- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Göğsüm daralıyor valla :/Hayırlısı olsun kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğsüm daralıyor valla :/Hayırlısı olsun kuzum
Kız kendine gel saçmalamaGöğsüm daralıyor valla :/
Yaz ayları tepiği vurdu bizi böyle uğurladı kışa kuzumAdet belirtisi olmayan bi ben miyim yaaa ben menepoz mu oluyom diye düşünmeye başladım![]()
Yaz ayları tepiği vurdu bizi böyle uğurladı kışa kuzum![]()
Kuzum cok çakallar gidince zaten parasını ödüyorsun 10 içinde gidersen kontrol sayılıyor o yüzden 10 sonra gel dediler her ıkı klomen kullandığım ayda da ne bilim belkide çatlamadı... Bırde elime Bi liste ıkı gun de bir ilişki eve geldiğimde eşin ne oldu dedi ödevin var dedim.. Bana inanmadı hadı be manyak diyo bana gittim listeyi cıkartım çantadan getirdim siz kadınlar manyaksınız bulduğunuz doktorlarda sizin gibi diyo bnde çok konuşma koçiş ödevine çalış dedimKesinlikle öyle icap ediyorsa muhakkak takip ettir bazı doktorlar başlarından savıyor köftehorlar.
Güzel haberlerini ver bize kuzum![]()
Kuzum cok çakallar gidince zaten parasını ödüyorsun 10 içinde gidersen kontrol sayılıyor o yüzden 10 sonra gel dediler her ıkı klomen kullandığım ayda da ne bilim belkide çatlamadı... Bırde elime Bi liste ıkı gun de bir ilişki eve geldiğimde eşin ne oldu dedi ödevin var dedim.. Bana inanmadı hadı be manyak diyo bana gittim listeyi cıkartım çantadan getirdim siz kadınlar manyaksınız bulduğunuz doktorlarda sizin gibi diyo bnde çok konuşma koçiş ödevine çalış dedim![]()
Bnim ki uymaz öyle şeylere ona neymiş diyo canım ne zaman isterse o zaman olur dıyovalla iyiymiş performans ödevi olmalı
![]()
![]()
Üzme kendini canım tabi insan unutlaninca daha bı sarsılıyor ama sabretmek ten başka çare kalmıyor kuzumGöğsüm daralıyor valla :/
Onlara pabuç bırakma kuzum :) Uyanıklara bak ya .Kuzum cok çakallar gidince zaten parasını ödüyorsun 10 içinde gidersen kontrol sayılıyor o yüzden 10 sonra gel dediler her ıkı klomen kullandığım ayda da ne bilim belkide çatlamadı... Bırde elime Bi liste ıkı gun de bir ilişki eve geldiğimde eşin ne oldu dedi ödevin var dedim.. Bana inanmadı hadı be manyak diyo bana gittim listeyi cıkartım çantadan getirdim siz kadınlar manyaksınız bulduğunuz doktorlarda sizin gibi diyo bnde çok konuşma koçiş ödevine çalış dedim![]()
Tabii ki canım, herşey Allah'tan :/ Zamanı gelince kendiliğinden gelir artık :)Üzme kendini canım tabi insan unutlaninca daha bı sarsılıyor ama sabretmek ten başka çare kalmıyor kuzum
İnş kuzum Bnim sende üzme kendini hatırlıyor musun Bn artık buraya girmıcem dediğimde sen kal demiştin.. Burası gercekten çok iyi geliyor ve inanıyorum bu mutluluğu Bi gün hepimiz yaşıcaz bu ayın hamiş olacakları el kaldırsın bakimmOnlara pabuç bırakma kuzum :) Uyanıklara bak ya .
Hadi inşallah bu sefer ödevden tam not alın balım :))
Sarılalım canımcım beklenen oluyo yavaş yavaşGel sarılalım kardeşim![]()
Evet ben de balımSende.mİ kuzum ya
Hadi bklm kuzum inş klomeni İlk defa kullanmıcaksın dimiEvet ben de balımneyse zaten bu ay olmadığını öğrenmiştim bi kaç gün önce testte. Bu ay klomen ve çatlatma kullanıcam artık
Hay Allah razı olsun senden canım ya,, tebessüm ettirdin :) Ben de inanıyorum gelecek o minnaklar, ama geç ama erken :) eşler pozitif balım ama biz çok kafaya takıyoruz, benimki fosur fosur uyuyor meselaİnş kuzum Bnim sende üzme kendini hatırlıyor musun Bn artık buraya girmıcem dediğimde sen kal demiştin.. Burası gercekten çok iyi geliyor ve inanıyorum bu mutluluğu Bi gün hepimiz yaşıcaz bu ayın hamiş olacakları el kaldırsın bakimmbak bi arkadaşım söyledi bana bebekler umutsuz aileleri secmiyorlarmış pozitif olucaz kı minnaklarımızı yanımıza göbişimize çekebilelim..
![]()
Geçen ay kullandım ilk defa canım, sonra bu ay bayramda adet oldum ve doktora gidemedim kullanamadım yani. Şimdi bu ay 2.kez olucak klomen kullanışım kuzumHadi bklm kuzum inş klomeni İlk defa kullanmıcaksın dimi
artık hsg çektirelim bariSarılalım canımcım beklenen oluyo yavaş yavaş![]()
Söküldü mü canımbenimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyimhoff nasip yaa