İyi yapmışsın kuzum :):)Ayy inşaallah balım benim ya ağzın bal yesin
Zaten burası buz, tıkış tıkış giyindim canım
İnşaallah canım ya güzel haberler verelim birbirimizeAyy inş hamilesindirrr
Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım canım. Bugün ya da yarın olmam gerekiyo. 2 gün önce erken gebelik testi negatifti o yüzden hemen adet olayım da sonra çalışmalara başlıyım diyorum :)şekerler nerdesiniz sesiniz çıkmıyor :))
Psikolojk mı blmyrm ama bir karin şişmeler değişik haller oluyor ben de geçen aydan beri. Bir kaç aydir bebek istyrz nasip olursa biz deBen de adet olmayı bekliyorum bakalım canım. Bugün ya da yarın olmam gerekiyo. 2 gün önce erken gebelik testi negatifti o yüzden hemen adet olayım da sonra çalışmalara başlıyım diyorum :)
Yeni ay, yeni umutlar :)Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım canım. Bugün ya da yarın olmam gerekiyo. 2 gün önce erken gebelik testi negatifti o yüzden hemen adet olayım da sonra çalışmalara başlıyım diyorum :)
Canım önünde kocaman 10 gün var henüz :)Psikolojk mı blmyrm ama bir karin şişmeler değişik haller oluyor ben de geçen aydan beri. Bir kaç aydir bebek istyrz nasip olursa biz de
Evet koskoca 10 günCanım önünde kocaman 10 gün var henüz :)
belirti yaşaman için erken. döllenme 6-8 gün sürüyor.Evet koskoca 10 gün
Bence de kuzum şimdilik öyle temizlik yapma üstten topla yeterBende de adet sancısı var midem nasıl kazınıyor sürekli.temizlik yaptım eğilip kalkarken batmalar oldu çok yormayayim kendimi dedim ne olur ne olmaz son 5 gün.
Ben yaptım da bana faydası olmadı canım, belki sende işe yarar.Hanımlar yakı olayını duydum nette gezinirken deneyen oldu mu gerçeklik payı var mı yumurtlama gününden bikaç gün önce bele yakı yapıştırmak gebeliği kolaylaştırıyo diyolarvar mı fikri olan
Canım böle bı yerde yazı ozlemiorum:)acayip sıcak oluo alıştıktan olmayınca bunaltıo canım yorulmuşum 2,saat uyumuşum:))ay zor kalktımKar kış kıyamet yolda balım sonra da yazı özlüyoruz :))
Amin kuzum benim :)Insallah be yavrm bakalim hayirlisi hakkimizdaa
Olur kuzum ümitlenip sonu hüsran olunca da çok beter oluyo biliyorsun o yüzden kendimi kaptırmıyorum :)Yavrm insallah gelmistir kuzunn cnm bnm istedigimiz o yonde her ikiside olabilr ama biz olumlu olani dusunelim olurmu :*
hay maşallah :)) yorgun olunca 2 gün üzerinden etkisi geçmiyor valla canım :)Canım böle bı yerde yazı ozlemiorum:)acayip sıcak oluo alıştıktan olmayınca bunaltıo canım yorulmuşum 2,saat uyumuşum:))ay zor kalktım
Valla ya:)) ama uyanıp uyudum cadı rahat bırakmıyor ki sürekli bişi sordu durduhay maşallah :)) yorgun olunca 2 gün üzerinden etkisi geçmiyor valla canım :)
ben de onu soracaktım balım, kuzun rahat bıraktı mı seni diyeValla ya:)) ama uyanıp uyudum cadı rahat bırakmıyor ki sürekli bişi sordu durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?