Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kop kop =)

Benim karın ağrım kasık ağrım başladı bile, bi hafta var adete
Ümitlendirmek istemem ama benimde battan 1 hafta önce akşam üzeri sol kasığımda sürekli ağrı oluyordu. İnşallah bebiştendir

Ya ilaçları almaya cıktım devlet karsılamadan çıkarmış bana ve eşime yazılanlar 400 TL almadan geri döndünm canım sıkıldı
Doktor söylemedi mi canım, normalde rapor çıkarttırıp alıyolarmış

Kuzum femera inofolik combi birde solgarın Largını Bı vitamın daha
Anladım canım. İnofolik combiyi ben de kullanıyorum şu an. İlaçlar pahalı malesef ve vitamin takviye tarzı ilaçların bir çoğunu devlet karşılamıyo ne yazık ki

Ümitlendirmek istemem ama benimde battan 1 hafta önce akşam üzeri sol kasığımda sürekli ağrı oluyordu. İnşallah bebiştendir
Kuzum benim de ümitlendiğimden değil iğne batması gibi oluyor sol kasıkta. senin ağrı nasıldı

Kuzum benim de ümitlendiğimden değil iğne batması gibi oluyor sol kasıkta. senin ağrı nasıldı
Ya değişikti kuzum tarif edemiyorum hem sancı gibi hem batma gibiydi. Yumurtlama ağrısının bi tık üstü gibi sancı giriyordu batma oluyordu sonra garipti ya:))

Cnm valla şimdi 10.gündeyim 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testlerinde hiç çıkmadı daha. Sadece C çizgisi çıkıyor henüz. Ben de heyecan yaptım merak ediyorum

Ya değişikti kuzum tarif edemiyorum hem sancı gibi hem batma gibiydi. Yumurtlama ağrısının bi tık üstü gibi sancı giriyordu batma oluyordu sonra garipti ya:))
benimki hoş bir sızı böyle, dediğin gibi yumurtlama ağrısı gibi değil Kuzum ama enfeksiyon var diye düşünüyorum :)

Birde ben o zaman çalışıyordum kuzum gün yorgunluğuyla oluyordu o ağrılar mesai bitiminde başladı birkaç gün hep aynı saatte 5 gibi o yüzden şiddetli oluyordu. Bayram izninde evde Batmalı ağrılar oldu mesela. 6. Hafta sonunda geçti. Olumlama yap kız enfeksiyon olmasa bile çıkartıcan diye diye :) R4bi4

Cnm ck gecmis olsun insn uzuluyr tabiki ama sagliklisi cok bekletmeden gelsin insallah

Cnm valla şimdi 10.gündeyim 28 günde bir adet oluyorum ovulasyon testlerinde hiç çıkmadı daha. Sadece C çizgisi çıkıyor henüz. Ben de heyecan yaptım merak ediyorum
O zaman daha varmış yumurtlamana canım. Ben de normalde 28-29 günde bir adet oluyorum. 10.gün teste başladım hep silikti, 14 ten sonra çok belirgin olmaya başladı. 16 ve özellikle 17.gün kıpkırmızıydı. Ben de hiç ikisi aynı renk olmucak sanıyodum, 2 gün geç yumurtladım normalden

Allah iyiliğini versin kuzum :) Haklısın olumlu düşünüyorum ama sonunda hayal kırıklığı yaşamam umarım balım

Eski tip makinelerde zormuş sanırım ama ben c kollu makine diye geçenlerde çektirmiştim, sıfır ağrı sızı kesinlikle öneririm
Sen nerede oturuyorsun canım, hastane önerisi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…