Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta :D maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)

Eklentiler

• Screenshot_20180914-195918.png
    Screenshot_20180914-195918.png
    221,5 KB · Görüntüleme: 32
Bugün ignenin 10. Gunu ağrılarım var Adet olacakmisim hissi
Ama belki de bebeğim benimledir bekliyorum..
Olmazsa bir daha ki aya inşallah. .
Hayırlısıyla hepimiz bir gün anne olacağız koklayacagiz mis kokulu evlatlarimizi ❤

deneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta :KK70: maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
valla ben şok (:

deneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta :KK70: maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
Kürtaj mı oldunuz düşük mü yaptınız. ? Kanamanız var mı ?? Allah korusun içerde parça kalmış olabilir? Ne kadar oldu ?

Tam da tatile gitcekken yaralı bereli gitcem :) yerler ıslaktı ya tekerim kaydı dizim baya kötü yaralandı ama onun dışında çok şükür bişey yok canım :)
çok şükür balım, tatilde epey kafa dinlersin :)

Günaydın kuzular bnde rüyamda doktora gidiyordum 4 yumurtan gelişmiş çok güzel diyordu doktor :=, :) eşime anlatıyorum şimdi bana diyo sözde kafana takmıyorsun diyo :-)bnde takmıyorum rüyama da engel olamam kusura bakma dedim:sinirli::sinirli:

Kürtaj mı oldunuz düşük mü yaptınız. ? Kanamanız var mı ?? Allah korusun içerde parça kalmış olabilir? Ne kadar oldu ?
kürtaj oldum canım dün gittim parça yokmuş zaten kanamam yok ara sıra çok az gelip duruyor bugün 10.günüm

Günaydın kuzular bnde rüyamda doktora gidiyordum 4 yumurtan gelişmiş çok güzel diyordu doktor :=, :) eşime anlatıyorum şimdi bana diyo sözde kafana takmıyorsun diyo :-)bnde takmıyorum rüyama da engel olamam kusura bakma dedim:sinirli::sinirli:
ahahhh canım (: Bu eşler yok mu.

Kızlar günaydın, dün erken gebelik testi yaptım ve malesef negatif :( artık adet olayım da yeni döneme başlıyım diye bekliyorum resmen

Back