- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Bence var balım :)Kuzum olduğunu düşünmüyorum çünkü iki gün önceki ovu olsaydı koyu olmazmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var balım :)Kuzum olduğunu düşünmüyorum çünkü iki gün önceki ovu olsaydı koyu olmazmıydı
Hoşgeldin canım , bahsettiğin semptomlar gebelik belirtileri arasında :) Test yapmak için erken davranmışsın, adetine daha var :) Ki umarım gelmez ve bizlere müjdeli haberi verirsin kuzum :)Merhaba kızlar :) ben de uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de kendi hikayemi anlatmalıyım dedim. Heyecanıma ortak olacak yada sabırsızlığımı anlayacak çok kişi var burda. Kesinlikle kimseye anlatamadığımız duyguları anladığımıza eminim, ve bu çok güzel birşey..
Gelelim hikayeme..
2yıllık evliyim ve 2aydır bebek düşünüyoruz çokk istiyoruz. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimize. Adet tarihim 13eylül . Sabırsızlanıp farklı zamanlarda 2 test yaptım tabiki negatif çıktı. Çok duygusal bir yapım var maalesef eşimin kollarında çok ağladım, kıyamam o da sakinleştirmeye çalışıyor işte..
Ama durum şöyle ; günlerdir sağ kasığımda rahmime doğru içten bir sızı var ama en derinden böyle hiç olmamıştı, adet öncesi zaten göğüslerim şişti arada sızlıyor ve ben çok heyecanlıyım 13eylüle kadar asla test yapmıycam dedim kendi kendime bekliycem. Ama çok sabırısızım kafaya takıyorum burada içimi döküp rahatlamak istiyorum.. beni anlayacağınıza eminim..
Adetlerin kaç gün sürdü canım kontrole gittin mi hiçBen 10 gündür tatildeydim. Batı bilmiyorum hiç. Çünkü aşılamadan sonra ayni ay iki kez adet oldum 7 gün arayla. Şuan merak içinde bekliyorum ne zaman olacak diye malesef
İnş sen hakli cıkarsın kuzum inşBence var balım :)
ısrarla test diyorum kuzum, şayet regl belirtin yoksaİnş sen hakli cıkarsın kuzum inş
Aynıymışız hiç gebelik oldu mu? Kimyasal falan? Amiin inşallah tüm isteyenlerin önce göbüşleri sonra kucakları dolar :)Benim de 13 canım, hep beraber güzel haberler alalım inşaallah ya çok istiyorum :)
yok canım ya hayalet çizgi bile görmedim :)Aynıymışız hiç gebelik oldu mu? Kimyasal falan? Amiin inşallah tüm isteyenlerin önce göbüşleri sonra kucakları dolar :)
Evet gittim, ben zaten evlendiğimden beri kontrollere gidiyorum düzenli olarak,kist var mı yada yumurtalıklarımda bir problem var mı diye. Çok şükür bişey Yok, doktor şimdi isteseniz şimdi hamile kalırsın demişti. Folik asit ve b12 başlattı bana, 1kutu bitmek üzere işte. Bu aydan umutluyum ama Rabbime karşı gelmekten tabiki korkuyorum hayırlı bir zamanda versin inşallah. Bizimki tatlı sabırsızlıklar.ins hamilesindir canim . hic dr kontrolune gittin mi ? folik asit basladin mi
Ayyy hamilelik belirtisi olduğunu bilmek bile inanılmaz heyecan verici :) ama dediğin gibi canım ben çok erken yaptım testi. Ah işte şu huyum bekliycem sabırla. Eğer hamileysem de kesinlikle buradan sizinle paylaşıcam. İnşallah hepimiz hamileyizdirrrr :)Hoşgeldin canım , bahsettiğin semptomlar gebelik belirtileri arasında :) Test yapmak için erken davranmışsın, adetine daha var :) Ki umarım gelmez ve bizlere müjdeli haberi verirsin kuzum :)
Biraz bekleyeyim kuzuısrarla test diyorum kuzum, şayet regl belirtin yoksa
Elinde test olunca ister istemez yapıyorsun canım :) Ben de öyleyim Allah'tan elimde test yok şu an, yoksa hemen yapardım erken olduğu halde :)Ayyy hamilelik belirtisi olduğunu bilmek bile inanılmaz heyecan verici :) ama dediğin gibi canım ben çok erken yaptım testi. Ah işte şu huyum bekliycem sabırla. Eğer hamileysem de kesinlikle buradan sizinle paylaşıcam. İnşallah hepimiz hamileyizdirrrr :)
Tamam canım :)Biraz bekleyeyim kuzu
Ona takılma canım ovu kesin sonuç vermeyebilir köyü çıkıp adet olanda varİnş kuzum ama ıkı gun once ovo yaptım pembeydi test koyu değildi
Ayyy inşallah hamilesindir :) senin adet tarihin ne zaman canım?Elinde test olunca ister istemez yapıyorsun canım :) Ben de öyleyim Allah'tan elimde test yok şu an, yoksa hemen yapardım erken olduğu halde :)
Benim de sol kasık batması oluyor sadece :)
Bilmiyorum kuzum yaaOna takılma canım ovu kesin sonuç vermeyebilir köyü çıkıp adet olanda var
Hakkında hayırlısı olsun canım benim insallah vardirBilmiyorum kuzum yaa
Amin kuzum inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşHakkında hayırlısı olsun canım benim insallah vardir
Benim 14'ünde canım :)Ayyy inşallah hamilesindir :) senin adet tarihin ne zaman canım?
bir de benim geçen ay yumurlama zamanlarımda yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama oldukça fazlaydı ve farklı zamanlarda iki kez oldu. Buna anlam veremedim .
Aminnn canimAmin kuzum inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş