Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de mayıstaki düşükten sonra ilk.
Bazen diyorumki düşmeseydi şu kadarlık olurdu şimdi bu kadarlık olurdu diye.Hayırlısı böyleymiş.
Bir de ben büyük isyan ettim babam yoğun bakimdayken öğrendim hamile olduğumu üzüntü karışık sevinç yasadım sonra babam agirlasinca ben bebek istemiyorum babamın iyi olmasını istiyorum dedim.Sanırım büyük günah ettim.Allah içimi biliyor üzüntümden dedim yoksa istemez olur muyum.Ama işte kendime suç bulduğum oluyor bazen.

Hayırlısı böyleymiş canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Bazen ağzımızdan çıkanlar kaderimiz olabiliyor Rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün canım, baban için de çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. Ben babalara dayanamıyorum

Bazen ağzımızdan çıkanlar kaderimiz olabiliyor Rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün canım, baban için de çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. Ben babalara dayanamıyorum
Amin canım cümlemizi insallah.Babam vefat etti 17 mayısta kolon kanserinden ben de dayanamam babalara.Hatta yaşayamayacak gibiydim ama Rabbim sabrını veriyor işte.Unutulmuyor,alışılıyor.Bol dua ediyorum çoğu kez de rüyamda hasret gideriyoruz

Off gözlerim doldu yaa Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım. Nefesim kesildi

Allah mekanını cennet eylesin başın sağolsun

kıvranıyorum resmen ya sağ kasığım git gide ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…