- 6 Nisan 2019
- 3
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi pinkpink93
Ben de kullanıyorum 12 haftalık en baştan beri kullanıyorumslm kızlar ilk msji birakiyorum troit ilaci kullanan gebe var mi aranizda benim bu gebeligimde bole bi sorun oldu cok sukur ilaclarla dengeliyoruz ve bunun yani sira kilo artişım
Gebelikte her yerin ağrır hepsi normal canım maalesefArkadaşlar merhaba 10 hafta 2 günlük hamileyim yüz üstü uzanınca belim agiriyor öyle uzanma diyeceksiniz ama bu normal mi
Ben bir gebelikte sürekli kullandım daha önce hasimato teşhisi kondu şimdi yeni yaptırdık testi düşük çıktı ama danışacağım doktor a bakiiim ne diyecek belki düşük doz başlatır normal zaman da kullanmıyorum tsh düşük oluyorslm kızlar ilk msji birakiyorum troit ilaci kullanan gebe var mi aranizda benim bu gebeligimde bole bi sorun oldu cok sukur ilaclarla dengeliyoruz ve bunun yani sira kilo artişım
Bazen düşük tehlikesi olanlar öyle böyle doğup gidiyor da bazen de hiç bir şeyi olmayanlar i maalesef kaybediyoruz her gebelik in ayrı bir yönü oluyorBen düşük tehlikemden kaynaklı zannediyordum içim rahatladı teşekkür ederimmm
ben kullanıyorum canım bendede tiroid var adı haşimato hatta bi değişikslm kızlar ilk msji birakiyorum troit ilaci kullanan gebe var mi aranizda benim bu gebeligimde bole bi sorun oldu cok sukur ilaclarla dengeliyoruz ve bunun yani sira kilo artişım
yüzüstü uzanmamamız mı gerekiyo? vallahi ben hep öyle uyuyomArkadaşlar merhaba 10 hafta 2 günlük hamileyim yüz üstü uzanınca belim agiriyor öyle uzanma diyeceksiniz ama bu normal mi
yani daha göbeğim falan yok 9+0ım sakıncalı mı şimdiden acabayüzüstü uzanmamamız mı gerekiyo? vallahi ben hep öyle uyuyom
Ay yok kız ben 2 gün öncesine kadar uyuyordum ama bu iki gündür sadece sağıma yada soluma donerek uyuyabiliyorumyani daha göbeğim falan yok 9+0ım sakıncalı mı şimdiden acaba
ben doğru düzgün uyuyamıyorum ne tür yatarsam yatayım belim ağrıyo uykumdan bel ağrısıyla kalkıyom 2 gündür özellikle çatlıcam. amaaaann olsun napalım onlar iyi olsundaAy
Ay yok kız ben 2 gün öncesine kadar uyuyordum ama bu iki gündür sadece sağıma yada soluma donerek uyuyabiliyorum