• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Allah korusun hic o yonden dusunmemistim.1 yil olacak kasimda kuzum cekildim..asilama icin basvurucam artk bu ay onu yapalim bakalim belki ordn yuzum guler be kuzum..sende durumlar ne varmi belirti
Eşinde durum ne bacım sana yumurta tembelliği demişti demi görüşmenizde doktor ? Kuzum ben bu ayı pas geçtim üzerinde durmuyorum daha şimdilik bi belirti yok eşimde test vercek haftaya bakalım ne çıkacak

Kuzum ben kahvaltıdan 2 saat sonra su kaynadıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynattım altını kapattıktan sonra da 20 dk demlenmesini bekledim süzdüm içtim canım tiroit için bazıları engel bazıları da engel değil gebelikten sonra sıkıntı diyo benim tiroidim yükseldiğinde kadın doğumcu bunu düşürmeden gebe kalmıcaksın dedi onun için de sabah akşam bi tutam dereotunu çiğne iki üç kere bi bardak suyla yut diyor Saraçoğlu hocamız düşürüyor o tiroidi tabi önce bi hastalığın var mı ona bi baktır önemli çünkü Boğaz enfeksiyonu falan geçiriyor musun şu sıralar?

Hayır cnm Boğaz'larım da şükür bir sıkıntı yok sadece zayıflama var sürekli zayıflıyorum kilo alamıyorum yemem de güzel bu yüzden troidi özellikle istedim diyetisyenim istemişti troidi kilo almak için diyetisyene gidiyorum oda yüksek çıktı işte bi dahiliye görüncem işte ben aldım Aslan pençesi peki kaç tutam atıyoruz ki buna

Hayır cnm Boğaz'larım da şükür bir sıkıntı yok sadece zayıflama var sürekli zayıflıyorum kilo alamıyorum yemem de güzel bu yüzden troidi özellikle istedim diyetisyenim istemişti troidi kilo almak için diyetisyene gidiyorum oda yüksek çıktı işte bi dahiliye görüncem işte ben aldım Aslan pençesi peki kaç tutam atıyoruz ki buna
1 tatlı kaşığı atıyorsun canım .. tsh o kadar yüksek değil ama sen iyice araştır canım zayıflatıyor tiroid

1 tatlı kaşığı atıyorsun canım .. tsh o kadar yüksek değil ama sen iyice araştır canım zayıflatıyor tiroid

Aynen cnm napalım herşey çocuk için işte yoksa nerden bilcez prolaktin yüksek falan gitmeyiz yani ama işte Bebek olmayınca insan merak ediyor niye olmuyor diye daha önce gebe kaldım çünkü bir sorunum yoktu bide stresten de kaynaklanıyor ben çok stresli oluyorum bazen bu durumda bide uyku düzensizliği de var

Aynen cnm napalım herşey çocuk için işte yoksa nerden bilcez prolaktin yüksek falan gitmeyiz yani ama işte Bebek olmayınca insan merak ediyor niye olmuyor diye daha önce gebe kaldım çünkü bir sorunum yoktu bide stresten de kaynaklanıyor ben çok stresli oluyorum bazen bu durumda bide uyku düzensizliği de var
Öyle tabi kuzum benim de düşükle sonuçlanan bi gebeliğim var stres zaten mahvediyor vücudu ama elimizde olamıyo maalesef elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

Öyle tabi kuzum benim de düşükle sonuçlanan bi gebeliğim var stres zaten mahvediyor vücudu ama elimizde olamıyo maalesef elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi

İnşallah Can'ım stres yapmamaya bakıcaz artık kendi haline bırakıcaz bende Aslan pençesi aldım onu kullanmayı düşünüyorum

Kızlar ilaçları aldım yeni ay yeni umutlar :dua:dilerim ki rabbim den hepimizin yüzünü güldürsün ve artık küçük mucizelerimiz gelsin:KK71:

Eklentiler

• IMG_20180910_221852.jpg
    IMG_20180910_221852.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 20
Canım benim şu an prolaktinim normal değerlerdeydi ama bu ay aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantası karıştırıp demleyerek içtim. Adetin ilk gününden yumurtlamaya kadar içtim. Ne zaman içilmesi gerekiyo, sen hangi günler içtin acaba?
Adetimin 3. Gününden yumurtam çatlayana kadar içtim canım sonra bıraktım totelde 10 gün. Ama ben her defasında karıştırmadım her birini birer gün tek sonra 4. Gün karışık. Hergün bir bardak içtim. Bu şekilde

Güunde ıkı kez dedi sadecesen anlatır mısın kuzum
Adetin 5.günü sabah akşam birer tane. Sadece 5 gün kullanacaksın. Adetin bitmiş olursa Başladığın günde dahil adete 5 kalaya kadar ilişki olsun. Ben on kala ilişkiyi bıraktım çünkü eşim şehir dışına çıktı. İnşaallah faydası olur. Geriye kalan 20 yide olmazsa sonra aynı şekilde kullanırsın. İnşaallah olur. Yumurtlamayı takip için ovu testide kullanabilirsin. Ben kullanmadım ama ilişkiye dikkat ettim.

Adetin 5.günü sabah akşam birer tane. Sadece 5 gün kullanacaksın. Adetin bitmiş olursa Başladığın günde dahil adete 5 kalaya kadar ilişki olsun. Ben on kala ilişkiyi bıraktım çünkü eşim şehir dışına çıktı. İnşaallah faydası olur. Geriye kalan 20 yide olmazsa sonra aynı şekilde kullanırsın. İnşaallah olur. Yumurtlamayı takip için ovu testide kullanabilirsin. Ben kullanmadım ama ilişkiye dikkat ettim.
Kuzum doktor 3 günü başla dedi yani Bn yarın başlıcam içmeye

Bende duydum testere dişli Aslan pençesini cnm bugün testere dişli Aslan pençesi aldım onu kullanıcam inşallah artık bana ilaç verdi işte hafta bir defa içiceksin dedi
Dahiliye uzmanına git canım troid yumurta çatlamasına engel gebelik oluşsa bile yüksek troid düşüğe yada başka şeylere sebep oluyor çok riskli o şekilde gebe kalmanı önermem ilacı birgün bile atlamaman lazm diyorlar banada

Back