Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 kuzum hayırlı olsun çok sevindim.
Ne güzel aynı topikte olup beraber hamilelik geçirecektik ama olmadı
Sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Nasıl oldu bu iş?

R4bi4 kuzum hayırlı olsun çok sevindim.
Ne güzel aynı topikte olup beraber hamilelik geçirecektik ama olmadı
Sağlıkla kucağına al inşallah canım.
Nasıl oldu bu iş?
Allah razı olsun canım benim, hayırdır inşallah ne oldu .
Herhangi bir şey yapmadım kuzum akışına bırakmak gerekiyormuş:)

Allah razı olsun canım benim, hayırdır inşallah ne oldu .
Herhangi bir şey yapmadım kuzum akışına bırakmak gerekiyormuş:)
En başından diyorum ben sana ama nasip kısmet bitanem zamanı buymuş. Sağlıkla gelsin inşallah.
Bende 5 haftalık düşük yaptım kese şekli bozulmuştu ve kanama alanı vardı Yine nisan annesi olacaktım ama kısmet değilmiş. Bende ara verdim biraz artık bu işlere :)

Hadii bak bilmiyordum bunu kuzum ya çok geçmiş olsun canım benim. ama vardır bunda bir hayır çok şükür kolaylıkla hamiş kalabiliyorsun bu ay olmazsa öbür ay :)

Bende iyiyim kuzum şükür kızım ana okuluna başladı kendimi çok boşlukta hissettim ya evdeki varlığını arıyorum nasıl gidiyor hamilelik
ayyy, nasıl sevindim kuzum gözlerim doldu valla :) çok şükür Allah bu günleri nasip etti :) başlarda biraz zor olur ama zamanla alışıyor insan:) gerçi zamanla neye alışmıyoruz ki :)

ayyy, nasıl sevindim kuzum gözlerim doldu valla :) çok şükür Allah bu günleri nasip etti :) başlarda biraz zor olur ama zamanla alışıyor insan:) gerçi zamanla neye alışmıyoruz ki :)
ALLAH razı olsun canım aynen öyle vala herşeye alışıyoruz Rabbim eksikliklerini göstermesin

Duyduk kuzumm ❤❤ taşınma telaşı var valla iki ayağım bi pabuca girdi:) Sen nasılsın canım maşallah az kalmış:)
Cok sukur kuzumm cok sevindimm..Rabbimm daha guzel gunler gostersin insallah..

Sakin kendini yormaa..cok dikkat et kendine..
Biz iyiyiz Allaha sukur kuzumm tingir.mingir gidiyrz..az kaldi elhamdulillah heyecan tavan 2 ayimiz kaldi..Rabbim isteyen bekl3yen herkesij yuzunu guldursun insallah

Duyduk kuzumm ❤❤ taşınma telaşı var valla iki ayağım bi pabuca girdi:) Sen nasılsın canım maşallah az kalmış:)
Güzel kızlarım çok boşladım biliyorum, affedin. Aklım hiç yerinde değilim boşlukta süzülüyorum sanki.. bebek falan da artık kısmetse olacak çok peşinde durmuyorum. Ümithepvarın güzel haberini alalı çok olmuştu, kuzum zor günler atlattı ama çok az kalmış :) hayırlısıyla alsın miniğini kucağına inşallah
Rabişim de çok bekledi, birsürü şey denedi, dua etti. Allah sabrının karşılığını verdi. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah. Hiç yorma kendini gülüm taşınma vs her şey olur biter sen kendine dikkat et. Sizi seviyorum dualarım sizinle siz de allah rızası için bana dua edin..

Bitanemm guzel kuzumm nerelerdesin bakaym senn
Az kaldi insallah saglikla gelsn kavusalim diye dua ediyrz kuzum elhamdulillaah..
Her zaman dualarimdasin kuzumm unutabilirmiyim hicc senii..cok cok istediklerimdensin kuzumm..
Yavrm tup bbek asilama dusunmuyomusunuz bak ben ck pisman oldm ndn daha once denememisim diye..

Aleyküm Selam cnm iyiyim şükür oyle azıcık ev toparladım süpürdüm oturdum el işi yapiorum sen napiosn nasılsın
iyiyim bende kuzum yllık izindeydim giremedim buralara is başı yaptım bugün çalışıyorum sendromdayım yani tatil sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…