• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bat a hep kalan gün sayısını yazıyorum karışıklık oluyor kuzenim de dün regl başladı mı diyor daha var dedim e 13 dedin ya diyor halbuki ben 13 eylül dememistim 13 gün kaldı manasında demiştim:)yavaş yavas öğreniyorum:)
Allah iyiliğini versin (: ben de diyorum ayın 7'si nerde, bu kız hangi ara ovulasyonu değerlendirdi :))

Tek mi yaşıyor canım geçen hafta da ordaydın
Kuzum benım eşim 5 yaşındayken annesi vefat etmiş Bi kardeşi abisi birde babası var bende mecburen kendi evimin işini bitirip buraya geliyorum yarın benim ki evde diye gel git yapmayalım kalalım diyo

Burası da öyle canım soğuklar birden başladı kış nasıl gececek bilemiyorum neyseki hamilelik daha kolay geçer yazin sicagindansa:)hamile kaldım da yazı kışı kaldi:)))hayırlısı
İnş kalıcaz canım rabbim en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursun inş

isis isis Aynen canım ben elimden geldikçe geliyorum haftanın 4 günü evimde 3 günü burdayım temizlıklerini ve yemeklerini yapıyorum babam kalın dıyorda öylede bizim için zor oluyor kanepede uyuyoruz..

Burası da öyle canım soğuklar birden başladı kış nasıl gececek bilemiyorum neyseki hamilelik daha kolay geçer yazin sicagindansa:)hamile kaldım da yazı kışı kaldi:)))hayırlısı
Allah yaşatmayacağı şeylerin hayalini kurdurmaz canım :) Gönlüne göre verecektir :)
Ben de kış annesi olma taraftarıyım kuzum kışın doğur, ortam sıcacık ohh mis :KK36:

Kuzum benım eşim 5 yaşındayken annesi vefat etmiş Bi kardeşi abisi birde babası var bende mecburen kendi evimin işini bitirip buraya geliyorum yarın benim ki evde diye gel git yapmayalım kalalım diyo
Mekanı cennet olsun canım, eşinin ailesine hizmet etmek gibisi var mı Allah katında mükafatı büyük, hele ki muhtaç ise kuzum.

Back