onlar da iyi çıkınca tedavi başladı hemen

Ben direkt kadın hastalıklarına gittm canım nasip ya
Ama benim 4 sene bitiyor canım baya oldu. 1.5 sene ara versin doktora gitmedim şuan devlette infertilite bölümüne gidiyorum. Tedaviye başlattı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)

Ama benim 4 sene bitiyor canım baya oldu. 1.5 sene ara versin doktora gitmedim şuan devlette infertilite bölümüne gidiyorum. Tedaviye başlattı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)
Sorun ne tam olarak balım. Kür falan yaptın mı

Merhaba kizlar
Butun gece midem bulandi, baya kotu bir gece gecirdim, cikardim filan. Usuttum sanirim zaten biraz rahatsizdim.
Test yapmadim hala....
Bat a kaç gün var canım? Hamilelik belirtisi de olabilir bence, bi kaç gün falan kaldıysa bata bi test yapabilirsin varsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…