Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle canım teslimiyet gösterebilsek hem daha kolay olacak hemde Rabbim teslimiyetimize verecek belki de işte insanoğlu her şey kendi kontrolünde olsun istiyo :)
Ah canım, psikolojik destek mi alsak ne yapsak :)) Gerçi ben gittim psikiyatriye. Dedi yürüyüş yap müzik dinle şarkı söyle eğlen, bi daha mı geleceksin dünyaya
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte canım :)

hamile olduğum ay öyle anlamıştım ov testiylede onaylamıştım ama kürtajdan sonra nerdeyse hep akıntı hali var benim işim zor en iyisi bir adet geçirmek :)
Gün aşırı değerlendir canım nasıl istersen :)

Ne gzuel yazmissin uzuunn uzuuunnn cnm bnmmm.askimiz bitmesin madem :)) seviyrm seni..h.sonuna da denk geldi adet olunca 2. Gunu gel goreyim demisti dr.vardir herseyde bir hayir dursun bakalim bu ay kurleri yapayim gene diger ay baslayalim tedaviye..kararliydim ama gidesim glmedi..senin kv konusunda da haklisin hic sevmem baskalarina benzetilmeyi yada sunun suyu bunun buyu olaylarini..iyi yapmissin elinden almakla

Valla dışardan söylemesi kolay oluyo millete ama ben ayaklarım havada yatarken şarkı dinliyorum rahatlatıyo uykuya bile dalıyorum öyle denemeni tavsiye ederim baktığında kötü bi şey söylemiyor ama insana yapması söylenen kadar kolay olmuyo:)

Ayaklarımı dikmiyorum ki kuzum direkt kalkıyorum zaten olacağı varsa öyle de olur diyorum :)

Ama müziği gece dinliyorum öyle uyuya kalıyorum çok güzel oluyor o :)

Ayaklarımı dikmiyorum ki kuzum direkt kalkıyorum zaten olacağı varsa öyle de olur diyorum :)

Ama müziği gece dinliyorum öyle uyuya kalıyorum çok güzel oluyor o :)
Ay ben de yatmıyodum hiç ama eşimin likefaksiyon süresi 55 dakikaymış meğersem 55 dakika minimum yatmam gerekiyomuş bide yatarak dene bence kuzum :)

Ay ben de yatmıyodum hiç ama eşimin likefaksiyon süresi 55 dakikaymış meğersem 55 dakika minimum yatmam gerekiyomuş bide yatarak dene bence kuzum :)
başlarda denedim canım ilk 2 ay falan ayaklarımı duvara diktim olmayınca olmuyor valla ben de bi daha yapmadım kalkıp duşumu alıyorum :)

Hadii . sabredememiş desene balım. Umutlar Ekime inşaallah
Sorma kuzum sok oldm gorunce..bu ay meryem ana otu gecti elime kuzum fikrin varmi nasil kullaniliyr.ovu zamani icilmeli diyr nette suya koyup bekleticeksin baska bildigin bisi varmi? Bi de bal tarcin corek otunu yapcam bu ayda o ikisini deneyeym bayadir bisi yapmiyodum bu ay onlari yapayim sona asilamaya bismisllah diylim baslayalim bakalim nasipten ote yol yok

başlarda denedim canım ilk 2 ay falan ayaklarımı duvara diktim olmayınca olmuyor valla ben de bi daha yapmadım kalkıp duşumu alıyorum :)
Bizim süre çok uzun ben de o kadar duramıyorum malesef hayırlısıyla gelsin evlatlar inşallah :)

onu hem içeceksin hem de göğsünde taşıyacaksın, hamile kalınca da temiz bir yere kaldıracaksın diye biliyorum canım, forumlarda okumuştum kuzum şifa olur inşaallah

çok öyle kalmak mantara sebep olabilir canım doktor uyarısı :)

Ayrıca geçen yazmıştın eşim gitmiyo ne malum onda sorun olmadığı bi gitsin görünsün canım sende yat ben ilk hamileliğimde öyle kaldım :)
Hsg'de bi sorun çıkmazsa eşim tıpış tıpış gidecek canım öyle anlaştık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…