- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- Konu Sahibi NorthCarolina
-
Merhaba canim hosgeldin topigemerhabalar. hayırlısıyla 2019 da bende anne olmak isteyenlerdenim. Allah nasip ederse tabi ki. bende yakın tarihte düşük yaptım o yüzden deneme işini haziran ayına bırakanlardanım. sizin süreciniz nasıl gidiyor?
en yakın zamana inşallah kavuşursunuz 2. yavrunuza. benim ilk olucak Allah nasip ederse. bende düşük yaşadım o yüzden şimdilik birşey kullanmadan sadece gıdaları düzenli kullanmaya çalışıyorum. 1-2 aya doktor kontrolüne başlarım artık.Merhaba canim hosgeldin topige
Benim Allah bagislasin bir oglusum var, ikinciyi istiyorum.
Bitkisel demir surubu ve folic asid kullaniyorum.
Gayet motive bi sekilde bekliyorum saglikla hayirlisiyla bebisimi oglusumun can kardesini insallah.
Senin ilk bebek mi canim?
Aminnn canim cok tesekkurler insallah saglikla hayirlisiyla.en yakın zamana inşallah kavuşursunuz 2. yavrunuza. benim ilk olucak Allah nasip ederse. bende düşük yaşadım o yüzden şimdilik birşey kullanmadan sadece gıdaları düzenli kullanmaya çalışıyorum. 1-2 aya doktor kontrolüne başlarım artık.
Hepimiz icin hayırlısı olsun. Süreçleri birlikte yurutursek moral olacagini düşünüyorum. Birde tahliller takipler kullanılan gıdalarin paylaşımı belki bir yardımı olabilirSelam Bayanlar , bende 2019a anne yada anne adayı olarak girmek istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Benim ilk olacak. Heycanım kat ve kat fazla. Haliyle fazlasıylada tecrübesizim. Bu topiği bulduğum iyi oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. :)
Kesinlikle katılıyorum :)Hepimiz icin hayırlısı olsun. Süreçleri birlikte yurutursek moral olacagini düşünüyorum. Birde tahliller takipler kullanılan gıdalarin paylaşımı belki bir yardımı olabilir
Merhaba canim..Aynen iyi ki acmisim bu konuyuSelam Bayanlar , bende 2019a anne yada anne adayı olarak girmek istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Benim ilk olacak. Heycanım kat ve kat fazla. Haliyle fazlasıylada tecrübesizim. Bu topiği bulduğum iyi oldu. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. :)
Inşallah hayırlı olur dediğin gibi :) ilkini allah bağışlasın, ikincinin sevincini yaşamayı da allah nasip etsin inşallah..Merhaba canim..Aynen iyi ki acmisim bu konuyu
Surecimizi paylasiriz birlikte..Bu topic ugurlu gelsin insallah hepimize...
Benim ikinci olucak insallah olursa.. Tecrubelerimi elimden geldigince paylasirim sizlerle seve seve
Selam canim hadi hayirlisiMerhaba arkadaşlar bende 2019 annesi olmak isteyenlerdenım.tqbı Allah kısmet ederse.Tabı benım 3.cocugum olacak.
İnşallah canım.Bu durumda en tecrubelınız ben olmus oluyorum.Selam canim hadi hayirlisi
En tecrubelimiz sensin. Cocuklarin kiz mi erkek mi? Allah bagislasin.
Hepimize saglikli bebisler gelsin hayirlisiyla.
2019 bizim yilimiz olsuuunnn aminnnn
Ayy ne guzeel 2 oglan anasi..masallah annesi ogluslara..İnşallah canım.Bu durumda en tecrubelınız ben olmus oluyorum.çocuklarımın 2 side erkek
Ayy ne guzeel 2 oglan anasi..masallah annesi ogluslara..
Benim oglusum da cok istiyo bi erkek kardes, futbol oynuycakmis onla
Hayirlisi insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?