Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevgili battaşlarım umarım kırmızılar gelmez =)
Benim bat tarihim 14 ü yazıyo burda canım ama bi yanlışlık olmuş 16 sı gibi bat. Öncelikle senin inşallah gelmez, sonra da benim ve hiç kimsenin gelmesin gerçi ben hiç umutlu değilim, hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım bu ay. Hatta her ay psikolojik olarak mı bilmiyorum bir sürü belirtim oluyo, bu ay resmen hiçbir şey yok bende, hayırlısı...

O zaman tek çare MLKn un önerisi kuzum :)
Ya inş marka olarak odur çünkü aldım üstünde iki önemli gününüzü bulmaya yarıcak kutunun üzerinde de ovu testinin üstünde gülen işaret cıkıyor diye belirtiyordu bugun kayın babama gidicem sırf markası için oradaki eczaneye giderim artık

@turko2727 nerelerdesin canım sesin çıkmıyor :)

papatyakokankadin bi topikte gördüm regl oldun mu canım

papatyam67 kuzum senin yeni batı yazmamışız.

MLKn canım senin bat ne zaman
kuzum ogün akıntıyla karışık çok ince damar şeklinde bir lekelenmem oldu nelli belirsiz bende hep ilk başta öyle olur sonra kahverengi akıntıya döner 1 2 gün içindede reglim başlar bu lekelenme çarşaöba sabah oldu ama kahverengiye dönmedi sadece akıntıyla karışık belli belirsiz bir lekelenme devam ediyor bakalım sökülecekmi yarın bat günüm:)

mucizeler beklenmedik anda gelir kuzum, inşaallah senin de öyledir hiç bilemeyiz :)

Adet sancısı gibi ağrıların oluyor mu canım :) ayy kuzum inşaallah yerleşmedir yaa

Zaten bi tek o markada bu özellik var canım dijital :)

Kızlar bugün batım ama ben şimdiden listeye yeni batımı yazdım Umarim bu ay sizler için bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…