- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Napiosun tatlimmmoo canımcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiosun tatlimmmoo canımcım
İyiyim şükür canımHayırlı akşamlar canım elhamdulillah sen nasılsın ?
Gebelik testini budeneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
ov canımGebelik testini bu
Kuzum geçmiş olsun :)) aman dikkat et kendine :))Ay bilmiyorum ona üzüntüm geçsin diye bisiklet sürelim dedik üstüne bide bisikletten düştüm cila oldu :)
Hayırlı sabahlar olsun canım :) uyumuşum her zamanki gibi sen ne yapıyorsun balım :)Napiosun tatlimmm
valla ben şokdeneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
Kürtaj mı oldunuz düşük mü yaptınız. ? Kanamanız var mı ?? Allah korusun içerde parça kalmış olabilir? Ne kadar oldu ?deneme amaçlı dedim yapim hey maşallah gözünü sevdiğim nasıl koyulukta maalesef demekki hala beta yüksek vücut kendini hamile sanıyo söyle anlayamicam 1 adet görmem iyi olacak sanırım :)
Tam da tatile gitcekken yaralı bereli gitcem :) yerler ıslaktı ya tekerim kaydı dizim baya kötü yaralandı ama onun dışında çok şükür bişey yok canım :)Kuzum geçmiş olsun :)) aman dikkat et kendine :))
çok şükür balım, tatilde epey kafa dinlersin :)Tam da tatile gitcekken yaralı bereli gitcem :) yerler ıslaktı ya tekerim kaydı dizim baya kötü yaralandı ama onun dışında çok şükür bişey yok canım :)
Günaydın canım, değerlendirdiniz mi =)Gunaydin canlar kimse regl olmasin herkes hamis olsun insallah
kürtaj oldum canım dün gittim parça yokmuş zaten kanamam yok ara sıra çok az gelip duruyor bugün 10.günümKürtaj mı oldunuz düşük mü yaptınız. ? Kanamanız var mı ?? Allah korusun içerde parça kalmış olabilir? Ne kadar oldu ?
ahahhh canım Bu eşler yok mu.Günaydın kuzular bnde rüyamda doktora gidiyordum 4 yumurtan gelişmiş çok güzel diyordu doktor :=, :) eşime anlatıyorum şimdi bana diyo sözde kafana takmıyorsun diyo bnde takmıyorum rüyama da engel olamam kusura bakma dedim
Yeni aydan umutluyuz, olucak inşallah üzme kendini canımKızlar bu arada benim kırmızılar geldi yeni bat 15 Ekim