Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım benim çok teşekkür ederim :) ben diğer adete kadar yapmaya korktum, bebek olursa bi sorun olur mu diye. Artık bekliyorum bakalım çok ümitli olmasam da
Bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum ama sen yinede diğer adetinde başla ovulasyona kadar yap kuzum ben o ayı gözden çıkarmıştım zaten :) rica ederim canım benim :):)

:)))) sen misin sana tatli aradi diye adami azarlayan al sana :))))) unutmucam onu hiiccc :))

Test icin de ins gec dollenmedir ya da d_o gibi sonradn pozitifi gorursun beybii..ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var
valla 1 haftadır görmüyorum özledim onu kuzum Hakkaten adamcağız benden neler çekiyor

İnşallah testte çıkmamıştır balım ya, bebiş olsun da varsın testte çıkmasın ben beklerim :) Rabbim yüzümüze gülsün canım

Aynen Can'ım bana ilaç verdi işte bi kullanayım bakalım fayda edecek mi birde testere dişli Aslan pençesini duydum düşürüyor diye onu da kullanmayı düşünüyorum bugün aldım aktarcıdan prolaktin okuduklarıma göre gebeliğe engelmiş troid varmış bide bende yüksek çıkmış dahiliye görün dedi

Bende duydum testere dişli Aslan pençesini cnm bugün testere dişli Aslan pençesi aldım onu kullanıcam inşallah artık bana ilaç verdi işte hafta bir defa içiceksin dedi

İnşallah cnm bana sadece troid yüksek bide prolaktin yüksek çıkmış dedi

Ay cnm ozlenmezmi iyiki varlarr Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallah

Evet aldım bugün aktardan Aslan pençesini duymuştum cnm kullancam sen Nasıl kullandın bunu ben daha önce kullanmadığım için dahiliyeye troid için yönlendirdi bilmiyorum ki artık orda ne Dicekler gebeliğe engel mi onu da bilmiyorum troid ama prolaktin engelmiş sanırım gebeliğe

Allah korusun kuzum öyle deme bak dua niyetine falan geçer mazallah dua et bol bol rahim filmi çekilmiş miydin kuzum
Kuzum Allah korusun hic o yonden dusunmemistim.1 yil olacak kasimda kuzum cekildim..asilama icin basvurucam artk bu ay onu yapalim bakalim belki ordn yuzum guler be kuzum..sende durumlar ne varmi belirti

Kuzum ben kahvaltıdan 2 saat sonra su kaynadıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynattım altını kapattıktan sonra da 20 dk demlenmesini bekledim süzdüm içtim canım tiroit için bazıları engel bazıları da engel değil gebelikten sonra sıkıntı diyo benim tiroidim yükseldiğinde kadın doğumcu bunu düşürmeden gebe kalmıcaksın dedi onun için de sabah akşam bi tutam dereotunu çiğne iki üç kere bi bardak suyla yut diyor Saraçoğlu hocamız düşürüyor o tiroidi tabi önce bi hastalığın var mı ona bi baktır önemli çünkü Boğaz enfeksiyonu falan geçiriyor musun şu sıralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…