Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam herkese bugün hormon testi yaptırdım kist vardı geçen ay soğan kürü yaptım kontrole gittiğim de bugün kist geçmiş görünmüyordu hormon testi verdim anlayan var mı hormon testinden

valla canım ben bir haftadır hastayım çok derin üşütmüşüm boğazım şişti antibiyotik falan ancak kendime geldim birazcık bat yazıp kaçmış gibi oldu ama takipteyim ayrıca artık umut da kalmadı istek de kalmadı sizlerin haberini alarak mutlu oluyorum

Sonuçlarım bunlar cnm
Prolaktin ve tsh yüksekliğin var canım. Tsh çok yüksek değil o değere belki ilaç vermez ama prolaktine ilaç vericektir doktorun. 2 ay önce benim de prolaktinim 41 di, sadece 2 tablet dostinex kullandım hemen o ay düştü. Şimdi de 13 değerim. Prolaktin hamile kalmayı zorlaştırabiliyo, yumurtanın kendi kendine çatlamasını engelleyebiliyo çünkü

Evet cnm bundan 1 buçuk ay önce de yumurtlayamadığım için kiste çevirmiş daha yeni geçti soğan kürü uyguladım o şekilde doktora görünmedim daha onu bekliyorum şuan hastane de sıradayım İnşallah biran önce kurtuluruz da allahım nasip eder biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…