Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki de söküldü artıkın ben de izlemedeyim hoff nasip yaa
nasip canım ov testi dene bu ay belki vesile olur.
bende perhizi bozdum doktor onayıyla 1 sonrası sağ kasığım ağrıyo mucize olur yani böyle belirti o yüzden sıradakini alayım sıramı savdım ben

Bnim yarın ovu dönemim başlıyor pazar günüde yumurtlama günü olarak gösteriyor takvim hep doğru sonuç verir.. Sağ tarafım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi kramp giriyo

nasip canım ov testi dene bu ay belki vesile olur.
bende perhizi bozdum doktor onayıyla 1 sonrası sağ kasığım ağrıyo mucize olur yani böyle belirti o yüzden sıradakini alayım sıramı savdım ben
valla orası hiç belli olmaz balım :) Rabbim ol der ve olur yani balım

Bnim yarın ovu dönemim başlıyor pazar günüde yumurtlama günü olarak gösteriyor takvim hep doğru sonuç verir.. Sağ tarafım çok ağrıyor ya adet sancısı gibi kramp giriyo
Kontrole gdceksin kuzum merakla bekliyorum sonucu ya yumoşlar büyümüştür inşaallah

Sakin ol inş gelmemiştir o işte o çok kötü birsey umutlanıp sonunda yüksek Bi yerden yere çakılmış gibi oluyorsun ya gelmesin yada gününde gelsin...
İşte tam da o noktadayım balım, yaa anlamıyorum ne oldu bu ay

Kızlar benim de adet geliyo sanırım açık kahverengimsi pembemsi gelmeye başladı peçeteye. En geç yarına sökülür

Kontrole gdceksin kuzum merakla bekliyorum sonucu ya yumoşlar büyümüştür inşaallah
Aynen kuzum yarın sabah bnde çok merak ediyorum ovu testi yapayım dedim azcık daha bekle sabah nasıl olsa ögreniceksin diyorum.. Büyümüşse iğne vericek.. Ama öyle bırsy olursa diğer seferler gibi yapmıcam madem parasını veriyorum gerekirse her gün gidicem takip ettircem git iğnenı ol adetin gecikirse gel dedirtmem valla özellikle bu sefer takip etmenizi istıyorum dicem

Kesinlikle öyle icap ediyorsa muhakkak takip ettir bazı doktorlar başlarından savıyor köftehorlar.
Güzel haberlerini ver bize kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…