benimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyimyok ben imkansız canım sizlerden bekliyorum sessizce takip ediyorum
nasip canım ov testi dene bu ay belki vesile olur.benimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyimhoff nasip yaa
oldun mu gercektenbenimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyimhoff nasip yaa
Bu sefer kırmızımı canımbenimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyimhoff nasip yaa
Bu ay hiç kimseye iyi gelmedi anlaşılanTopluca hamile miyiz nedir:)))
valla orası hiç belli olmaz balım :) Rabbim ol der ve olur yani balımnasip canım ov testi dene bu ay belki vesile olur.
bende perhizi bozdum doktor onayıyla1 sonrası sağ kasığım ağrıyo mucize olur yani böyle belirti o yüzden sıradakini alayım sıramı savdım ben
Sanırım kuzum, elim ayağım titriyor yaoldun mu gercekten
Kırmızı pembe gibi bir şey canımBu sefer kırmızımı canım(
Sakin ol inş gelmemiştir o işte o çok kötü birsey umutlanıp sonunda yüksek Bi yerden yere çakılmış gibi oluyorsun ya gelmesin yada gününde gelsin...Sanırım kuzum, elim ayağım titriyor ya
Kontrole gdceksin kuzum merakla bekliyorum sonucu ya yumoşlar büyümüştür inşaallahBnim yarın ovu dönemim başlıyor pazar günüde yumurtlama günü olarak gösteriyor takvim hep doğru sonuç verir.. Sağ tarafım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi kramp giriyo
İşte tam da o noktadayım balım, yaa anlamıyorum ne oldu bu aySakin ol inş gelmemiştir o işte o çok kötü birsey umutlanıp sonunda yüksek Bi yerden yere çakılmış gibi oluyorsun ya gelmesin yada gününde gelsin...
Hayırlısı olsun kuzumİşte tam da o noktadayım balım, yaa anlamıyorum ne oldu bu ay
Gel sarılalım kardeşimKızlar benim de adet geliyo sanırımaçık kahverengimsi pembemsi gelmeye başladı peçeteye. En geç yarına sökülür
Aynen kuzum yarın sabah bnde çok merak ediyorum ovu testi yapayım dedim azcık daha bekle sabah nasıl olsa ögreniceksin diyorum.. Büyümüşse iğne vericek.. Ama öyle bırsy olursa diğer seferler gibi yapmıcam madem parasını veriyorum gerekirse her gün gidicem takip ettircem git iğnenı ol adetin gecikirse gel dedirtmem valla özellikle bu sefer takip etmenizi istıyorum dicemKontrole gdceksin kuzum merakla bekliyorum sonucu ya yumoşlar büyümüştür inşaallah
Kırmızı pembe gibi bir şey canım
Sende.mİ kuzum yaKızlar benim de adet geliyo sanırımaçık kahverengimsi pembemsi gelmeye başladı peçeteye. En geç yarına sökülür
Kesinlikle öyle icap ediyorsa muhakkak takip ettir bazı doktorlar başlarından savıyor köftehorlar.Aynen kuzum yarın sabah bnde çok merak ediyorum ovu testi yapayım dedim azcık daha bekle sabah nasıl olsa ögreniceksin diyorum.. Büyümüşse iğne vericek.. Ama öyle bırsy olursa diğer seferler gibi yapmıcam madem parasını veriyorum gerekirse her gün gidicem takip ettircem git iğnenı ol adetin gecikirse gel dedirtmem valla özellikle bu sefer takip etmenizi istıyorum dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?