- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Tek mi yaşıyor canım geçen hafta da ordaydınÖyle valla bırde bu gece kayınfederde kalıcaz canım sıkılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek mi yaşıyor canım geçen hafta da ordaydınÖyle valla bırde bu gece kayınfederde kalıcaz canım sıkılıyor
Allah iyiliğini versin ben de diyorum ayın 7'si nerde, bu kız hangi ara ovulasyonu değerlendirdi :))Ben bat a hep kalan gün sayısını yazıyorum karışıklık oluyor kuzenim de dün regl başladı mı diyor daha var dedim e 13 dedin ya diyor halbuki ben 13 eylül dememistim 13 gün kaldı manasında demiştim:)yavaş yavas öğreniyorum:)
Burası da öyle canım soğuklar birden başladı kış nasıl gececek bilemiyorum neyseki hamilelik daha kolay geçer yazin sicagindansa:)hamile kaldım da yazı kışı kaldi:)))hayırlısıvalla yatağa geçtim patilerim üşüdü soğuklar başladı burda dondum :)
Kuzum benım eşim 5 yaşındayken annesi vefat etmiş Bi kardeşi abisi birde babası var bende mecburen kendi evimin işini bitirip buraya geliyorum yarın benim ki evde diye gel git yapmayalım kalalım diyoTek mi yaşıyor canım geçen hafta da ordaydın
İnş kalıcaz canım rabbim en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursun inşBurası da öyle canım soğuklar birden başladı kış nasıl gececek bilemiyorum neyseki hamilelik daha kolay geçer yazin sicagindansa:)hamile kaldım da yazı kışı kaldi:)))hayırlısı
Allah yaşatmayacağı şeylerin hayalini kurdurmaz canım :) Gönlüne göre verecektir :)Burası da öyle canım soğuklar birden başladı kış nasıl gececek bilemiyorum neyseki hamilelik daha kolay geçer yazin sicagindansa:)hamile kaldım da yazı kışı kaldi:)))hayırlısı
Mekanı cennet olsun canım, eşinin ailesine hizmet etmek gibisi var mı Allah katında mükafatı büyük, hele ki muhtaç ise kuzum.Kuzum benım eşim 5 yaşındayken annesi vefat etmiş Bi kardeşi abisi birde babası var bende mecburen kendi evimin işini bitirip buraya geliyorum yarın benim ki evde diye gel git yapmayalım kalalım diyo
İnş cnm çok heyecan yaptım nedensehayırlısıyla gelmez reglin inşaallah :)
oo canımcımHayırlı akşamlar kizceler nasilsiniz
Hayırlı akşamlar canım elhamdulillah sen nasılsın ?Hayırlı akşamlar kizceler nasilsiniz
Valla kuzum rabbim bize sağlıklı bebişler versin yeter :)Mekanı cennet olsun canım, eşinin ailesine hizmet etmek gibisi var mı Allah katında mükafatı büyük, hele ki muhtaç ise kuzum.
Hayaller dua olur. Dualarda elbet birgün kabul olur. =) en sevdiğim sözAllah yaşatmayacağı şeylerin hayalini kurdurmaz canım :) Gönlüne göre verecektir :)
Ben de kış annesi olma taraftarıyım kuzum kışın doğur, ortam sıcacık ohh mis
amiiin inşaallah tatlım :)Valla kuzum rabbim bize sağlıklı bebişler versin yeter :)
haydaa, bu ay niye böyle olduBenim bat erken geldi. 11 ekime yeni bat kısmetse
Ay bilmiyorum ona üzüntüm geçsin diye bisiklet sürelim dedik üstüne bide bisikletten düştüm cila oldu :)haydaa, bu ay niye böyle oldu