HadiiiiiiiiiiiiiıiıKızlar bu arada benim kırmızılar geldi yeni bat 15 Ekim
O hissi bi tek bizler anlarzKızlar günaydın, dün erken gebelik testi yaptım ve malesef negatifartık adet olayım da yeni döneme başlıyım diye bekliyorum resmen
Laboquick n11 sitesinde oldukca uyguna geliyorKızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Laboquik oneren ck cnmKızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Evet burda birbirimizin halinden bi tek bizler anlıyoruz canımO hissi bi tek bizler anlarz
Kiz deli adetliyken cekmiyorlarki adetin tamamen bittiktn sona cekuyolarben Ankaraya gidene kadar reglim biter, inşaallah çektirirler canım :) olmazsa adetliyim diye kandırırım ne yapayım mecbur
Tez zamanda gelsin pompişler amin :)
senin bugün bat ne durumdasın balım :)
Aynn bn cekildigim ay bana koru un demisti kuzumBen çektirmedim de kuzum bazıları korunma veriyormuş bazıları vermiyormuş öyle okudum burda hep
Insallah be kuzum insallah artk etrafimda anne aNne diye geezn bi bidik istiyrmEvet burda birbirimizin halinden bi tek bizler anlıyoruz canımnasip işte, ama yeni aya yeni umutlarla başlayalım hep, mutlaka olucak sabır
evet canim hayirlisi hakkımızdaGünaydın canım, değerlendirdiniz mi =)
Aynen canım benim ya, Allahım artık şu duyguyu bize de yaşatsınInsallah be kuzum insallah artk etrafimda anne aNne diye geezn bi bidik istiyrm
Sorma kuzum :)Hadiiiiiiiiiiiiiıiı
onu alayım artık balım :)Laboquik oneren ck cnm
yok ondan değil balım, adetliyken gün veriyorlarmış :)Kiz deli adetliyken cekmiyorlarki adetin tamamen bittiktn sona cekuyolar
Bat gectimi canimKızlar günaydın, dün erken gebelik testi yaptım ve malesef negatifartık adet olayım da yeni döneme başlıyım diye bekliyorum resmen
Yk yavrm zatn dr adet olunca 2 en gec 3. Gunu seni goreyim demisti h.sonuna geldi vardir bir hayur :)bana kalsa her ikisini de yap canım, zaman kaybetme derim
bana link atar mısın canımLaboquick n11 sitesinde oldukca uyguna geliyor
canım bizde temas olmadığı için başka ihtimal veremicemCnm eminmisin bunun kalinti oldugundnnn
ha o zaman inşaallah gerek kalmaz aşılamaya, ot vesile olur balım :)Yk yavrm zatn dr adet olunca 2 en gec 3. Gunu seni goreyim demisti h.sonuna geldi vardir bir hayur :)
Ben hep laboquick kullandım.Kızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
ben aldım 30 ov+2 gebelk +1 ultra erken gebelik hepsi 30 kargoyla birliktebana link atar mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?