- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Bi gelsin de ısırmasam da olurçoğumuzun öyle kuzum, popişlerini ısırıcaz gelince :)
İnşaallah canım :)Ay hadi inşallahh canım benim :)
Dediğin gibi umarım mevsimin kazığını yemeyiz
Hayırlısı böyleymiş canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunBenim de mayıstaki düşükten sonra ilk.
Bazen diyorumki düşmeseydi şu kadarlık olurdu şimdi bu kadarlık olurdu diye.Hayırlısı böyleymiş.
Bir de ben büyük isyan ettim babam yoğun bakimdayken öğrendim hamile olduğumu üzüntü karışık sevinç yasadım sonra babam agirlasinca ben bebek istemiyorum babamın iyi olmasını istiyorum dedim.Sanırım büyük günah ettim.Allah içimi biliyor üzüntümden dedim yoksa istemez olur muyum.Ama işte kendime suç bulduğum oluyor bazen.
Bazen ağzımızdan çıkanlar kaderimiz olabiliyorBenim de mayıstaki düşükten sonra ilk.
Bazen diyorumki düşmeseydi şu kadarlık olurdu şimdi bu kadarlık olurdu diye.Hayırlısı böyleymiş.
Bir de ben büyük isyan ettim babam yoğun bakimdayken öğrendim hamile olduğumu üzüntü karışık sevinç yasadım sonra babam agirlasinca ben bebek istemiyorum babamın iyi olmasını istiyorum dedim.Sanırım büyük günah ettim.Allah içimi biliyor üzüntümden dedim yoksa istemez olur muyum.Ama işte kendime suç bulduğum oluyor bazen.
İnşallah canım çok sağol.Hepimiz kavuşalım bebelerimize Allah'İn izniyleHayırlısı böyleymiş canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Amin canım cümlemizi insallah.Babam vefat etti 17 mayıstaBazen ağzımızdan çıkanlar kaderimiz olabiliyorRabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün canım, baban için de çok geçmiş olsun. şimdi iyidir umarım. Ben babalara dayanamıyorum
Off gözlerim doldu yaaAmin canım cümlemizi insallah.Babam vefat etti 17 mayıstakolon kanserinden ben de dayanamam babalara.Hatta yaşayamayacak gibiydim ama Rabbim sabrını veriyor işte.Unutulmuyor,alışılıyor.Bol dua ediyorum çoğu kez de rüyamda hasret gideriyoruz
Allah mekanını cennet eylesin başın sağolsunAmin canım cümlemizi insallah.Babam vefat etti 17 mayıstakolon kanserinden ben de dayanamam babalara.Hatta yaşayamayacak gibiydim ama Rabbim sabrını veriyor işte.Unutulmuyor,alışılıyor.Bol dua ediyorum çoğu kez de rüyamda hasret gideriyoruz
Sağol amin canım Allah tüm olmuslerimize rahmet eylesinAllah mekanını cennet eylesin başın sağolsun
Allah rahmet eylesin canımSağol amin canım Allah tüm olmuslerimize rahmet eylesin
Amin Allah razı olsun canimAllah rahmet eylesin canım
Sıhhatle gelsinler canım benimAmin canım benimm üzülme lütfenbebisleri düşünelim
yok ben imkansız canım sizlerden bekliyorum sessizce takip ediyorumkızlar noluyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?