- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
normalde erkenden mi belirtiler baş gösteriyor canımKoku duymaya başlasaydım önceki günlerde, hah bu ay tuttu derdim, ama umudum yok bat 15i, kasıklarım ağrıyor şimdiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde erkenden mi belirtiler baş gösteriyor canımKoku duymaya başlasaydım önceki günlerde, hah bu ay tuttu derdim, ama umudum yok bat 15i, kasıklarım ağrıyor şimdiden
Ayyy bana koku demeyin ilk defa koku alma duygularım bu kadar iyi çalıştığını farkkettim bu da mı Bi belirti en ufak kokuyu bıle alabiliyorumKoku duymaya başlasaydım önceki günlerde, hah bu ay tuttu derdim, ama umudum yok bat 15i, kasıklarım ağrıyor şimdiden
canim yap bi test merak ettim cok .Ayyy bana koku demeyin ilk defa koku alma duygularım bu kadar iyi çalıştığını farkkettim bu da mı Bi belirti en ufak kokuyu bıle alabiliyorum
Ay kuzum benim inşallah Demek ki aynı zamanları bekliyoruz test yapmak için :) bu çok güzel :) senden de güzel haberler alalım bu ayBenim 14'ünde canım :)
2 kez yumurtlama olmuş olabilir kuzum inşallah gelmiştir bebeğin balım
Kuzum her ay testi yaptığım an adet oluyordum oyle olunca çok üzülüyordum kesin gelir diyorumcanim yap bi test merak ettim cok .
olsa simdiye kadar olurdu sanki hayirlisi olsunKuzum her ay testi yaptığım an adet oluyordum oyle olunca çok üzülüyordum kesin gelir diyorum
Hayir gidemedim. Ilki asilamadan 15 gün sonra oldu 5 gün sürdü. Sonra 7 gün sonra bir daha ayni adet gibi oldu 6 gün sürdü. 2.si oldugunda bayramdi. Dogal olarak gidemedim. Sonra da memlekete gittik esimleAdetlerin kaç gün sürdü canım kontrole gittin mi hiç
Merhaba canım, seni en iyi anlayanlardan biri biziz eminim. Bizim de bu ay 5.denememiz 4 aydır her negatifi gördüğümde her adet oluşumda hüngür hüngür ağlıyorum. Ama zamanı var kuzım, sabredelim gelcek bebişlerimizMerhaba kızlar :) ben de uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de kendi hikayemi anlatmalıyım dedim. Heyecanıma ortak olacak yada sabırsızlığımı anlayacak çok kişi var burda. Kesinlikle kimseye anlatamadığımız duyguları anladığımıza eminim, ve bu çok güzel birşey..
Gelelim hikayeme..
2yıllık evliyim ve 2aydır bebek düşünüyoruz çokk istiyoruz. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimize. Adet tarihim 13eylül . Sabırsızlanıp farklı zamanlarda 2 test yaptım tabiki negatif çıktı. Çok duygusal bir yapım var maalesef eşimin kollarında çok ağladım, kıyamam o da sakinleştirmeye çalışıyor işte..
Ama durum şöyle ; günlerdir sağ kasığımda rahmime doğru içten bir sızı var ama en derinden böyle hiç olmamıştı, adet öncesi zaten göğüslerim şişti arada sızlıyor ve ben çok heyecanlıyım 13eylüle kadar asla test yapmıycam dedim kendi kendime bekliycem. Ama çok sabırısızım kafaya takıyorum burada içimi döküp rahatlamak istiyorum.. beni anlayacağınıza eminim..
Regl belirtisi olmazsa salı günü test yapmayı düşünüyorum inşaallah canım :)Ay kuzum benim inşallah Demek ki aynı zamanları bekliyoruz test yapmak için :) bu çok güzel :) senden de güzel haberler alalım bu ay
Ah kuzum kesinlikle ben de seni çok iyi anlıyorum bilmezdim böyle olacağını, öncesinde bu kadar stres yapmak bize de çok zarar verir eminim hatta adet günümüz hamile olmasak bile geçilebilir . Ben de kendime uğraş bulmaya çalışıyorum , sen doktora gittin mi ?? Belirti var mı bu ay ?Merhaba canım, seni en iyi anlayanlardan biri biziz eminim. Bizim de bu ay 5.denememiz 4 aydır her negatifi gördüğümde her adet oluşumda hüngür hüngür ağlıyorum. Ama zamanı var kuzım, sabredelim gelcek bebişlerimiz
Hadi hayırlısı bişey kalmamış canım inşallah pozitif haberlerini alırız :) peki bu ay bir belirtin var mı ???Regl belirtisi olmazsa salı günü test yapmayı düşünüyorum inşaallah canım :)
Şu an için sol kasığımda iğne batması oluyor balım onun dışında önce yumurtlama akıntısı gibi akıntım vardı, sonra sarı oldu şimdi beyaz olmuş. Onun dışında bir şey yok canım :)Hadi hayırlısı bişey kalmamış canım inşallah pozitif haberlerini alırız :) peki bu ay bir belirtin var mı ???
Ben gittim canım, şu an hiçbir sorun yok olmamasına bi engel yok diyo doktor. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var benim malesef. O bebeğim ilk denemede hemen olmuştu. Şimdi bu 5.ay hala yok o yüzden hayal kırıklığına uğruyorum. Geçen ay doktor konrtolünde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 5 yumurtam oldu 3 ü olgunlaştı çatladı ama yine yok. Bu ay bayramda regl oldum, klomen kullanamadım. Yumurta takibi yaptırdım doktoruma, bi de ovulasyon testi kullandım ilk kez. İnşallah tutar artık bu ay. Yumurtlama dönemim yeni geçti, şu an bi belirti yok tatlımAh kuzum kesinlikle ben de seni çok iyi anlıyorum bilmezdim böyle olacağını, öncesinde bu kadar stres yapmak bize de çok zarar verir eminim hatta adet günümüz hamile olmasak bile geçilebilir . Ben de kendime uğraş bulmaya çalışıyorum , sen doktora gittin mi ?? Belirti var mı bu ay ?
Vallahi bu da bi belirti olabilir kuzum, rahimde farklı şeyler hissediliyo hamile kalınca :)Kızlar rahmim gıdıklanıyor Hani arabayla kasisli bir yoldan çıkıp inersiniz de içiniz bir hoş oluyor ya
O nasıl Bi anlatma şekli inş olmuştur kuzu seninnKızlar rahmim gıdıklanıyor Hani arabayla kasisli bir yoldan çıkıp inersiniz de içiniz bir hoş oluyor ya
İnşaallah canım ya :) 3-4 gündür gıdıklanıyor umursamadım balım :)Vallahi bu da bi belirti olabilir kuzum, rahimde farklı şeyler hissediliyo hamile kalınca :)
başka bir örnek bulamadım kuzumO nasıl Bi anlatma şekli inş olmuştur kuzu seninn
İnşallah canım, Allahım yüzümü güldürsünİnşaallah canım ya :) 3-4 gündür gıdıklanıyor umursamadım balım :)