ovulasyon testi dene birde canım ben kullandığım ay hamile kaldım ondan önce sorun olmadığı halde kalamıyodum çünkü gününü tutturamıyodumEvet canım bize de 15 gün ilişki yok demişti. En az 3 ay korunun demişti. Tabi ben korktum yeni bebek tutunamazsa diye 5 ay korundum. Şimdi de bu korunmadığımız 5.ayımız hala gelemedi bebiş. Vakti vardır diyorum ama çok üzülüyorum. Kürtaj olduğum bebeğim hemen ilk ay olmuştu hiç bekletmedi. Şimdi böyle olmadıkça her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, umutsuzluğa kapılıyorum
ben bu ovu yu anlamıyorum canım Lh'yi ölçmüyor mu, gebelikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum balım :)Aynen kuzum bakalım yarını bekliyorum olsaydı ovu da koyu olurdu o da silikleşmiş.. Rabbim en kısa zamanda göbüşlerimizi doldursun inş hayırlı sağlıklı minnaklarla
Bu ay ilk kez kullandım canım. Çift çizgiyi yakaladım bakalım şükür. Hatta doktora yumurta takibi de yaptırdım aynı zamanda. Ovulasyon testiyle doktorun dedikleri tutuyodu. İnşallah bu ay olmuştur denk gelmiştir artıkovulasyon testi dene birde canım ben kullandığım ay hamile kaldım ondan önce sorun olmadığı halde kalamıyodum çünkü gününü tutturamıyodum
Amin kuzum amin eminim ki cok zor Bi durum rabbim hepimizi ayrı ayrı sınıyor ben bazen rabbim günah yazma en azından kamile kalabildiğimi görseydim diyom eşim kızıyor bana o yüzden her şeyin başı sağlık inş en yakın zamanda hayırlıve sağlıklı Bi bebişle tekrar gebe kalırsın üzme o tatlı canını Allah korusun sakat doğsaydı yine senin için parcalancaktı her gun kahrolcaktın onun için üzme kendiniCanım öncelikle sağol allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin ben korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra kalabildim 2 aylık gebeydim kalbi durdu çok acı ama her doktorun sağlıksızdı doğsa sakat olabilirdi demesi beni baya etkiledi sonuçta tüm testlerim yapılmıştı planlı gebelik olduğu için baya kendimi önce testlere soktum daha sonra düşündüm pat diye de olmadı yani dediğin gibi vardır elbet bir hayır rabbimin işine akıl sır ermez bir bildiği var demekki böyle oldu o kulunu sebepsiz üzmez imtihan dünyası işte elbet birşeyden imtihan oluyorz öönemli olan o imtihanı başarıyla geçmek.İnşallah bende geçerim dualarım şuan gebelik bekleyenlere allah herkese herşeyin hayırlısını versin
Yok kuzum ya kesinlikle bebiş varsa ovu tekrar koyulaşıyor arkadaşlarım tarafından test edildi dimiben bu ovu yu anlamıyorum canım Lh'yi ölçmüyor mu, gebelikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum balım :)
Aminn inşaallah bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine tüm dualarımız kabul olsun canım
canım benım ovulasyon testimede bakabilirmisin bat 12 eylül koyumu senceYok kuzum ya kesinlikle bebiş varsa ovu tekrar koyulaşıyor arkadaşlarım tarafından test edildi dimi A AsyaaAyazz
O zaman hayırlısı olsun inşallah kuzum benimYok kuzum ya kesinlikle bebiş varsa ovu tekrar koyulaşıyor arkadaşlarım tarafından test edildi dimiCESUR05 A AsyaaAyazz
Tatlım silikleşip tekrar koyu olduysa ki bu test koyu inş bebeğin senledircanım benım ovulasyon testimede bakabilirmisin bat 12 eylül koyumu sence
Günaydın. Dün gece doktoruma gittik bhcg 3 katı artmış progesteron da çok iyi. Şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. Sulandırıcı ve düşük iğnesi verdi.Allah iyiliğini versin senin kuzumYap tabii tadını çıkar :)
Kese oluşmadıysa göremezlerdi sanırım balım :) O bir önceki doktor da benim aklıma yatmadı valla :)
Cnm ben de senin gibiyim pıhtılaşma dışında hiç bir sorun yok. Bu ay ovulasyon testlerine başladım . Testleri nasıl uyguladınız gün de kaç kereovulasyon testi dene birde canım ben kullandığım ay hamile kaldım ondan önce sorun olmadığı halde kalamıyodum çünkü gününü tutturamıyodum
Tebrikler canım kendini koru ağır kaldırma yorulma ne uzun süre yat ne de uzun süre hareket etGünaydın. Dün gece doktoruma gittik bhcg 3 katı artmış progesteron da çok iyi. Şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. Sulandırıcı ve düşük iğnesi verdi.Allah ım benim bebeğimi bana bağışlasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Günaydın ,çok sevindim. inşaallah sağlıkla alırsın kucağına :) Güzel duaların için çok aminGünaydın. Dün gece doktoruma gittik bhcg 3 katı artmış progesteron da çok iyi. Şimdilik bir sıkıntı yok dedi doktor. Sulandırıcı ve düşük iğnesi verdi.Allah ım benim bebeğimi bana bağışlasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
:) doktorda öyle dedi.Tebrikler canım kendini koru ağır kaldırma yorulma ne uzun süre yat ne de uzun süre hareket et
İnşaallah. Dualarım hepiniz için. Sizdende dua bekliyorum bu bebiş bizim için hayırlı olsun ve sağ salim kucağıma aldığım günleride göreyimGünaydın ,çok sevindim. inşaallah sağlıkla alırsın kucağına :) Güzel duaların için çok amin
Günaydın ben laboquick marka kullanmaya başladım bu ay ilk defa deniyorum kaset testler mi bozuk ben mi beceremedim nasıl kullanıyorsunuz gün de kaç defaBu ay ilk kez kullandım canım. Çift çizgiyi yakaladım bakalım şükür. Hatta doktora yumurta takibi de yaptırdım aynı zamanda. Ovulasyon testiyle doktorun dedikleri tutuyodu. İnşallah bu ay olmuştur denk gelmiştir artık
canım sorunda orda bak 29 agustostakı testimde pik oldu ekte sonra 31 de yaptım oda ekte 14 yazan sonra ovu bitti iki gün önce aldım yaptım yine koyuydu ustunde yazı olmayan iki gün öncesi dunkınıde attım zatenTatlım silikleşip tekrar koyu olduysa ki bu test koyu inş bebeğin senledir
Ablam da iğneler ile üçüncü de doğurabildi bu konuda tecrübeliyiz ailecek:) doktorda öyle dedi.
Hangi iğneyi kullandı acaba. Bana clexane verdi 4000 lik. Dün gece bacağıma yaptım morarmış :'( ben mi beceremedin anlamadımAblam da iğneler ile üçüncü de doğurabildi bu konuda tecrübeliyiz ailecek
Canım sen elinde varsa yapmaya devam et her gun biraz daha koyulaşırsa bebek var demek..canım sorunda orda bak 29 agustostakı testimde pik oldu ekte sonra 31 de yaptım oda ekte 14 yazan sonra ovu bitti iki gün önce aldım yaptım yine koyuydu ustunde yazı olmayan iki gün öncesi dunkınıde attım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?