Günde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)Normalde alınca daha pahalıya geliyor canım ama benim gibi elinde çok olunca günde 2şer 3 er yapınca israf oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim =)Dün akşam tuhaf sancılarım karnimin alt tarafinda,usumem vardı üşüttüm heralde dedim.Bugün de mide bulantım ve inanılmaz halsizligim var okul işlerimi yapmam gerekiyor kalkamıyorum.Bat 22 eylül acaba belirti midir 4 gün kala testlere başlıcam:) çok çalışmam lazım cook:)
Hayırlısı insallah canım hepimiz için1 haftan var canım, bence belirtiler başlamış olabilir. Hadi hayırlı haberini alalım inşallah :)
Aminn cnm aminn sukur..yk kuzumm ilk olucak olursa bi gelsin nasi vurcam poposuna gorsunnnamin canım geç olsun güç olmasın razıyız şükür bu günlerimize de sende varmı bebiş
Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırımGünde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)
Yakin zamanda bulsunlar insallaaaaaaaahhhhhhhhhValla ya kaç aydır ara ara bi hal oldu :):)
Aynn yavrmm bazilari korunmayi oneriyor bn o zamanlar bilmeden herkes korunuyo diye biliyodum :))) korun demelerindeki amac yumurtaliklar isina maruz kaldigi icin saglikli gebelik olusmaz demisti gerci bi yil oldu hala ykDemi kuzum o yüzden dedimR4bi4 ya ilişki olmaz dedi ya vakit kaybetmez diye
ben 10'lu almıştım 3 - 4 ay elimdeydi canım :) Dedim bu sefer fazla alayım, eczane tanıdık olduğu için eşim de gitmek istemiyor, bulunsun elimin altında :)Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırım
İnşaallah canım aminEvet kuzucuklar bugun bal tarcn c.otuna baslamis bulunmaktayimmm vesile olsun insallahhh
mide bulantın ve şişkinlik varsa apandisittir,benim de sag kasigim surekli hafif sizliyor, apandisit va de endiselendim
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebikin canım :)Günlerdir lekelenme geldi adet olucam dedim, bugün adet günüm henüz gelen giden yok
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebikin canım :)
Gelen kirmizimiydi direk yavrmKızlar sabah regl oldum dedim, Gittim lavaboya, hiçbir şey yok. acaba sökülmedi mi. Sol kasığım da berbat ağrıyor kist mi var ki
Ayy insallah be yavrmİnşaallah canım aminBizlere de ışık ol :))
sökülmediyse yerleşme olabilir inşaallah balımZannetmiyorum canım, 12sinden beri kahve leke geliyor, gecikecek sanırım
Guzel haberlerini bekleyelim o zmn yavrmmm :)Günlerdir lekelenme geldi adet olucam dedim, bugün adet günüm henüz gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?