Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bayanlar Kociş yarın geliyor we sadece yarın evde yalnızız ovulasyon 30'unda.işe yarar mı dersiniz yoksa es mi geçeyim bu ayı
es geçme canım ayda max 5 kere olan ilişkiden biri tutmuş bizim kii yumurtlamadan 2 gün öncesi ve sonraki 1 haftada müsabetimiz olmamıştı

3. Ayımız ama bana çok uzun geldi hemen olsun istiyorum bide hemen olur diye tahmin etmiştim bu kadar zor bişey olduğunu bilmiyordum:)
Ben de 3 aydır deniyorum bu ay nasılsa olmaz dedim salladm taş çatlasın 4 yada 5 kere ilişki oldu yumurtlama sonrası sadece 1 kere oldu ondan öncekilerde gün aşırı olup yumurtlama da hergün yapıyoduk olmamıştı tek farkettiğim bu ay yumurtam geç çatladı lh 3 gün falan pikti hatta kahve leke geldi dedim kesin kist oldu. İşin sırrı bence kafaya takmamak bunu duyunca bile sinirlenirdim ama cidden öyle bide bu ay o kadar antibiyotik kullandm düşün yinede bi umut hayıt otu falan içtim içmediysen dene derim eğer olmazsa adetten ovulasyona kadar iç bırak

bayanlar Kociş yarın geliyor we sadece yarın evde yalnızız ovulasyon 30'unda.işe yarar mı dersiniz yoksa es mi geçeyim bu ayı
Kız yap tabiki spermler 3 4 gün yaşıyor

Benim de bu ay çok ilişki olmadı aslında bide ben yumurtlama testi de yapmadım. Şu bikaç güne kadar rahattım pek düşünmüyordum ama adet günüm yaklaştıkça iyice düşünmeye başladım acaba oldu mu diye. İnşallah olmuştur ya. Olmazsa bende içerim o çaydan. Be işe yarıyor peki o çay yumurtlamayı falan mı kolaylaştırıyor?

Hormonları düzenliyor doktorum önermişti. Civanperçemi, aslan pençesi ve hayıt tohumu. Birgün hepsinden bir tutam karıştırıp sabah demleyip içtiysem ertesi gün akşam sadece birini yarım tatlı kaşığı demleyip içtim. Dönüşümlü olarak. Tatları pek hoş değil ama içilmicdk gibide değil. Bütün tahlilleriniz yapıldı mı? Bu arada biz 3 aydır deniyoruz ilk ayı yumurtlama bilmiyordum burda öğrendim son 2 ayı ovulasyonla denedik tuttu.mutlaka kullan belki erken belki geç yumurtluyosundur kaçıyodur

benimde prolaktinim 4.6 di dun yine test yaptım 16.7 çıktı valla artik ne yapacagimi şaşırdım

valla yazdıklarını okurken ben heyecanlandım canım :) Şükür ahım şahım bir engel yok ufak tefek bir sıkıntı bence balım. polip engel değilmiş zaten :)
evet öylede küçük te olsa bi sürü etken saydı aslında o da kendince neden aradı sebebsiz infertilite gurubundasınız dedi.. Bu ay için bugünü bile degerlendirin şansınız var dedi... Sağ tarafında küçük küçük yumurtalar var polikistik ober olabilirsin dedi ama benim afetlerim maşallah günü günü ne

benimde prolaktinim 4.6 di dun yine test yaptım 16.7 çıktı valla artik ne yapacagimi şaşırdım
Değerin çok iyi benim bu ay 33tü prolaktinim hatta fshta sınırdaydı çayla düştü değerler seninkinde sıkıntı yok kuzum herşeyin normal belki olmuştur bile :)

Denicem canım bu çayları. Tahlillerim yapıldı herşey normal sadece biara prolaktin 37 çıkmıştı ama doktor ilaç verdi düştü geçen ay tekrar yaptırmıştım tahlil 21 e düşmüş normal yani şuan. Ben sadece ilk ay ovülasyon testi denedim 12. Gün pik oldu ve hemen silikleşti o ay olmayınca bidaha kullanmayacağım dedim kullanmadım ama alsam mı yine bu ay acaba. Benim adetlerim bir iki gün oynuyor bazen 25 günde bir oluyor bazen 27 bazen 28 ortalama 26 gün sürüyor yani tahminim 11-12-13. Günlerde yumurtlama oluyordur. Olmadı tekrar alayım bakayım bu ay ne zaman pik olacak. Bide eskiden akıntı olurdu yumurtlama zamanı şimdi pek olmuyor acaba yumurtlamıyor muyum diye de düşünüyorum. Hamile olmayınca insan bütün olumsuzlukları düşünüyor

Değerin çok iyi benim bu ay 33tü prolaktinim hatta fshta sınırdaydı çayla düştü değerler seninkinde sıkıntı yok kuzum herşeyin normal belki olmuştur bile :)
Bn de yuksek diye üzülüyorum benimde iki gün boyunca pik yaptı her iki günüde değerlendirdim artik olur olurmu olmaz mi allaha kaldı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kuzum benim seninkinide sana bagislasin

Kızlar ya bi de bi şey sorsam. İnsan psikolojik olarak sık tuvalete gidebilir mi? 3 gündür sık gidiyorum. Zaten testi de o yüzden yaptım. Bu da psikolojikse yuh artık bana.

Üzülme balım sen nedense hep üzülecek şeyler arıyosun doktorun bile çok olumlu konuşmuş lütfen yapma böyle benim gittiğim doktorlar zayıfım diye önce kendine bak sonra çocuk düşünürsün böyle hamile kalamazsın neler dediler çok üzüldüm ama nasip eden Allah. Cuma günleri meryem suresi oku birde hz zekeriyanın duasını. Sayısı değil içtenliği önemli okumayanlar için ben okurum cuma günü isim vermeniz yeterli

Bende hiç akıntı olmadı nadir olarak süt kesiği gibi oldu oda geçmişti şuan hiç yok akıntım sen ovulasyonu bırakma kıpkırmızı olmasını bekleme baktın öncekilerden koyu olmaya başladı gün aşırı devam et silikleşene kadar doktorada yumurta takibi yaptırabilirsin ama 3 ay deyince bana yapmadılar çok erken daha 6 ay dene diye

Kızlar ya bi de bi şey sorsam. İnsan psikolojik olarak sık tuvalete gidebilir mi? 3 gündür sık gidiyorum. Zaten testi de o yüzden yaptım. Bu da psikolojikse yuh artık bana.
Üşütmüş olabilir misin yanma var mı? Bata kaç kaldı? Sık gitmekte belirti gece çok kalkıyodum ben normalde gitmezdim

Anladım canım umut oldun bana valla. Çok teşekür ederim ilgilendiğin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…