Adet tarihin ne zaman canımBeni de ekler msnz hamile olmak isteyen diye
İnşaallah canım kendini şimdiden onun stresine sokma :)eveeeet
ay inşallah turmuştur, değerlendirdik aslında
inşallah ya gerçi çok umutlanmak kafama takmak da istemiyorum gerçi...
İnşaallah canım ya :)Kuzum vardır inşaallah da erken olduğu için çıkmamıştır :)
:)))) sen misin sana tatli aradi diye adami azarlayan al sana :))))) unutmucam onu hiiccc :))Kızlar kocişim geliyor kocişimKalbim yerinden çıkacak gibi
Bebeğe zarar vermiyor diye biliyorum ama sen yinede diğer adetinde başla ovulasyona kadar yap kuzum ben o ayı gözden çıkarmıştım zaten :) rica ederim canım benim :):)Anladım canım benim çok teşekkür ederim :) ben diğer adete kadar yapmaya korktum, bebek olursa bi sorun olur mu diye. Artık bekliyorum bakalım çok ümitli olmasam da
Amin canım benim Allah razı olsun iyileştim gibi zaten çok şükür sen napıyorsun nasıl var mı belirti ? :)Keseceginiz kurvanin kaniyla aksin gitsin uzrrinizdn butun kotulukler kazalar belalar kuzumm simdiden Allah kabul etsin kiyamam sukur sevindim bir sey cikmadiginaa
valla 1 haftadır görmüyorum özledim onu kuzum:)))) sen misin sana tatli aradi diye adami azarlayan al sana :))))) unutmucam onu hiiccc :))
Test icin de ins gec dollenmedir ya da d_o gibi sonradn pozitifi gorursun beybii..ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var
Tatlı heyecanlar :):):):)Kızlar kocişim geliyor kocişimKalbim yerinden çıkacak gibi
Sen nasılsın tatlış =)))Tatlı heyecanlar :):):):)
Prolaktin yüksekliği bende de vardı eğer düşmezse ihmal etme canım benim hipofiz bezimde mikroadenom çıktı ondan kaynaklıymış. Şuan normal değerlerde olmasına rağmen ilaç kullanıyorum hala Aralıkta tekrar mr çekilcek. Korkutmak amaçlı yazmadım ama doktorlar bazen nedenini araştırmıyolar bana ilaç vermemişti doktorum nedenini bulmadan veremem diye bi kaç testten sonra mr da adenom çıktı işte. Düşmezse değerin ihmal etme derim
Benimde prolaktinim 32 mi 33 mü neydi troidim için normal ilaç kullanıyorum seninki yüksek mutlaka kullanman lazım 2,5 altı olması gerekiyor prolaktinim için ilaç kullanmadm hayıt tohumu aslan pençesi ve civan perçemi demleyip içtim adetten yumurtlamaya kadar düşmüş müydü bilmiyorum ama hamile kaldım canım
Cumlemizdn kuzucumm..yk be yavrm adet belirtilerm var her zamanki gibi..sanirim hic olmayacak yaaAmin canım benim Allah razı olsun iyileştim gibi zaten çok şükür sen napıyorsun nasıl var mı belirti ? :)
Anladım canım, dostinex in faydasını görürsün zaten hemen. Tsh için belki ilaç bile vermeyebilir ama serbest t3 te de ufak bi yükseklik vardı, ikisi bir arada olunca düşük dozlu ilaç verebilir. Hayırlısı olsun artık inşallah
Ay cnm ozlenmezmi iyiki varlarr Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallahvalla 1 haftadır görmüyorum özledim onu kuzumHakkaten adamcağız benden neler çekiyor
İnşallah testte çıkmamıştır balım ya, bebiş olsun da varsın testte çıkmasın ben beklerim :) Rabbim yüzümüze gülsün canım
Canım sana tavsiyem kullandın mı daha önce bilmiyorum ama testere dişli Aslan pençesi de kullan senin için daha iyi olur dahiliyeye gittiğinde de büyük ihtimalle ilaç vermicek çünkü bende gittim ilaç vermedi
Amiinn ecmain balım benim :)Ay cnm ozlenmezmi iyiki varlarr Rabbim muhabbetinizi daim etsin insallah
Allah korusun kuzum öyle deme bak dua niyetine falan geçer mazallah dua et bol bol rahim filmi çekilmiş miydin kuzumCumlemizdn kuzucumm..yk be yavrm adet belirtilerm var her zamanki gibi..sanirim hic olmayacak yaakaybolmaya basladi umudum
Kuzum Allah korusun hic o yonden dusunmemistim.1 yil olacak kasimda kuzum cekildim..asilama icin basvurucam artk bu ay onu yapalim bakalim belki ordn yuzum guler be kuzum..sende durumlar ne varmi belirtiAllah korusun kuzum öyle deme bak dua niyetine falan geçer mazallah dua et bol bol rahim filmi çekilmiş miydin kuzum
Kuzum ben kahvaltıdan 2 saat sonra su kaynadıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynattım altını kapattıktan sonra da 20 dk demlenmesini bekledim süzdüm içtim canım tiroit için bazıları engel bazıları da engel değil gebelikten sonra sıkıntı diyo benim tiroidim yükseldiğinde kadın doğumcu bunu düşürmeden gebe kalmıcaksın dedi onun için de sabah akşam bi tutam dereotunu çiğne iki üç kere bi bardak suyla yut diyor Saraçoğlu hocamız düşürüyor o tiroidi tabi önce bi hastalığın var mı ona bi baktır önemli çünkü Boğaz enfeksiyonu falan geçiriyor musun şu sıralar?Evet aldım bugün aktardan Aslan pençesini duymuştum cnm kullancam sen Nasıl kullandın bunu ben daha önce kullanmadığım için dahiliyeye troid için yönlendirdi bilmiyorum ki artık orda ne Dicekler gebeliğe engel mi onu da bilmiyorum troid ama prolaktin engelmiş sanırım gebeliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?