Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bende 10 gün olalı kürtaj oldum bugün deneme amaçlı ov yaptım kopkoyu çıktı heralde hala vücut kendini hamile sanıyo :)

Merhaba kizlar.gecen aydan beri ugrayamadim hic.enfeksiyon ve rahim temizlensin diye sogan kuru yapmistim gecen ay.ovulasyon testiyle destekleyince bata 6 gun kala silik cizgiyi gordum ins saglikli bir gebelik olur.allhim butun arkadadaslara nasip etsinn

Pastörizasyon dedikleri sütün doğallığına hiçbir zarar vermeyen, aksine içindeki faydaları koruyan bir çeşit ısıtma işlemi... Günlük süt de UHT süt de pastörize süt en nihayetinde... İyi firmalar aldıkları sütün de iyi olmasına özen gösteriyor. Güvenle içebilirsin canım.

yok gelmedi reglim, akıntıyla karışık kahve bi lekelenme. göğüs ağrısı dışında zerre belirti yok :/

Iliski sokturuyor regli, gelir bir sey yoksa...

hayirli olsun darisi basimiza insallah...

Kan verdin mi canım, sağlıkla kucağına al inşaallah :)

Cok tesekkur ederim kizlar.daha 4 gun war bata.gunum gelince kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.testte hata olmasin diye 3 farkli markayla yaptim hepsindede cizgi cikti sukurr

uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla canım :)
hamile olduğum ay öyle anlamıştım ov testiylede onaylamıştım ama kürtajdan sonra nerdeyse hep akıntı hali var benim işim zor en iyisi bir adet geçirmek :)

Aynn sorma rahat olamiyo insn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…