Ben de kuzumR4bi4 kuzum ben artık tamamen adet oldum bu sabah yeni bat tarihim 16 ekim. İnşallah hiç gelmez, bu son olur
Amin kuzum inşÖnce sonra yok kuzum hepimiz beraber güzel haberler verelim birbirimize inşaallah
İnşallah canım inşallah artık bitsin bu bekleyişBen de kuzum
Son batlarımız olsun inşallah ya
bitsin valla bunalıma gircez bu gidişleİnşallah canım inşallah artık bitsin bu bekleyiş
Neyse biz olumlu bakalım, her şey çok güzel olucak inşallah. Bu ay hep hamile haberleriyle dolcak burası amiiinbitsin valla bunalıma gircez bu gidişle
Doktordan doktora değişebilir canım ben 1 yıl denedim olmayınca hormon testi falan istedi normal çıktı sonra spermiyogram ve hsg istedi onlar da iyi çıkınca tedavi başladı hemen13 aylık evliyim işte kuzum. O dediğin kontroller tahliller yapıldı hiç bir sorun çıkmadığı için doktor rahim filmi için 1 yıl deneyin olmazsa hsg çekeriz dedi.
Hoşgeldin canım, Rabbim daha fazla bekletmesin son batın olsun inşallah :)R4bi4 canım benide yazar mısın listeye bat 2 ekim
Sen infertilite bölümüne mi gittin kuzumDoktordan doktora değişebilir canım ben 1 yıl denedim olmayınca hormon testi falan istedi normal çıktı sonra spermiyogram ve hsg istedi onlar da iyi çıkınca tedavi başladı hemen
Amin inşallah canim hepimizin öyle olur da 9 ay kırmızıları görmeyiz :)Hoşgeldin canım, Rabbim daha fazla bekletmesin son batın olsun inşallah :)
Şuan infertilite bölümüne gittim daha önce özeleSen infertilite bölümüne mi gittin kuzum
Ben direkt kadın hastalıklarına gittm canım nasip yaŞuan infertilite bölümüne gittim daha önce özele
Ama benim 4 sene bitiyor canım baya oldu. 1.5 sene ara versin doktora gitmedim şuan devlette infertilite bölümüne gidiyorum. Tedaviye başlattı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)Ben direkt kadın hastalıklarına gittm canım nasip ya
Sorun ne tam olarak balım. Kür falan yaptın mıAma benim 4 sene bitiyor canım baya oldu. 1.5 sene ara versin doktora gitmedim şuan devlette infertilite bölümüne gidiyorum. Tedaviye başlattı bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah :)
yok balım gece söküldü hatta bi Ped doldu. umutlar Ekime inşaallah, en azından belirsizlikten kurtuldum :)R4bi4 naptın canım tamamen regl oldunmu yoksa hala umudun var mı?
Bat a kaç gün var canım? Hamilelik belirtisi de olabilir bence, bi kaç gün falan kaldıysa bata bi test yapabilirsin varsa çıkarMerhaba kizlar
Butun gece midem bulandi, baya kotu bir gece gecirdim, cikardim filan. Usuttum sanirim zaten biraz rahatsizdim.
Test yapmadim hala....
bata 4 kaldi canim ama gece bulantisi mi olur oyle? sabah oluyor diye biliyorum ben...Bat a kaç gün var canım? Hamilelik belirtisi de olabilir bence, bi kaç gün falan kaldıysa bata bi test yapabilirsin varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?