- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
amin canım ağzın bal yesin inşallahKan aktıkça hcg gider vücuttan iyi bir şey korkma yani. Allah inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ağzın bal yesin inşallahKan aktıkça hcg gider vücuttan iyi bir şey korkma yani. Allah inşaallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip eder.
Amiiiin amiiin insallah cnm bnmAynen canım benim ya, Allahım artık şu duyguyu bize de yaşatsın
bende laboquick ovulasyon testi kullaniyorum cok begendim gebelik testide iyiBen hep laboquick kullandım.
Simdi oldu :)Sorma kuzum :)
onu alayım artık balım :)
yok ondan değil balım, adetliyken gün veriyorlarmış :)
Hee gayt iyi anladm tatlm :))))) Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah :)canım bizde temas olmadığı için başka ihtimal veremicem![]()
Ben iki hamileliğimide onunla öğrendim. Arkadaşım albi kullandı çift çizgi çıktı sonuç negatif oldu. Ve ben laboquickle saatler spnra çıkan çizgiden öğrendim hamile olduğumu. Hamile değilsem çıkmadı hiç.bende laboquick ovulasyon testi kullaniyorum cok begendim gebelik testide iyi
Hee gayt iyi anladm tatlm :))))) Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin insallah :)
aynen valla bendede silik bile çıkmadı yoksa yok varsa silik çıkıyo gayet başarılıBen iki hamileliğimide onunla öğrendim. Arkadaşım albi kullandı çift çizgi çıktı sonuç negatif oldu. Ve ben laboquickle saatler spnra çıkan çizgiden öğrendim hamile olduğumu. Hamile değilsem çıkmadı hiç.
https://m.n11.com/arama?q=laboquick&pg=2bana link atar mısın canım
Geçmedi canım, normalde 15-16 sı gibi olmam lazım ama ovulasyon testine göre 2 gün geç yumurtladım, en geç 17 si gibi gelir kuzumBat gectimi canim
Ovulasyon testi kullanmıyorum kuzum, Laboquick ve diğer 2 marka 50'lik paket 40 tl falan. acaba israf mı edicem bilmiyorum vallaben aldım 30 ov+2 gebelk +1 ultra erken gebelik hepsi 30 kargoyla birlikte
amiiin balımevet canim hayirlisi hakkımızda![]()
Valla ya kaç aydır ara ara bi hal oldu :):)Ara aara bulamadi ne rahimmis bizlerdeki de arkadas yaa :))))
İnşaallah canım benim :):)Bu ay çok umutluyum kuzum inş olucak hepimizin ki
Demi kuzum o yüzden dedimAynn bn cekildigim ay bana koru un demisti kuzum
Günaydın canım =)Günaydın kızlaaar
Ben Zekai Tahirde çektiricem kuzum her ne kadar gönülsüz gitsem deDemi kuzum o yüzden dedimR4bi4 ya ilişki olmaz dedi ya vakit kaybetmez diye
Normalde alınca daha pahalıya geliyor canım ama benim gibi elinde çok olunca günde 2şer 3 er yapınca israf oluyor.Ovulasyon testi kullanmıyorum kuzum, Laboquick ve diğer 2 marka 50'lik paket 40 tl falan. acaba israf mı edicem bilmiyorum valla
1 haftan var canım, bence belirtiler başlamış olabilir. Hadi hayırlı haberini alalım inşallah :)Dün akşam tuhaf sancılarım karnimin alt tarafinda,usumem vardı üşüttüm heralde dedim.Bugün de mide bulantım ve inanılmaz halsizligim var okul işlerimi yapmam gerekiyor kalkamıyorum.Bat 22 eylül acaba belirti midir 4 gün kala testlere başlıcam:) çok çalışmam lazım cook:)