valla test yapmıyor çatladım balımİnşallah artık bu ay gelir. Senin bi şeyler var gibi, hala regl de olmadın, hadi bize mutlu haberi ver artık :)
İşte ben hep salonda olmıcamÖyle değil balım, sürprizi hazırlycagın odada sabit bir yere koy canım, ben salonda yapmıştım ünitenin üstüne koydum teli :)
O zaman üzerine bir yere koy canım ne diyeyim aklıma bir şey gelmiyor :) cepli bir şey giyİşte ben hep salonda olmıcam
Asma yüzünü canım ya :/Yerim kız seni
Dur hamile kalırsam sürprizi yazıcam buraya o zaman daha rahat fikir verirsin.. Ya aklıma takıldı o kadar doktorlar baktı olsaydı gormezlermiydiO zaman üzerine bir yere koy canım ne diyeyim aklıma bir şey gelmiyor :) cepli bir şey giy
kese oluşmadıysa göreceklerini sanmıyorum kuzum, sonuçta önce kan testi ile teyit ediyorlar ya da vajinal muayene ile balımDur hamile kalırsam sürprizi yazıcam buraya o zaman daha rahat fikir verirsin.. Ya aklıma takıldı o kadar doktorlar baktı olsaydı gormezlermiydi
Alttan baktı zaten kuzu demek ki yokkese oluşmadıysa göreceklerini sanmıyorum kuzum, sonuçta önce kan testi ile teyit ediyorlar ya da vajinal muayene ile balım
Amiin inşallah sevinçten ağlayalım bu ay canım benim :)Ayy kuzum emin ol Bn o haberi alınca ölebilceğimi dahi düşünüyorum bir kere oldu ovu kopkoyu cıktı gebelik testi yaptım çizgiyi gördüm o kadar agladım kı yani bizler her türlü ağlıyoruz ama dilerim ki hepimizin ki sevibçten olur
İçi rahat etsin emin olmak için diye bekliyo ama valla biz çatladık canım :)valla test yapmıyor çatladım balım
Dur bakalım balım :) Daha regl olmadın, olmycan inşaallah :)Alttan baktı zaten kuzu demek ki yok
Bebeğim kese 5.haftada görülüyo zaten. Ne alttan ne üstten şu an görmeleri mümkün değil. Sadece hamilelik kanda ve idrarda hormonsal olarak belli oluyo ilk 4 haftadaAlttan baktı zaten kuzu demek ki yok
Bekliycez canım müjdeli haber gelcekİçi rahat etsin emin olmak için diye bekliyo ama valla biz çatladık canım :)
Ay hadi inşallahh :)Bekliycez canım müjdeli haber gelcek
geçmiyor günler tatlımAy hadi inşallahh :)
Malesef kuzum. Ben bu ay pek ümitli değilim gibi ama tabi inşallah vardır bebişgeçmiyor günler tatlım
Bebeğim kese 5.haftada görülüyo zaten. Ne alttan ne üstten şu an görmeleri mümkün değil. Sadece hamilelik kanda ve idrarda hormonsal olarak belli oluyo ilk 4 haftada
Allah hepimizden razı olsun kuzumR4bi4 canlarım ya inş hep birlikte gülücez Allah razı olsun sizlerden
İnşaallah tatlım Eylül ayı bereket getirsin Aşura ayına giriyoruz zaten , mübarek Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallahR4bi4 canlarım ya inş hep birlikte gülücez Allah razı olsun sizlerden
ümitsizlik yok canım kesinlikle :)Malesef kuzum. Ben bu ay pek ümitli değilim gibi ama tabi inşallah vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?