• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm caniniza bisi olmasin esine bir sey oldu sandim korktm tanidiga olms gibi vala..Rabbim beterinden korusun cnm bnm..can kurtulunca mali dusunuyr insn ama can daha onemli kuzum mal yerine geliyr bi sekilde..tekrar ck gecms olsn cnm bnm
Allah razı olsun canım milimle kurtardık çok şükür ... durum yok ya o yüzden biraz korktuk ama suç bizde değil adam alkollüydü karakola aldılar adamı suç ondaydı ama bakalım sonuç ne olacak yarın belli olacak

Doktora gittim canm. Cok şükür kese göründü hic bir problem yok. Bugun 6+1 iz :) önümüzdeki cuma tekrar gidicem. Kalp atışı icin hayırlısıyla

Sağlıkla kucağına al inşaallah balım

Tersi cikar kuzum insallah:))
ayy inşaallah kuzum ya :)

Ay çok geçmiş olsun kuzum allahtan sizlerde ağır bir zarar yokmuş. Beterinden korumuş allah.

Günaydın :) Pek bir olumsuz gördüm seni yine :KK45: Belki tersi çıkar belli mi olurr

(: Rabbim bilir kuzum :)
Deli kiz bnde ruyamda kismini algilayamamisim diyrm ki bu kiz zar zor atlatti yumtik donemini kan testi ne alaka :))) hadi bakalim tersini bekliyrz :)
İnşaallah kuzum batlarmız yakın zaten :)

Maalesef imkan yok kuzum sadaka vericez inşaallah
O da olur canım yeter ki verin

Sağlıkla kucağına al inşaallah balım

ayy inşaallah kuzum ya :)

:-) Rabbim bilir kuzum :)

İnşaallah kuzum batlarmız yakın zaten :)

O da olur canım yeter ki verin
Vercez kuzum hala elim ayağım titriyor bu ikinci oldu bakalım sonumuz hayrolsun

Kizlar herkese merhaba
Sayfaya pek giremiyorum tatildeyiz esimle. Ama ara ara bakiyorum ve sayfamizi bu kadar canli gorunce cok seviniyorum.
Tatil iyi geldi hic cocuk filan aklima gelmiyor. Demek ki tatilde gercekten kafa bosaliyormus.
Insallah bu kafa haliyle bu ay guzel seyler olur.
Umarim sayfamiz ve listemiz aylul ayinda hamislerle dolar tasar.
Sevgiler kizlar hepinize.
Rabiacim canim benim seni de ayrica opuyorum
Zehaycim sana da cok gecmis olsun kuzum

Bugün yumurtlama günümdü ama üşütmüşüm belim bacaklarım ağlatacak gibi ağrıyor, konuşmaya halim yok, bağırsaklarımı da bozmuşum, bugünü de böylece es geçtik

Kizlar herkese merhaba
Sayfaya pek giremiyorum tatildeyiz esimle. Ama ara ara bakiyorum ve sayfamizi bu kadar canli gorunce cok seviniyorum.
Tatil iyi geldi hic cocuk filan aklima gelmiyor. Demek ki tatilde gercekten kafa bosaliyormus.
Sağol canım

Kizlar herkese merhaba
Canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ❤️ Bize tatilden dönerken bebek haberiyle gel inşaallah :)

Hanımlar sesiniz çıkmıyor hayrola :)

Screenshot_20180902-201016.jpg kızlar size sürprizle geldim :) dün ki kanama sanırım yerleşme kanamasaydı dünden beri gelen giden olmayınca test yaptım sonuç bu

Eki Görüntüle 2185007 kızlar size sürprizle geldim :) dün ki kanama sanırım yerleşme kanamasaydı dünden beri gelen giden olmayınca test yaptım sonuç bu
yaa süper bir şey buu :)) Kopkoyu çizgi canım, yarın hemen kan ver merakla bekliyoruz :) Eylülün ilk anne adayı :)

kızlar merhaba. adet günümde erken gebelik testi yyaptım. negatif çıktı. bugun adetimin üçüncü günü hala olmadım. acaba testi erken mi yaptım . kafam karmakarıısk.

Evet canım ya dün senden bat tarihimi güncellemeni isterken şimdi neler yaşıyorum :) 2 düşük 1 kimyasaldan sonra çok tedirginim hala inanamıyorum
yok yok negatif düşünme lütfen canım, olumlu düşün :) sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)

Back