Kuzu 10 dakıka önce yazdım tekrar yazayım... :) günaydın kuzum bu arada sabah nedense ezanla birlikte kendımi dua ederken buldum... Üstünede rüyamda beşik alıp getiriyorduk eve.. Şimdi uyandım kasık agrılarım yok olup gitmiş sadece gögğslerde sızlanma var..  bu Bi işaret mi umut sıfır ama ilk defa bu kadar çok rüyamda gördüm içim dışım bebiş olduMLKn ne durumdasın canım
Kardeşim edebildiği kadar etti kuzum ağır işleride eşim yaptı şükür bitti ama sıcakti diye hep camları açtılar bende bebişten mi ne hep üşüyorum o yüzden şişti ıhlamur süt falan toparlamam lazm işe başlıcam haftayaŞükürler olsun balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)
Çok geçmiş olsun balım, yardım ettiler mi
Rüyan çok tatlı çok hoşuma gitti:) göğüs sızlaması belirti kuzum umut vermek istemem ama içerdeki damarlar çekilir gibi sızlıyor benimKuzu 10 dakıka önce yazdım tekrar yazayım... :) günaydın kuzum bu arada sabah nedense ezanla birlikte kendımi dua ederken buldum... Üstünede rüyamda beşik alıp getiriyorduk eve.. Şimdi uyandım kasık agrılarım yok olup gitmiş sadece gögğslerde sızlanma var..  bu Bi işaret mi umut sıfır ama ilk defa bu kadar çok rüyamda gördüm içim dışım bebiş oldu.. Ahhh Bi olsa
Ayy canım ya :) Ben de umutlandım gerçekten :) Hele dua etmişsin ya boşa çıkarmaz Rabbim :)Kuzu 10 dakıka önce yazdım tekrar yazayım... :) günaydın kuzum bu arada sabah nedense ezanla birlikte kendımi dua ederken buldum... Üstünede rüyamda beşik alıp getiriyorduk eve.. Şimdi uyandım kasık agrılarım yok olup gitmiş sadece gögğslerde sızlanma var..  bu Bi işaret mi umut sıfır ama ilk defa bu kadar çok rüyamda gördüm içim dışım bebiş oldu.. Ahhh Bi olsa
Şifa olsun balım . C vitamini al bol bol. sıkı giyin havalar aldatıcı olabiliyorKardeşim edebildiği kadar etti kuzum ağır işleride eşim yaptı şükür bitti ama sıcakti diye hep camları açtılar bende bebişten mi ne hep üşüyorum o yüzden şişti ıhlamur süt falan toparlamam lazm işe başlıcam haftaya
Cnm onlarin hic birini devlet karsilamiyor malesef..ilerki asamalarda igne kullaniyorsun onlar.da ayni ki insallah gerk kalmaz..hic canini sikma neden sikiliyosun takviyelere ihtiyacimiz var alicaz el mahkum istiyrz o bebisleri cunkuKuzum femera inofolik combi birde solgarın Largını Bı vitamın daha
bat ne zamandj canimKızlar günaydın sabah nedense ezanla birlikte kendımi dua ederken buldum... Üstünede rüyamda beşik alıp getiriyorduk eve.. Şimdi uyandım kasık agrılarım yok olup gitmiş sadece gögğslerde sızlanma var..  bu Bi işaret mi umut sıfır ama ilk defa bu kadar çok rüyamda gördüm içim dışım bebiş oldu .. Ahhh Bi olsa
Kuzum dün hasta olacak gibiydim sancım gögüs agrım dokunamıyordum bile yürürken bile acıyordu hasta olduğumda oyle olurdu hasta olucam diyordum şimdi birsey yokhafıf batmalar kaldı gerci hala olabilirim bnde bu ay çok rüya gördüm hayırlısı artıkRüyan çok tatlı çok hoşuma gitti:) göğüs sızlaması belirti kuzum umut vermek istemem ama içerdeki damarlar çekilir gibi sızlıyor benim
İnş tatlım öyle birsey ki o sabahın köründe sadece kendime değil sizede ettim o yüzden etkılendimAyy canım ya :) Ben de umutlandım gerçekten :) Hele dua etmişsin ya boşa çıkarmaz Rabbim :)
Kesinlikle kuzum ya bebek istiyorum diye hastaneye gelip gidiyorum izin günlerimde diye işten çıkartıldım eşim tek başına ev kira ama çok sükür Bn üzülüyorum dıye bnım Kı yapma etme demiyor yüzden biraz zorlanıyoruz ama yinede istiyorumCnm onlarin hic birini devlet karsilamiyor malesef..ilerki asamalarda igne kullaniyorsun onlar.da ayni ki insallah gerk kalmaz..hic canini sikma neden sikiliyosun takviyelere ihtiyacimiz var alicaz el mahkum istiyrz o bebisleri cunku
Hayırlısıyla olmazsin canım insallahkartopu1988 bu gün canım bat
test yaptin mi ?kartopu1988 bu gün canım bat
İnş kuzum ama ıkı gun once ovo yaptım pembeydi test koyu değildiHayırlısıyla olmazsin canım insallah
Yok cnm yapmadım her seferinde adet günü yapardım bu sefer kendisi gelmezse yapmıcam hementest yaptin mi ?
Canım neden test yapmıyorsun kalbim küt küt atıyor :)İnş tatlım öyle birsey ki o sabahın köründe sadece kendime değil sizede ettim o yüzden etkılendim
Kuzum olduğunu düşünmüyorum çünkü iki gün önceki ovu olsaydı koyu olmazmıydıCanım neden test yapmıyorsun kalbim küt küt atıyor :)
Ben 10 gündür tatildeydim. Batı bilmiyorum hiç. Çünkü aşılamadan sonra ayni ay iki kez adet oldum 7 gün arayla. Şuan merak içinde bekliyorum ne zaman olacak diye malesef@_Thalia_
@blanche_ea
@yildizprm
@birgaripedacik
@1melegimolsun
@papatyakokankadin
@Svdmsvdm
@cengelliigne
@Cruelangel
Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
@isis
@AleooVeraa
@teacheralla
@Masalim17
@Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
ins hamilesindir canim . hic dr kontrolune gittin mi ? folik asit basladin miMerhaba kızlar :) ben de uzun zamandır yazılanları okuyorum, ben de kendi hikayemi anlatmalıyım dedim. Heyecanıma ortak olacak yada sabırsızlığımı anlayacak çok kişi var burda. Kesinlikle kimseye anlatamadığımız duyguları anladığımıza eminim, ve bu çok güzel birşey..
Gelelim hikayeme..
2yıllık evliyim ve 2aydır bebek düşünüyoruz çokk istiyoruz. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimize. Adet tarihim 13eylül . Sabırsızlanıp farklı zamanlarda 2 test yaptım tabiki negatif çıktı. Çok duygusal bir yapım var maalesefeşimin kollarında çok ağladım, kıyamam o da sakinleştirmeye çalışıyor işte..
Ama durum şöyle ; günlerdir sağ kasığımda rahmime doğru içten bir sızı var ama en derinden böyle hiç olmamıştı, adet öncesi zaten göğüslerim şişti arada sızlıyor ve ben çok heyecanlıyım13eylüle kadar asla test yapmıycam dedim kendi kendime bekliycem. Ama çok sabırısızım kafaya takıyorum burada içimi döküp rahatlamak istiyorum.. beni anlayacağınıza eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?