Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım , bahsettiğin semptomlar gebelik belirtileri arasında :) Test yapmak için erken davranmışsın, adetine daha var :) Ki umarım gelmez ve bizlere müjdeli haberi verirsin kuzum :)

Aynıymışız hiç gebelik oldu mu? Kimyasal falan? Amiin inşallah tüm isteyenlerin önce göbüşleri sonra kucakları dolar :)
yok canım ya hayalet çizgi bile görmedim :)

İnşaallah kuzum ya, gönlümüz ondan yana :)

ins hamilesindir canim . hic dr kontrolune gittin mi ? folik asit basladin mi
Evet gittim, ben zaten evlendiğimden beri kontrollere gidiyorum düzenli olarak,kist var mı yada yumurtalıklarımda bir problem var mı diye. Çok şükür bişey Yok, doktor şimdi isteseniz şimdi hamile kalırsın demişti. Folik asit ve b12 başlattı bana, 1kutu bitmek üzere işte. Bu aydan umutluyum ama Rabbime karşı gelmekten tabiki korkuyorum hayırlı bir zamanda versin inşallah. Bizimki tatlı sabırsızlıklar.
Hatta buradan doktor tavsiyelerini de okudum uzun zamandır da onu araştırıyorum.

Hoşgeldin canım , bahsettiğin semptomlar gebelik belirtileri arasında :) Test yapmak için erken davranmışsın, adetine daha var :) Ki umarım gelmez ve bizlere müjdeli haberi verirsin kuzum :)
Ayyy hamilelik belirtisi olduğunu bilmek bile inanılmaz heyecan verici :) ama dediğin gibi canım ben çok erken yaptım testi. Ah işte şu huyum bekliycem sabırla. Eğer hamileysem de kesinlikle buradan sizinle paylaşıcam. İnşallah hepimiz hamileyizdirrrr :)

Elinde test olunca ister istemez yapıyorsun canım :) Ben de öyleyim Allah'tan elimde test yok şu an, yoksa hemen yapardım erken olduğu halde :)

Benim de sol kasık batması oluyor sadece :)

Elinde test olunca ister istemez yapıyorsun canım :) Ben de öyleyim Allah'tan elimde test yok şu an, yoksa hemen yapardım erken olduğu halde :)

Benim de sol kasık batması oluyor sadece :)
Ayyy inşallah hamilesindir :) senin adet tarihin ne zaman canım?
bir de benim geçen ay yumurlama zamanlarımda yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama oldukça fazlaydı ve farklı zamanlarda iki kez oldu. Buna anlam veremedim .

Benim 14'ünde canım :)
2 kez yumurtlama olmuş olabilir kuzum inşallah gelmiştir bebeğin balım

Koku duymaya başlasaydım önceki günlerde, hah bu ay tuttu derdim, ama umudum yok bat 15i, kasıklarım ağrıyor şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…