Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bu ayı pas geçecekseniz hsg çektir mutlaka kuzum çünkü bazı doktorlar Hsgden sonra korunma veriyorlar ... Rabbim hayırla hepimize en kısa vakitte nasip etsin bebişlerimizi :):)
ben Ankaraya gidene kadar reglim biter, inşaallah çektirirler canım :) olmazsa adetliyim diye kandırırım ne yapayım mecbur (:

Tez zamanda gelsin pompişler amin :)
senin bugün bat ne durumdasın balım :)

Kızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Laboquick kuzum yani en azından Bn sadece o markayı alıyorum hem ovu hemde gebelik nede olsa çift çizgiyi hiç birinde görmek nasip olmadı

Ben çektirmedim de kuzum bazıları korunma veriyormuş bazıları vermiyormuş öyle okudum burda hep
Evet kuzum öyle devlette malesef kanama ve ağrı olduğu için ilişki önrrmıyolar ama özelde çok sükür Bi sıkıntı çıkmıyor 20 sanıyelık Bi sızı sadece

ben Ankaraya gidene kadar reglim biter, inşaallah çektirirler canım :) olmazsa adetliyim diye kandırırım ne yapayım mecbur :-)

Tez zamanda gelsin pompişler amin :)
senin bugün bat ne durumdasın balım :)
Niye adetten hemen sonra çekiyokar ki kuzum :) amin canım benim amin :) henüz gelen giden yok canım ağrı kesici falan içtim ya gecikecek herhalde:):)

Laboquick kuzum yani en azından Bn sadece o markayı alıyorum hem ovu hemde gebelik nede olsa çift çizgiyi hiç birinde görmek nasip olmadı
bu sefer görüceksin inşaallah pozitifi canım :) yeter ki olumlu düşün hep

Niye adetten hemen sonra çekiyokar ki kuzum :) amin canım benim amin :) henüz gelen giden yok canım ağrı kesici falan içtim ya gecikecek herhalde:):)
gelmez inşaallah bi 9 ay kadar balım :)

hamilelik şüphesi olmasın diye hemen regl sonrası çekiyolarmış balım :)

onu hem içeceksin hem de göğsünde taşıyacaksın, hamile kalınca da temiz bir yere kaldıracaksın diye biliyorum canım, forumlarda okumuştum kuzum şifa olur inşaallah :dua:
Bu ay da boyle olsn bakalm kuzum kararliydm asilama icin ama gidesim gelmedi bilemedim

Back