Günaydın canım, negatifi görünce bi an önce adetim gelsin geçsin diyor insan dimi, günler de kısaldı artık su gibi akıp gidee :)Kızlar günaydın, dün erken gebelik testi yaptım ve malesef negatifartık adet olayım da yeni döneme başlıyım diye bekliyorum resmen
ben şu hsgyi çektireyim kuzum en azından sorunum ne onu bileyim. böyle beklemekle olmuyorYeni aydan umutluyuz, olucak inşallah üzme kendini canım
niye canım :)valla ben şok
kahverengi kanamam başlamış sabah farkettimKürtaj mı oldunuz düşük mü yaptınız. ? Kanamanız var mı ?? Allah korusun içerde parça kalmış olabilir? Ne kadar oldu ?
Ya senden umutluydumKızlar bu arada benim kırmızılar geldi yeni bat 15 Ekim
Yeni ay yeni umutlar inşaallah canım son bat olur inşaallah:)Kızlar bu arada benim kırmızılar geldi yeni bat 15 Ekim
O kadar ovulasyon testi gördüm bu kadar koyusunu görmedim valla :)))niye canım :)
Cektır kuzum inş hemen ardından hamile kalırsın bnde biliyorsun gecen ay çektirmiştimben şu hsgyi çektireyim kuzum en azından sorunum ne onu bileyim. böyle beklemekle olmuyor
pembe leke gelmiş canım reglimin başlangıcı öyle oluyor maalesef :/Ya senden umutluydum
İnşaallah canım, ekimde ilişki olmaz eşim eğitime gidiyor :) Nasip kısmet diyelim :) Sizden güzel haberler alalım inşaallah :)Yeni ay yeni umutlar inşaallah canım son bat olur inşaallah:)
aynen bende hamile kaldığım ay bile görmedim böylesiniO kadar ovulasyon testi gördüm bu kadar koyusunu görmedim valla :)))
Evet balım hamdolsun senin kanallar açık çıktıCektır kuzum inş hemen ardından hamile kalırsın bnde biliyorsun gecen ay çektirmiştim
amiiin inşaallah tatlım :)aynen bende hamile kaldığım ay bile görmedim böylesinidarısı gebelik testlerine olsun inşallahhh
Aslında bu ayı pas geçecekseniz hsg çektir mutlaka kuzum çünkü bazı doktorlar Hsgden sonra korunma veriyorlar ... Rabbim hayırla hepimize en kısa vakitte nasip etsin bebişlerimizi :):)İnşaallah canım, ekimde ilişki olmaz eşim eğitime gidiyor :) Nasip kısmet diyelim :) Sizden güzel haberler alalım inşaallah :)
İnş kuzum bu aydan kaç kişiden mutlu haber aldıkEvet balım hamdolsun senin kanallar açık çıktıdarısı bana olsun inşallah :)
laboquick benceKızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Laboquick en iyisi diye biliyorum ben kuzumKızlar Oncomed, Surelab, Laboquick bu 3 markanın arasında kaldım hangisi iyi ki. gebelik testi
Cnm artık öyle değil yeni makinalarda çok sorun cıkmadığı için tam tersi ilişki öneriyorlar tabi devlette yaptırmayacaksanAslında bu ayı pas geçecekseniz hsg çektir mutlaka kuzum çünkü bazı doktorlar Hsgden sonra korunma veriyorlar ... Rabbim hayırla hepimize en kısa vakitte nasip etsin bebişlerimizi :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?