Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de demin profiline bakıyordum canım 2 günü var heyecanlı mı acaba diye :)
##
Sağlık olsun balım, Allah'tan ümit kesilmez
Bu ay demiştim zaten canım pek değerlendiremedik bitşey beklemiyorum diye dediğim gibi de oldu. Hayırlısı bakalım önümüzdeki ay inşallah yüzümüz güler

34 tu . ben 6 tane kulandim o ay kimyasalim oldu
simdi sorun cikmaz umarim

Bu ay demiştim zaten canım pek değerlendiremedik bitşey beklemiyorum diye dediğim gibi de oldu. Hayırlısı bakalım önümüzdeki ay inşallah yüzümüz güler
Zahmet olmadan Rahmet olmaz derler kuzum. Vardır bunda da bir hayır. İnşaallah müjdeli haberi alırız 5 ekimde :)

34 tu . ben 6 tane kulandim o ay kimyasalim oldu
simdi sorun cikmaz umarim
Anladım canım. Bence bi sorun çıkmaz, hatta o kimyasal bile ilaç yüzünden değildir olacağı varmış nasip işte. Ben de bir an önce hamile kalırım inşallah

Batlar aynıymış kuzum var mı bi değişiklik :)
Yok tatlım malesef. Hatta bat beklediğimden 2 gün geç gelebilir çünkü 2 gün geç yumurtladım. Bakalım neler olcak canım

Şükürler olsun kuzum iyiyim diyelim :)
Siz nasılsınız bebişle balım
Bebiş iyi teyzesi çok şükür dün gördük ultrasonda nokta kadarcık bişey :) taşınma işlerim bitti ama bende bittim boğazlarım şiş.

Bebiş iyi teyzesi çok şükür dün gördük ultrasonda nokta kadarcık bişey :) taşınma işlerim bitti ama bende bittim boğazlarım şiş.
Şükürler olsun balım :) Sağlıkla gelsin bebişin :)

Çok geçmiş olsun balım, yardım ettiler mi

Kızlar günaydın sabah nedense ezanla birlikte kendımi dua ederken buldum... Üstünede rüyamda beşik alıp getiriyorduk eve.. Şimdi uyandım kasık agrılarım yok olup gitmiş sadece gögğslerde sızlanma var..  bu Bi işaret mi umut sıfır ama ilk defa bu kadar çok rüyamda gördüm içim dışım bebiş oldu .. Ahhh Bi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…