• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba. adet günümde erken gebelik testi yyaptım. negatif çıktı. bugun adetimin üçüncü günü hala olmadım. acaba testi erken mi yaptım . kafam karmakarıısk.
Merhaba canım, regl günü erken gebelik testi yaptıysan doğruluk payı var ama adetin normalde düzenli miydi canım

yok yok negatif düşünme lütfen canım, olumlu düşün :) sağlıkla kucağına al inşaallah balım :)
Kahve lekeler de devam ediyor :) inşallah yerleşmeden dolayıdır canım
Sevincimi öyle güzel paylaşıyorsunuz ki hep dualarımdasınız

Kahve lekeler de devam ediyor :) inşallah yerleşmeden dolayıdır canım
Sevincimi öyle güzel paylaşıyorsunuz ki hep dualarımdasınız
Yerleşme kanaması birkaç gün sürebiliyor canım burda @__BADE__ vardı o da adet gününde yerleşme kanamasını regl oldu sanıp öbür ay ovulasyon takibi yapıyordu, sonra hamile olduğunu öğrendi :)

Duaların kabul olsun inşallah kuzum :)

Yerleşme kanaması birkaç gün sürebiliyor canım burda @__BADE__ vardı o da adet gününde yerleşme kanamasını regl oldu sanıp öbür ay ovulasyon takibi yapıyordu, sonra hamile olduğunu öğrendi :)

Duaların kabul olsun inşallah kuzum :)
Ya öyle mi teşekkürler canım bilgilerin için :) amin aminn

Kızlar günaydın ne güzel Bi rüyayla uyandım Bn öyle rüyası böyleyse gercegını hayal bile edemiyorum.. Çift çızgiyi görüyordum sonunda sevinçten havalara ucuyordum şimdi uyandım doktor randevusu için rabbim hepimize en güzellerini yasatsın inş... O çizgiyi gereken görebilecek miyim

Kızlar günaydın ne güzel Bi rüyayla uyandım Bn öyle rüyası böyleyse gercegını hayal bile edemiyorum.. Çift çızgiyi görüyordum sonunda sevinçten havalara ucuyordum şimdi uyandım doktor randevusu için rabbim hepimize en güzellerini yasatsın inş... O çizgiyi gereken görebilecek miyim
Gunaydin cnm gorucez bir gun insallahh Rabbm buyukk

ayy canım ya ben de görmüştüm o rüyayı valla çok güzel gerçekten :)

Dr gelişmeleri yazarsın balım

ayy canım ya ben de görmüştüm o rüyayı valla çok güzel gerçekten :)

Dr gelişmeleri yazarsın balım
Gittim kuzum iyice sıkıldım valla tahliller normal dedi ama asılama yada tüp bebek düşünürsen ameliyat yapalım dedi.. Hem polip varsa alırız hemde rahimi düzeltiriz birde çizik atarız dedi.. Bi ay sonrada tüp aşılama hangisini yapmak istersen yaparız dedi

Back