Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fıstık nasılsın?Günaydın bayanlar, hayırlı sabahlar dilerim :) MusMutLu olacağımız haberler almak dileğiyle
Şükürler olsun kuzum iyiyim diyelim :)Günaydın fıstık nasılsın?
Canım ben dün adet oldum biraz erken geldi bu ay yeni bat 5 ekim@_Thalia_
@blanche_ea
@yildizprm
@birgaripedacik
1 1melegimolsun
@papatyakokankadin
@Svdmsvdm
@cengelliigne
@Cruelangel
@Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
@isis
A AloeeVeraa
teacheralla
@Masalim17
@Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
Ben de demin profiline bakıyordum canım 2 günü var heyecanlı mı acaba diye :)Canım ben dün adet oldum biraz erken geldi bu ay yeni bat 5 ekim
Bu ay demiştim zaten canım pek değerlendiremedik bitşey beklemiyorum diye dediğim gibi de oldu. Hayırlısı bakalım önümüzdeki ay inşallah yüzümüz gülerBen de demin profiline bakıyordum canım 2 günü var heyecanlı mı acaba diye :)
##
Sağlık olsun balım, Allah'tan ümit kesilmez
34 tu . ben 6 tane kulandim o ay kimyasalim oldu2 ay önce benim de prolaktinim yüksekti 41 çıkmıştı, 2 tablet dostinexle düştü hemen. Şimdi 13 tü en son. Senin yüksekken kaçtı canım? Bu arada hayırlı olsun sağlıkla bebişini kucağına al inşallah
Zahmet olmadan Rahmet olmaz derler kuzum. Vardır bunda da bir hayır. İnşaallah müjdeli haberi alırız 5 ekimde :)Bu ay demiştim zaten canım pek değerlendiremedik bitşey beklemiyorum diye dediğim gibi de oldu. Hayırlısı bakalım önümüzdeki ay inşallah yüzümüz güler
Günaydın kuzum, hepimize hayırlı sabahlarGünaydın bayanlar, hayırlı sabahlar dilerim :) MusMutLu olacağımız haberler almak dileğiyle
Anladım canım. Bence bi sorun çıkmaz, hatta o kimyasal bile ilaç yüzünden değildir olacağı varmış nasip işte. Ben de bir an önce hamile kalırım inşallah34 tu . ben 6 tane kulandim o ay kimyasalim oldu
simdi sorun cikmaz umarim
Batlar aynıymış kuzum var mı bi değişiklik :)Günaydın kuzum, hepimize hayırlı sabahlar
Yok tatlım malesef. Hatta bat beklediğimden 2 gün geç gelebilir çünkü 2 gün geç yumurtladım. Bakalım neler olcak canımBatlar aynıymış kuzum var mı bi değişiklik :)
Sağlık olsun canım, Rahim filmi tecrübeni anlatırsan sevinirim :)
Değerlendirdiysen tutmuştur inşaallah balım :)Yok tatlım malesef. Hatta bat beklediğimden 2 gün geç gelebilir çünkü 2 gün geç yumurtladım. Bakalım neler olcak canım
insallah en kisa zamandaAnladım canım. Bence bi sorun çıkmaz, hatta o kimyasal bile ilaç yüzünden değildir olacağı varmış nasip işte. Ben de bir an önce hamile kalırım inşallah
Bebiş iyi teyzesi çok şükür dün gördük ultrasonda nokta kadarcık bişey :) taşınma işlerim bitti ama bende bittim boğazlarım şiş.Şükürler olsun kuzum iyiyim diyelim :)
Siz nasılsınız bebişle balım
Şükürler olsun balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)Bebiş iyi teyzesi çok şükür dün gördük ultrasonda nokta kadarcık bişey :) taşınma işlerim bitti ama bende bittim boğazlarım şiş.
Değwrlendirdim canım, ne diyelim inşallah tutmuşturDeğerlendirdiysen tutmuştur inşaallah balım :)