femarayi sorayim birdahaki aya bende bakalım :)Femara daha guclu bi ilac klomenin bi tik ustu..yenibay yeni umutlar diyerk yola devam :)
Yarına kadar olmazsam yapıcam kuzum sende nasıl durumlar :) ben regl olduğumda belimden çok rahmim ağrır iki üç kere o ağrı oldu ama gelmedi kırmızılar :)Canım test yap regl belirtin yoksa :) Neden olmasın :)
Sen de benm gibisin kuzum, Rahim ağrıyor reglde :)Yarına kadar olmazsam yapıcam kuzum sende nasıl durumlar :) ben regl olduğumda belimden çok rahmim ağrır iki üç kere o ağrı oldu ama gelmedi kırmızılar :)
Amin canım benim :) bi test yapsaydın tekrar leke geliyo mu hala :)Sen de benm gibisin kuzum, Rahim ağrıyor reglde :)
Ayy hadi hayırlısıyla gelmez inşaallah reglin balım :)
Bende değişen bir şey yok valla canım bekleyiş içindeyim :)
Artık sogusun canım burdada ya valla:)artık üşümek istiyorum yaniben de soğukla mücadele balım :) Kolay gelsin canım
Canım sen hangi ilde oturuyosunkızlar şuna bir bakarmısınız
adana canımCanım sen hangi ilde oturuyosun
Aaaa bende canım:)adana canım
test elimde yok kuzum, Sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum :) O zamana kadar Allah büyükAmin canım benim :) bi test yapsaydın tekrar leke geliyo mu hala :)
En son ne zaman geldi leke canmtest elimde yok kuzum, Sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum :) O zamana kadar Allah büyükLeke yok şimdi balım kesilmiş ama adet sancım var :/
Regl mi oldun canım :/Ben ne zaman test yapsam yarım saat sonra adet oluyorum beyin izin veriyor herhalde :)R4bi4 sen bi test yap kuzum. Senin için ben heyecanlanıyorum yahu
bu öğle vardı canım, şimdi sarı akıntı varEn son ne zaman geldi leke canm
Hadi inşaallah yerleşme kanamasıdır canım ayaklarını falan sıcak tut sentest elimde yok kuzum, Sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum :) O zamana kadar Allah büyükLeke yok şimdi balım kesilmiş ama adet sancım var :/
Kar kış kıyamet yolda balım sonra da yazı özlüyoruz :))Artık sogusun canım burdada ya valla:)artık üşümek istiyorum yani
Ayy inşaallah balım benim ya ağzın bal yesinHadi inşaallah yerleşme kanamasıdır canım ayaklarını falan sıcak tut sen
Ayy inş hamilesindirrrbu öğle vardı canım, şimdi sarı akıntı var
Insallah be yavrm bakalim hayirlisi hakkimizdaaİnşaallah ona gerek kalmadan gelir bebiş canım benim Meryem ana otuyla da baya hamile kalan oluyo sen onu dene bu ayda inşaallah tutar tatlım
Yavrm insallah gelmistir kuzunn cnm bnm istedigimiz o yonde her ikiside olabilr ama biz olumlu olani dusunelim olurmu :*Henüz gelen giden yok kuzum ya bakalım bi şeyde hissetmiyorum bakalım sonumuz ne olacak bir haftadır kafayı yicem saçma sapan rüyalar korkulu korkulu uykusuzluk falan kendimde değilim acaba oldu da ondan mu diyorum sonra kazanın etkisini atamamış olabilirim evet diyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?