İyiyiz çok şükür canım karşı tarafın araba pert oldu ama şükür burnu bile kanamadı adamın bizde de eşimin burnu kanadı benim parmağımda biraz sıkıntı var başka bi şey yok çok şükür .. amin kuzumKuzum iyi misiniz, durumunuz nasıl. Rabbim beterinden korusun
Sağol canım çok şükür cana bi şey gelmedi ama maddiyata biraz fazla hasar varAaaa çok geçmiş olsun kuzum inşallah kötü bisi yoktur
sağol canım benim bizde ufak tefek sıkıntı dışında bi şey yok çok şükür arabalar kötü karşı taraf takla attı onun araba pert olduNeyyy cnmmm ck ck gcms olsnnnn sizde birsey yk demii ??? Rabbim yardimciniz olsn insallah ck uzuldummm
İnşallah vardır canım sende. Ben şimdi hasta oldum biraz erken geldi. Bir sonraki bat 26 eylül görünüyor bende 1-2 ün öne gelme ileri gitme oluyor ama 26 sı diyelim yeni batPzt günü yapicam canım
Canım benim buna şükür canınızı bişi olmasındaİyiyiz çok şükür canım karşı tarafın araba pert oldu ama şükür burnu bile kanamadı adamın bizde de eşimin burnu kanadı benim parmağımda biraz sıkıntı var başka bi şey yok çok şükür .. amin kuzum
Sağol canım çok şükür cana bi şey gelmedi ama maddiyata biraz fazla hasar var
sağol canım benim bizde ufak tefek sıkıntı dışında bi şey yok çok şükür arabalar kötü karşı taraf takla attı onun araba pert oldu
İnşallah canım benim hayirlisi neyse o olsun valla düşün düşün kaç gündür stres yapiyorumİnşallah vardır canım sende. Ben şimdi hasta oldum biraz erken geldi. Bir sonraki bat 26 eylül görünüyor bende 1-2 ün öne gelme ileri gitme oluyor ama 26 sı diyelim yeni bat
Yumurtlama gününü ben tahmini söylemiştim test yapmadım. Ya benim aslında adet günlerim değişiyor 24 bazen 25 bazen 26 bazen 28 gün sürüyor ama son 2 aydır 25 gün sürüyordu bu sefer 24 oldu. Hayırlısı bu ay da nasip değilmiş ama artık kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıcam. Sen de akışına bırak stres yapma bence. Kimle konuşsam stresle hamilelik ters orantılı ben ne zaman kafama takmadım o zaman hamile kaldım diyorlar. Bende öyle yapmaya çalışıcam bu ay. Hatta buraya girince de çok stres oluyorum aklımdan çıkmıyor ondan çok sık girmeyi dğşünmüyorum kadınlar kulübüne. Arada bakar çıkarım. İnşallah en kosa zamanda hayırlısı ile gelir bebişlerimiz Allah isteyen herkese versin aratmasın beklemek çok zorK Kisgunesim22 senin nie erken geldi canım belki 31cekti ay oyuzden de olabilir gerçi adet günümüz yumurtlamamiz birdi dimi senle
Amin canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah doğru soluosun stresi bırakınca kendiliğinden gelio zaten miniklerYumurtlama gününü ben tahmini söylemiştim test yapmadım. Ya benim aslında adet günlerim değişiyor 24 bazen 25 bazen 26 bazen 28 gün sürüyor ama son 2 aydır 25 gün sürüyordu bu sefer 24 oldu. Hayırlısı bu ay da nasip değilmiş ama artık kafaya takmamaya düşünmemeye çalışıcam. Sen de akışına bırak stres yapma bence. Kimle konuşsam stresle hamilelik ters orantılı ben ne zaman kafama takmadım o zaman hamile kaldım diyorlar. Bende öyle yapmaya çalışıcam bu ay. Hatta buraya girince de çok stres oluyorum aklımdan çıkmıyor ondan çok sık girmeyi dğşünmüyorum kadınlar kulübüne. Arada bakar çıkarım. İnşallah en kosa zamanda hayırlısı ile gelir bebişlerimiz Allah isteyen herkese versin aratmasın beklemek çok zor
Elhamdulillah canım Rabbim korudu çok şükürCanım benim buna şükür canınızı bişi olmasında
Aynen tatlım tekrar geçmiş olsunElhamdulillah canım Rabbim korudu çok şükür
Allah razı olsun canımAynen tatlım tekrar geçmiş olsun
Doktora gittim canm. Cok şükür kese göründü hic bir problem yok. Bugun 6+1 iz :) önümüzdeki cuma tekrar gidicem. Kalp atışı icin hayırlısıylaZ zynpzn8989 dr gittin mi canım
Sendende kuzumAllah razı olsun canım
Tersi cikar kuzum insallah:))Kızlar Günaydın, rüyamda kan testi yapıyorum 1.35 çıkıyorBu ayı da es geçtim ben :))))
Ay çok geçmiş olsun kuzum allahtan sizlerde ağır bir zarar yokmuş. Beterinden korumuş allah.Kızlar çok ağır bi trafik kazası geçirdik eşimle dua edin olur mu ?
Günaydın :) Pek bir olumsuz gördüm seni yineKızlar Günaydın, rüyamda kan testi yapıyorum 1.35 çıkıyorBu ayı da es geçtim ben :))))
Kuzumm caniniza bisi olmasin esine bir sey oldu sandim korktm tanidiga olms gibi vala..Rabbim beterinden korusun cnm bnm..can kurtulunca mali dusunuyr insn ama can daha onemli kuzum mal yerine geliyr bi sekilde..tekrar ck gecms olsn cnm bnmİyiyiz çok şükür canım karşı tarafın araba pert oldu ama şükür burnu bile kanamadı adamın bizde de eşimin burnu kanadı benim parmağımda biraz sıkıntı var başka bi şey yok çok şükür .. amin kuzum
Sağol canım çok şükür cana bi şey gelmedi ama maddiyata biraz fazla hasar var
sağol canım benim bizde ufak tefek sıkıntı dışında bi şey yok çok şükür arabalar kötü karşı taraf takla attı onun araba pert oldu
Deli kiz bnde ruyamda kismini algilayamamisim diyrm ki bu kiz zar zor atlatti yumtik donemini kan testi ne alaka :))) hadi bakalim tersini bekliyrz :)Kızlar Günaydın, rüyamda kan testi yapıyorum 1.35 çıkıyorBu ayı da es geçtim ben :))))
Maalesef imkan yok kuzum sadaka vericez inşaallahZeyah3917 kuzum hemn imkan varsa bi kurban kesin yoksullara dağıtın. Şükürler olsun kötü bir şey yokmuş
Çok sağol canım çok şükür yaAy çok geçmiş olsun kuzum allahtan sizlerde ağır bir zarar yokmuş. Beterinden korumuş allah.
Günaydın :) Pek bir olumsuz gördüm seni yineBelki tersi çıkar belli mi olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?