2019 anneleri :) doguma adım adım

pinkpink93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
3
3
31
doğuma adım adım kızlar:)
korkularimizi heycanlarimizi birbirimizle paylasalım ...
gebelikle alakali sorunlarimizi merak ettiklerimizi birbirimizle paylaşalım ..
zaman akıp gitsin :)

slm kızlar ilk msji birakiyorum troit ilaci kullanan gebe var mi aranizda benim bu gebeligimde bole bi sorun oldu cok sukur ilaclarla dengeliyoruz ve bunun yani sira kilo artişım 🤔

Arkadaşlar merhaba 10 hafta 2 günlük hamileyim yüz üstü uzanınca belim agiriyor öyle uzanma diyeceksiniz ama bu normal mi

slm kızlar ilk msji birakiyorum troit ilaci kullanan gebe var mi aranizda benim bu gebeligimde bole bi sorun oldu cok sukur ilaclarla dengeliyoruz ve bunun yani sira kilo artişım 🤔
Ben bir gebelikte sürekli kullandım daha önce hasimato teşhisi kondu şimdi yeni yaptırdık testi düşük çıktı ama danışacağım doktor a bakiiim ne diyecek belki düşük doz başlatır normal zaman da kullanmıyorum tsh düşük oluyor

ben kullanıyorum canım bendede tiroid var adı haşimato hatta bi değişik 😬 hamile kalmadan öncede kullanıyodum hala kullanıyorum ve bi sıkıntı yok cok sukur. 75mglık kullanıyorum

Bir süre sonra karnın büyüdüğü için zaten uyuyamayacaksın ama bildiğim kadarıyla zararlı diyorlardı

Ay
Ay yok kız ben 2 gün öncesine kadar uyuyordum ama bu iki gündür sadece sağıma yada soluma donerek uyuyabiliyorum
ben doğru düzgün uyuyamıyorum ne tür yatarsam yatayım belim ağrıyo uykumdan bel ağrısıyla kalkıyom 2 gündür özellikle çatlıcam. amaaaann olsun napalım onlar iyi olsunda 🙏🏻

Valla o kadar kötüyüm ki şuan kalkmaya çalışırken bile belim agiriyor bana kısadan hastane yolu görünüyor

X