Kuzum çatlıycaz burdaOoo hiç aklıma gelmedi yaa inş vardır da
Kuzum yarında olmazsam pazartesi yaparımKuzum çatlıycaz burda
Merhaba canım, geçen ay ben de ilk kez klomen kullanmıştım ve biraz ağrı yapıyo kasıklarda. Birden fazla yumurta üretimi oluyo ve çabuk büyütüyo o yüzden baskı oluyo kasıklarda. Ama yumurtlama dönemini geçtiysen bebişten bile olabilir ağrı
Maşallah ne çok yumurtlamışsın; ben geçen ay kullandım ilk defa; sadece 1 yumurtam gelişti tutmadı malesef o da; ama bu kadar ağrım olnanıştı; bu alt karnıma da vurdu. Senin tutmuş muydu?Kuzum ağrın fazlaysa bu iyiye işaret yumurtalar büyüyordur bnde klomen kullandığımda çok korkmuştum hemen doktorumu aradım sakin ol bu çok iyi birsey dedi.. Gercekten de gittitimde solda 3 sağda 2 yumurta gelişmşşti
işte 14 gün var canım eğer çatladıysa ama pazartesi doktor söyler çatladı mı çatlamadı mı diye.ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum canım bata kaç gün var
Kuzum her iki seferde oldu o kadar ama yıne tutmadıMaşallah ne çok yumurtlamışsın; ben geçen ay kullandım ilk defa; sadece 1 yumurtam gelişti tutmadı malesef o da; ama bu kadar ağrım olnanıştı; bu alt karnıma da vurdu. Senin tutmuş muydu?
Hadi inşallah tatlımKuzum yarında olmazsam pazartesi yaparım
Heyecanlandım varsa rüya gibi sürprizimi hazırlıcam eşime ay hadi inş allahım yaHadi inşallah tatlım
İnşaallah kuzum ya, sürprizinden kareleri bizlerle de paylaşırsın :)Heyecanlandım varsa rüya gibi sürprizimi hazırlıcam eşime ay hadi inş allahım ya
Aa cok ilginc, bana da doktor bizim istedigimiz 1 tane cunku daha saglikli oluyor dedi.Kuzum her iki seferde oldu o kadar ama yıne tutmadı
Ya hersey aylar öncesinden berı hazır ama nasıl o anı çekiceğimi hala bulamadım inş kuzum tabi ki paylaşırım rabbim inş nasip ederseİnşaallah kuzum ya, sürprizinden kareleri bizlerle de paylaşırsın :)
Aynen kuzum senın kı inş tutar bnde hasta olursam bu 5 aylık aradan sonra femera kullancam inş gerek kalmazAa cok ilginc, bana da doktor bizim istedigimiz 1 tane cunku daha saglikli oluyor dedi.
eşin eve girmeden kamera kaydını aç canım brn öyle yapmıştım :)Ya hersey aylar öncesinden berı hazır ama nasıl o anı çekiceğimi hala bulamadım inş kuzum tabi ki paylaşırım rabbim inş nasip ederse
Aynı benim gibiymiş canım, ilk kez geçen ay kullandım solda 3, sağda 2 yumurta oluştu gelişti ama tutmadıKuzum her iki seferde oldu o kadar ama yıne tutmadı
Merhaba, evet olabilir inşallah öyledir; işte bugün reglimin 14. gunuydu herhalde yumurtlama ağrısı; pazartesi doktora kontrole gideceğim bakalım.
O zaman tam yumurtlama zamanların ve ondandır ağrın canım. Çok iyi değerlendir bugünleri
Maşallah ne çok yumurtlamışsın; ben geçen ay kullandım ilk defa; sadece 1 yumurtam gelişti tutmadı malesef o da; ama bu kadar ağrım olnanıştı; bu alt karnıma da vurdu. Senin tutmuş muydu?
işte 14 gün var canım eğer çatladıysa ama pazartesi doktor söyler çatladı mı çatlamadı mı diye.
Kuzum hep aynı yerde durmıcam ama eşim eve girer girmez anlasın istemıyorumeşin eve girmeden kamera kaydını aç canım brn öyle yapmıştım :)
O zaman tam yumurtlama günlerin, ondandır canım ağrın. Çok iyi değerlendir bugünleriMerhaba, evet olabilir inşallah öyledir; işte bugün reglimin 14. gunuydu herhalde yumurtlama ağrısı; pazartesi doktora kontrole gideceğim bakalım.
Maşallah ne çok yumurtlamışsın; ben geçen ay kullandım ilk defa; sadece 1 yumurtam gelişti tutmadı malesef o da; ama bu kadar ağrım olnanıştı; bu alt karnıma da vurdu. Senin tutmuş muydu?
işte 14 gün var canım eğer çatladıysa ama pazartesi doktor söyler çatladı mı çatlamadı mı diye.
İnş kuzum Bnim 14 ay olucak inş daha fazla bekletmezAynı benim gibiymiş canım, ilk kez geçen ay kullandım solda 3, sağda 2 yumurta oluştu gelişti ama tutmadınasip işte mutlaka gelicek bebişlerimiz
İnşallah artık bu ay gelir. Senin bi şeyler var gibi, hala regl de olmadın, hadi bize mutlu haberi ver artık :)İnş kuzum Bnim 14 ay olucak inş daha fazla bekletmez
Öyle değil balım, sürprizi hazırlycagın odada sabit bir yere koy canım, ben salonda yapmıştım ünitenin üstüne koydum teli :)Kuzum hep aynı yerde durmıcam ama eşim eve girer girmez anlasın istemıyorum
Ayy kuzum emin ol Bn o haberi alınca ölebilceğimi dahi düşünüyorum bir kere oldu ovu kopkoyu cıktı gebelik testi yaptım çizgiyi gördüm o kadar agladım kı yani bizler her türlü ağlıyoruz ama dilerim ki hepimizin ki sevibçten olurİnşallah artık bu ay gelir. Senin bi şeyler var gibi, hala regl de olmadın, hadi bize mutlu haberi ver artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?