Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canimsin.yaa eevet kafaya takmadan tatilini yap.belki hicbir seye gerek kalamdan hamile kalirsin insallah bende sizler icin dua ediyorum
inş kuzum eşimin annesi o beş yaşındayken vefat etmiş 4 teyzesi ve anneannesi var.. Bana niye bu kadar acele ediyorsun diyolar bizimde 1 seneyi geçtikten sonnra oldu diyolar.. Simdi hsg sordu birşey çıkmadı dedim bana zaten söylüyoruz olmadığını bizi dinlemeyip çektirdin diyo icimde bağırmak geliyo zor tutuyorum simdi kendimi onlarla yazlığa gidiyoruz

Bugunde peceteye gelen pembe leke ve belimdede hafif agri var ve kasiktan sag bacagima.vuran hafif kasilma haftaya cumartesi adet gunum aklim cok karisti 2 gundur okadar tedavi gordum ilkkez boyle oluyor
Yerleşme kanaması kimişinde 1 gün sadece birkaç damla olurken kimisinde 2-3 gün sürüyormuş o yüzden adetle karıştırmayın diyorlar.Hala rengi pembe veya kahverengi mi?leke şeklinde mi

Yerleşme kanaması kimişinde 1 gün sadece birkaç damla olurken kimisinde 2-3 gün sürüyormuş o yüzden adetle karıştırmayın diyorlar.Hala rengi pembe veya kahverengi mi?leke şeklinde mi
Pembe canim kasigimda bacagima vuran kasilma ve belimdede hafif agri oldu bu sabahta sadece peceteye silerken oda lavaboda oluyor cok degil doktorumada durumu yazdim hala mesaji gormedi

Yaa hamile olduğunu soylemezsen boyle olur işte:)) esim sabah ekmek almaya gitti. Ordan gitmis eczaneye. Bak sana ne aldim dedi. Uzatti gebelik testi adetin geciktiya hadi bebegimizi kutlayalim diyor
Hadi yap artik catladik kiz hadi bakalim guzel haberler ver moral olsun :))

Yapmadım kuzum çok erken mümkün değil zaten yumurtlamanın 8. Günü ancak hatta 7. Kanda bile çıkmayabilir. O yüzden saldım biraz test falan almıyorum.

Hadi yap artik catladik kiz hadi bakalim guzel haberler ver moral olsun :))
Mide bulantısı var mı? İki gecedir mide bulantısından uyuyamıyorum çıkmıyorda ama deli gibi bulanıyor çok sevdiğim tavuğu yiyemedim bulantıdan akşam. Belim kopuyor kasıklarıma arada vuruyor onun dısında göğüslerimde bisey yok hic normalde on gün kala acırdı 8 gün kaldı acı yok umutlansam mı ne dersin

Canim daha bulanti.icim erken oldugunu dusuniyorum bende yok gulum insallah umut ettigin gibidir canim

Basbaya yerlesme kanaması hayirli olsun inşallah canım doktorun daha iyi bilir tabiki haberdar et
Insallah oyledir canim umutlanmaya korkuyorum bu ay igne tedavisi oldum yumurtladin gozun aydin demisti doktor ama yinede korkuyorum doktor mesaji hala gormedi insallah dedigin ginidir canim sagol

Merhaba kızlar gördüğüm kadarıyla burası aktif
Arkadaşın lekelenmesi olmuş
Bilgi almak istiyor
Yardımcı olabilirseniz seviniriz
Teşekkür ederiz

F feros07

Merhaba kızlar. Eşim ile ilişkiden yarım saat sonra adet oldum ve 3-4 gün sürdü. Ilişkiden 10-12 gün sonra iç çamaşırımda kahverengi lekelenme farkettim. Böyle bir durumla ilk defa karşılaştım. Sizce hamilelik riski olabilir mi?

Yumurtlama kanaması gibi bence

_D_O_ Daha haftaya cumartesi adet gunum doktora mesaj attim donemdi daha bana hemen gel derdi belkide adet gununu bekle diyecektir bilmiyorum dun leke vardi sanci yoktu bugunde sadece silince var ama sancida var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…