Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sıkılıyor ya iki gündür kayın pederdeyim

Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin, tüm bebek bekleyenlere inşallah. Zor bir süreç geçirmişsin ama Emin’im burda çok güzel haberlerini alıcaz, ve hepimiz çok sevinicez canım. İnan bana beklemek çok zor, aylar geçmiş üstelik. Adet tarihin ne zaman, test sonucunu bekleyelim heyecanla

Kızlar rahmim gıdıklanıyor Hani arabayla kasisli bir yoldan çıkıp inersiniz de içiniz bir hoş oluyor ya
Yaaa yoksa bebişin seni mi yokluyor kuzum. Ay inşallah, gerçi henüz minnak bişey, hareket hissetmen orada farklı bişeylerin olduğuna işaret. İnşallah güzel haberler bekliyoruz sendennn

Bu arada 2gündür çok şişlik var , normalde gaz sorunu yaşayan biriyim maalesef ama iki gündür karnım kasıklarım çok şişti, gaz da çıkaramıyorum , gerçi herşeyi böyle açık açık yazınca bi utandım ama her belirtiyi hamileliğe yorarak kendimizi de bi yıpratmasak, herşey daha rahat olacak...

Evet çok zor bi süreçti ama artık toparlandım. 5 ay korunduk zaten canım, şimdi de bu 5.ayımız inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz bu ay. Bat 16-17 eylül gibi kuzum. Hepimiz önce heyecanımızı, sonra mutluluğumuzu paylaşalım burda

kizlar selam, ben de bugun tatilden dönüyorum nihayet. Evimi özledim gerçekten de. Dünden beri aşırı derecede karnım ağrıyor ki Ağrı eşiğim normalde çok yüksek. Sizce klomenin yan etkisi olabilir mi?

kizlar selam, ben de bugun tatilden dönüyorum nihayet. Evimi özledim gerçekten de. Dünden beri aşırı derecede karnım ağrıyor ki Ağrı eşiğim normalde çok yüksek. Sizce klomenin yan etkisi olabilir mi?
Merhaba canım, geçen ay ben de ilk kez klomen kullanmıştım ve biraz ağrı yapıyo kasıklarda. Birden fazla yumurta üretimi oluyo ve çabuk büyütüyo o yüzden baskı oluyo kasıklarda. Ama yumurtlama dönemini geçtiysen bebişten bile olabilir ağrı

Kuzum ağrın fazlaysa bu iyiye işaret yumurtalar büyüyordur bnde klomen kullandığımda çok korkmuştum hemen doktorumu aradım sakin ol bu çok iyi birsey dedi.. Gercekten de gittitimde solda 3 sağda 2 yumurta gelişmşşti

utanılacak bir şey yok canım rahat ol lütfen Gerçekten dediğin gibi her belirtiyi hamileliğe yorarak kendimizi yıpratıyoruz Rabbım yardımcımız olsun

ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum canım bata kaç gün var

Canım ne durumdasın :) Merak ediyorum vallahi

Bnde kendimi merak ediyorum sızı şeklinde agrılarım var adet olacağım ilk gün yerinden kalkamam kayınpederımdeyım temizlik yaptım yemekler yaptım oturuyorum şimdi

Ayy vallahi şişlik ve gaz çok büyük bi belirti kuzum. Benim kürtaj olduğum bebeğim de en önemli belirtim karnımda şişlik hazımsızlık vardır. Hiç öyle gaz hazımsızlık problemi yaşamıyorum normalde, mahvolmuştum su bile içince şişiyodum geçmiyodu

Bnde kendimi merak ediyorum sızı şeklinde agrılarım var adet olacağım ilk gün yerinden kalkamam kayınpederımdeyım temizlik yaptım yemekler yaptım oturuyorum şimdi
çok da ağır işler yapma derim =)

Canım ne durumdasın :) Merak ediyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…