- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Sağol kuzum iyiiyim bendeKendi adıma iyiyim sen nasılsın kuzum
Ay bi de eve gelince yanaşıyolar hiçbir şey olmamış gibiAllah tan yıllık izindeyiz balım görevde olunca bi yere çıkamıyor :)
hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)
hâlâ barışmadınız mı kuzum. İllallah dedirtiyor şu erkekler :)
bennn?? ben????Degerlendirdim yavrm :) hayirlisi Rabbimdenn insallah bakalim..sendeki isaretleri hayra yoralim baskanimiz olarak basi cek bakalim zeyahimla bnde gelelim arkandan :)
Takip et canım koyulaşma olursa vardır denebilir. Normal gibi geldi bana ama belli olmaz inşallah vardır birşeyler :)Kızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi
Yok be kuzum olmadığını bıliyorum sadece meraktan yaptımTakip et canım koyulaşma olursa vardır denebilir. Normal gibi geldi bana ama belli olmaz inşallah vardır birşeyler :)
İnşallah güzel haberler alırsın canımKızlar klomene başlamıştım
3 güzel yumurta oluşmuş
Persembe sabahı catlatma igmesi olcam
İnşallah tutar bu defa dua eder misiniz benim için
Belli mi olur olsun :))Yok be kuzum olmadığını bıliyorum sadece meraktan yaptım
Sagol canım benimİnşallah güzel haberler alırsın canım
Belli mi olur olsun :))
Koca Bi KEŞKE diyorum kuzum:)İnşallah güzel haberler alırsın canım
Belli mi olur olsun :))
İnşallah kuzum inslalahBu ay herkes mucizesine kavuşur inşallah, ben de dahil
Canım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsinKızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi
Bak o konuda haklısın canım, erkekler biraz daha savsak davranıyor bu konuda. Benim eşim de öyle maalesef.Ya barışsak da adam bi çaba sarfetmiyo ki çocuk için, olursa olur diyo, tamam olursa olur anladık da sen bişey yapmazsan leylek mi getirecek bu çocuğu
Canım 2gun önce yapmıştım negatiftipapatyam67 test yaptın mı canım girmediğim için okumadım yazılanları
Aaa canım senin son 2gune kadar negatif muydiCanım benimki son iki gün kalaya negatifti hep. Kanda testlerde çıkmıyordu ama hafif pembeleşme var daha da koyulaşırsa umut vardır. Erken gebelik testin varsa deneyebilirsin
Valla heyecanlandım canım :) inşaallah vardır bebişin :)Kızlar benim bata 4 gün var meraktan yaptım ovu testi böyle çıkması normal dimi
ooh maşaallah kuzum, inşaallah tutar bu ayKızlar klomene başlamıştım
3 güzel yumurta oluşmuş
Persembe sabahı catlatma igmesi olcam
İnşallah tutar bu defa dua eder misiniz benim için
Evet canım negatifti. Netten 25 li gebelik testiyle 30 lu ovulasyon almıştım yapa yapa gebelik testim bitmişti 2 gün kala. Kanda vermiştim 7 gün kala sıfırdı. Çok fena dişim ağrıyodu elimde ovulasyon vardı yaptım kopkoyuydu birgün öncesi koyu değildi bende şaşkınım hala bir günde geçmiş idrara yani. Kanda çıkmasa hala inanmazdm :)Aaa canım senin son 2gune kadar negatif muydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?