- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
Az önce yaptım canım malesef negatifK Kisgunesim22 canım sen test yaptinmi
Sağlık olsun canım hiç moralini bozma :)Bak çok bekletmedi geldi kırmızılar :)) nasip değilmiş artık yeni bat 29 Eylül
genelde adetin 12-14-16. günleri değerlendiriliyor canım.Hamile kalan arkadaşlar, ilişki düzeniniz nasıldı çok özel olmazsa?
genelde adetin 12-14-16. günleri değerlendiriliyor canım.
Ne demek canım, gün aşırı olunca sperm kalitesi için de uygun olur :)Teşekkür ederim canım
Benim tanıdığım bir ebe, regle 1 hafta kala ilişkiyi kesin diyordu canım.Kızlar merhaba. Yazdiklarinizi okuyorum ama is yeri cok yoğun mesaiye kaliyorum pek yazamıyorum. .birşey sormak istiyorum 12 14 16 günleri değerlendirdikten sonra ilişki yaşıyor musunuz, eğer döllenme olmuşsa bir sorun yaratabilir mi dersiniz
Yumurtlama gününden bir gün önce ve sonra oldu ondan sonra 6 gün sonra oldu daha olmadı bu ay yarım yamalak ilişkiyle tuttu önceki ayşar ödev gibi çok dikkat ederdim bir ölçütü yok galibaHamile kalan arkadaşlar, ilişki düzeniniz nasıldı çok özel olmazsa?
Enfeksiyon falan yoktu dimi kuzum? Yumurtaların güzel gelişmiş olabilirKızlar bu arada bu uzayan akıntıyı bu sabah gördüm. Bu yumurtlama akıntısı ise, O gördüğüm pembe leke neydi hiçbir fikrim yok :/ Artık hayırlısı olsun, sadece 1 gün değerlendirdik, eşim gitti :)
İlk aylar kafamıza göreydi baktık olmuyor. heralde Yum günü denk getiremiyoruz dedik. Ovu testi aldım ona göre ovulasyon haftasında çalışmalar yaptık 4 5 ay yine olmadı. Testleri bir kenara attım stres yaptırıyor diye 3 4 aydır sürekli günaşırı oluyordu. Son Hamile kaldığım ay regl biter bitmez başladık en son 13. Gün ilişkimiz olmuş. Eşimin vardiyası ve benim işim öyle bir çakıştı ki 10 gün birbirimizi göremedik dedim bu ay tutmaz.. Ama olmuşHamile kalan arkadaşlar, ilişki düzeniniz nasıldı çok özel olmazsa?
Sorun yaratacağını zannetmiyorum canım öyle hamile kalan çok var.Kızlar merhaba. Yazdiklarinizi okuyorum ama is yeri cok yoğun mesaiye kaliyorum pek yazamıyorum. .birşey sormak istiyorum 12 14 16 günleri değerlendirdikten sonra ilişki yaşıyor musunuz, eğer döllenme olmuşsa bir sorun yaratabilir mi dersiniz
Bildiğim kadarıyla yoktu kuzum. Artık hayırlısı olsun ya :)Enfeksiyon falan yoktu dimi kuzum? Yumurtaların güzel gelişmiş olabilir
Pzt günü yapicam canımAz önce yaptım canım malesef negatiftahminime göre yarın öbür gün adet olurum. Eylülün sonunda artık bir sonraki bat. Sen naptın yaptınmı test. Giremedim dünden beri okuyamadım mesajları
Kuzum iyi misiniz, durumunuz nasıl. Rabbim beterinden korusunKızlar çok ağır bi trafik kazası geçirdik eşimle dua edin olur mu ?
Aaaa çok geçmiş olsun kuzum inşallah kötü bisi yokturKızlar çok ağır bi trafik kazası geçirdik eşimle dua edin olur mu ?
Amin tatlım hepimiz için hayırlı bı ay olur insallahBu arada Eylül ayı hayır ve bereket getirsin :) Eki Görüntüle 2184595
Neyyy cnmmm ck ck gcms olsnnnn sizde birsey yk demii ??? Rabbim yardimciniz olsn insallah ck uzuldummmKızlar çok ağır bi trafik kazası geçirdik eşimle dua edin olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?